Stiklibe keveredett a Carbonfools gitárosa

Stiklibe keveredett a Carbonfools gitárosa

Ha divatos szóval akarnánk élni, akkor azt írnánk: a Stikli zenekar Gulyás Barna, a The Carbonfools gitárosának side-projectje. De egyrészt nem vagyunk annyira trendik, másrészt a dolog teljes értékű, nem egy másik része... Erről már mindenki meg is győződhet: a formáció teljes,...
 
Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

Virág, szappan, elem, babaolaj, férfi alsó, és egy mosógép a sztárok kívánságlistáján - Holnap indul a Volt Fesztivál

5 nap alatt 150.000-nél is több vendéget várnak Sopronba, a 26. Telekom VOLT Fesztiválra, ahol a legnagyobb küzdőtér elé épülő Telekom Nagyszínpad hét emelet magas, szélessége 24 méter, a súlya pedig több, mint 200 tonna.
 
 
Először lesz Streetfood fesztivál Székesfehérváron

Először lesz Streetfood fesztivál Székesfehérváron

Június 22-24-ig Székesfehérváron úszni fog a hamburgerek, hot-dogok és pizzák különféle változataiban, ugyanis indul az első Streetfood Fest! A világ legnépszerűbb ételei mellett előkerülnek az olaszos ízek, a kávékülönlegességek valamint a kézműves borok és sörök is. Az...
 
Fotó: Volt Fesztivál Facebook

Új helyszín, új szolgáltatások – 3 hét múlva Volt lesz

Kevesebb mint egy hónap múlva startol a Volt Fesztivál Sopronban, ahol az Iron Maiden-re érkező rajongók jóvoltából egy nap már biztosan telt ház lesz. És persze tömeg is. Az viszont örömhír, hogy működni fog re:pohár rendszer, és a napi karszalag is gazdagodik egy csippel.
 
Teljes lesz az őrület Sopronban – Redfoo és a Clean Bandit a VOLTon

Teljes lesz az őrület Sopronban – Redfoo és a Clean Bandit a VOLTon

Újabb két nemzetközi sztárnévvel bővült a Volt Fesztivál idei kínálata. Az LMFAO party-felelőse Redfoo, és a brit elektropop kedvenc Clean Dandit is beugrik Sopronba júliusban.
 
A Szigetre érkező Dua Lipa söpört a Brit Awardson - Ed Sheeran lenullázta magát

A Szigetre érkező Dua Lipa söpört a Brit Awardson - Ed Sheeran lenullázta magát

Február 21-én a londoni O2 Arénában tartották a Brit Awards 2018-as díjkiosztó gáláját, ahol az est két nagy nyertese Dua Lipa és Stormzy mögött totális vesztesként Ed Sheeren szomorkodhatott igazán. A házigazda szerepét első ízben töltötte be az angol komikus Jack Whitehall.
 
 
A Foo Fighters-szel és a Placebo-val is felléptek, most ingyenes koncertet adnak Budapesten

A Foo Fighters-szel és a Placebo-val is felléptek, most ingyenes koncertet adnak Budapesten

Ingyenes koncertet ad január 22-én Budapesten az egyik legnépszerűbb spanyol rockzenekar. Az L.A. a King of Beasts című turné keretében lép fel a Hard Rock Caféban.
 
Queen – Papp László Budapest Sportaréna

A 2017-es év legjobb koncertjei – plusz egy, amiről örökre lemaradtam...

Nem fogok nagy meglepetést okozni a koncert.hu látogatóinak. Akik olvassák az írásaimat, láthatják, hogy főleg rockzenében utazom, bár nem vetem meg a jó altert és a kiváló popzenét sem. Az alábbi ötös listában szerepel majd olyan koncert is, amelyen bár részt vettem, akkor éppen...
 
Fotó: The Carbonfools/FB

Jót tett a Carbonfoolsnak a vérfrissítés

Éppen ideje volt, hogy megnézzük/meghallgassuk az új felállásban koncertező The Carbonfools zenekart. Miután a nyáron kiderült, hogy a Fehér Balázst az énekesi poszton váltó Fóris-Ferenczi Gábor után új gitáros is (Gulyás Barna – Fekete István helyére) érkezett a zenekarba –...
 
Fotó: pitchfork.com

Ez lesz abból, ha Justin Timberlake és Dave Grohl véletlenül összefutnak...

Justin Timberlake is részt vesz az új Foo Fighters album munkálataiban
 
Ne reménykedjetek,  a koncerten lesz rajtuk ruha :)

Majdnemklip a Carbonfoolstól a Track-es koncert elé

Egy akusztikus felvétellel hangol a The Carbonfools az augusztus 5.-i budapesti koncertjére. A videóban szereplő Silent Heart című dalt a Barba Negra Trackben is hallhatjuk a csapattól.
 
Ütős programmal nyit a PeCSa Music Garden!

Ütős programmal nyit a PeCSa Music Garden!

Május első hete felettébb pörgősnek ígérkezik a PeCSában, három olyan zenekar lép fel a megújult szabadtéri színpadon, akik pályafutásuk egy-egy állomását ünneplik meg a rajongóik társaságában.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek