Margaret Island-koncert, Lúdas Matyi-futam, szakácsné-szépségverseny: a hétvégén libafesztivál Kiskunfélegyházán

Libából készült ételek versenyével, Lúdas Matyi-futammal, libamakett-festéssel, baromfitermékek vásárával, valamint számos könnyűzenei koncerttel várják az érdeklődőket pénteken és szombaton a huszonharmadik libafesztiválra Kiskunfélegyházán.

Margaret Island-koncert, Lúdas Matyi-futam, szakácsné-szépségverseny: a hétvégén libafesztivál Kiskunfélegyházán
Fotó? Bor, mámor, Bénye

Pezsgős reggeli, wartburgos dűlőtúra, koncertek – gasztrokulti fesztivál Erdőbényén

Tizenkét borászat részvételével és számos programmal, többek között dűlő- és pincetúrákkal, kóstolókkal, koncertekkel rendezik meg idén a 'Bor, mámor, Bénye' gasztrokulturális fesztivált augusztus 12. és 15. között a Tokaj-hegyaljai Erdőbényén.
 
Fotó: csabai Kolbászfesztivál 2019.

Nem lesz kolbászból a fesztivál kerítése Békéscsabán

Az elmúlt hetek eseményeinek és járványügyi adatainak ismeretében döntöttek úgy a szervezők, hogy az eredetileg meghirdetett időpontban, október 22. és 25. között nem rendezik meg a 24. Csabai Kolbászfesztivált.
 
 
Nem marad el a Belvárosi Sörfesztivál

Nem marad el a Belvárosi Sörfesztivál

Szeptember 1–6. között rendezik meg az elhalasztott Belvárosi Sörfesztivált a Szabadság téren. A belépés ingyenes, a kóstoláshoz viszont fesztivál(üveg)poharat kell vásárolni.
 
Elevenedés

A tavasz idén online Elevenedik meg

Minden évben két alkalommal, tavasszal és ősszel a XI. kerületi Bartók Béla út több napos kulturális és gasztro-eseménytárrá változik, ami a helyzetre való tekintettel ezúttal az online térbe költözik.
 
Fotó: Borsod24.com

Mindenki nyugodjon le, újra lesz kocsonyafesztivál Miskolcon

Nagyon el kellene mélyednünk a sztoriban, hogy szétválogassuk a szálakat, de volt némi feszkó a kocsonyaizével kapcsolatban Miskolcon az elmúlt években.
 
Majd, ha fagy! Téli piknik Etyeken sült malaccal, forralt borral, koncertekkel

Majd, ha fagy! Téli piknik Etyeken sült malaccal, forralt borral, koncertekkel

Nehéz ilyenkor télen kimozdulni egy szabadtéri programra, de ha végignézzük a Téli Etyeki Piknik kínálatát, megéri fölhúzni a meleg pulcsit és a bundás csizmát.
 
 
Fotó: Pénzcentrum

Te miért akarsz lángost enni a karácsonyi vásárban?

Ezen tűnődünk... Sétálni, koncerteket nézni, matatni a cuccok között hozzátartozik az adventhez. De a kajálás...?
 
megnyitott a Vörösmarty téri Téli Fesztivál és Vásár

Megnyitott a Vörösmarty téri Téli Fesztivál és Vásár

A Budapesti Téli Fesztivál és Vásár gazdag gasztronómiai választékkal, kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a látogatókat január 1-ig a megújult Vörösmarty téren, valamint a Deák és a Fővám téren.
 
Charlie és Odett a Libadalomban

Charlie és Odett a Libadalomban

A siófoki Libadalom három napja alatt a gasztroélmények mellett ingyenes koncertek és gyerekprogramok várják a látogatókat a Fő téren november 15-17. között.
 
II.Nemzetek sajtfesztiválja

Sajtból lesz a Budapest Bár

Október 19-én második alkalommal kerül megrendezésre a Folyondár utcai Vasas Sportcentrumban a Nemzetek Sajtfesztiválja, ahol a finom falatok mellett színpadra lép Fűzy Gábor bárzongorista, a Peet Project és a Budapest Bár is.
 
Borhíd Fesztivál

Átmegy a Borhídon a Hooligans és a Lord is

Magyarország több borrégiója, élő koncertek, vásártér és vidámpark is várja a látogatókat az idei Borhíd Fesztivál és Borünnepen, amelyet október 4-6-ig rendeznek meg Esztergomban, a Hooligans, a Lord, a Konyha és a Kelemen Kabátban zenekarok közreműködésével. A rendezvény...
 
Koncertekkel és parázson járás: pénteken kezdődik az Őrségi Tökfesztivál

Koncertek és parázson járás: pénteken kezdődik az Őrségi Tökfesztivál

Koncertekkel és egy Guinnes-rekordkísérlettel kezdődik pénteken a 16. Őrségi Tökfesztivál Szalafőn: az arra vállalkozóknak kétszáz métert kell parázson megtenniük...
 
Sötét energiák az A38-on

Sötét energiák az A38-on

Bár a Hajó nem igazán erről a műfajról ismeretes, a tavaszi szezonban több metálkoncert is lesz az A38-on.
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa jövőre az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Emiliana Torrini a RepTárban landol nyáron – egy igazán különleges történetű albummal érkezik

Emiliana Torrini izlandi énekes-dalszerző ad koncertet július 14-én a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban.

Sziget, VOLT (!), Kolorádó, Carson Coma, Campus és még sokan mások: I. TURBINA MERCH FESZTIVÁL

Március 17-én (vasárnap) egy gigantikus merchvásárt tart a Turbina, ahol ismert zenekarok, fesztiválok, klubok és más zenei szervezetek árulják együtt az idei és korábbi években készített merch termékeiket. A kapu nyitva áll a rajongók, a szakma és a sajtó előtt egyaránt. A rendezvényen való részvétel ingyenes.
Új koncertek