Új dalllal jelentkezett Szirtes Edina Mókus új zenekara

Új dallal jelentkezett Szirtes Edina Mókus új zenekara

A Szirtes Folk Band tavaly nyáron, a Művészetek Völgyében alakult, az együttesben a magyar könnyű- jazz- és világzenei élet meghatározó alakjai: Papp Endre, Fekete Márton, Dés András, Födő Sándor, Fekete János Jammal, Fenyvesi Márton, Cserta Balázs, Bede Péter és Földes Gábor...
 
Zsinórban a harmadik filmet forgatják Bob Dylan-ről – szerintünk ez lesz a legjobb

Zsinórban a harmadik filmet forgatják Bob Dylan-ről – szerintünk ez lesz a legjobb

Azt nem tudjuk, hogy a Nobel-díj vagy a hirtelen feltámadt zenészfilm-hullám idézte elő, hogy egyszerre három rendező is Dylan-ről forgat, feltehetően a két hatás egyesül a "dömpingben".
 
 
Fotó: zaol.hu

Melák, a 230 kilós óriástök lesz a fesztivál díszvendége

A pásztorhagyományokhoz kötődő kézműves mesterségeket és folklórhagyományokat mutatják be vasárnap a zalaegerszegi Gébárti-tó partján a Kézművesek Házában, ahol kiállítják a Pórszombaton termett 230,5 kilogrammos óriástököt is.
 
Fotó: Tuszinger Károly/Lanou FB

Keltető: csipetnyi csill, falásnyi folk, picike pop – Lanou

A Keltetőben szeretnénk olyan előadókat és zenekarokat bemutatni, akik éppen most rajtolnak és/vagy keveset, vagy semmit sem szerepeltek eddig a zenei oldalakon. Várjuk a jelentkezéseteket!
 
Az élet megy tovább: újra koncertezik a 100 Folk Celsius

Az élet megy tovább: újra koncertezik a 100 Folk Celsius

Folytatja működését a 100 Folk Celsius, amelynek alapító tagja, frontembere, Orbán József idén júliusban hunyt el súlyos betegségben. A csapat régi-új tagja Heilig Gábor.
 
Fotó: 100 Folk Celsius /FB

Szünetet tart a 100 Folk Celsius

Orbán Józsi, ahogy a barátai emlegetik, világéletében,„harcos pa­sas” volt, a kitartását pedig egy jó adag derűvel fűszerezte meg – írja a Bors. Sajnos, a harcot a végén szervezete és ő is feladta.
 
 
Fotó: Orbán József/FB

Meghalt Orbán Józsi

Talán elnézi nekünk, hogy nem írtuk ki a teljes nevét, de hát mindenki így hívta... A 100 Folk Celsius frontembere 70 éves volt idén márciusban, hosszú, súlyos betegség után hagyta el a földi színpadot.
 
A lett srácok elhozzák a tavaszt a Dürerbe: Carnival Youth

A lett srácok elhozzák a tavaszt a Dürerbe: Carnival Youth

A lett zenekar szerethető, indie-folk dalaival egy perc alatt belopja magát a szívedbe – próbáld ki –, hiszen zenéjük olyan, mint egy tavaszi bolondozás a barátokkal: feltölt és mosolyt csal az arcodra. A fiatal csapat már többször megörvendeztette a hazai közönséget, most pedig...
 
Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán? A választ 2017. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában, egy nagy jubileumi koncert...
 
Fotó: Darkside.ru

Harcias hörgés és andalító népi dallamok: orosz folk metál bandák a Dürerben

Folk-Rock-Maraton helyett idén október 7-én Folk Metal Marathon lesz Budapesten két orosz és két hazai zenekar közreműködésével.
 
HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek