Róisín Murphy és a Morcheeba a kétnapossá bővült Balaton Pikniken

Róisín Murphy és a Morcheeba a kétnapossá bővült Balaton Pikniken

Kétnaposra bővül és világsztárok egész sorát vonultatja fel a második Balaton Piknik a balatonboglári Gömbkilátónál.
 
A futballpályáról egyenes a stúdióba: itt van Ferkó Csabi új klipje

A futballpályáról a stúdióba: itt van Ferkó Csabi új klipje

Új dallal jelentkezett focista-rapperünk: Ferkó Csabi legújabb száma, a „Galamb" mind zeneileg, mind szövegileg eltér az előadó eddigi szerzeményeitől – áll a Magneoton közleményében.
 
 
Fotó: kalaka.hu

Jubileumi Kaláka fesztivál Egerben

Idén 40. alkalommal rendezik meg Eger városában a Kaláka Fesztivált, ahol a gyerekek és a szülők egyaránt találnak maguknak való koncertet. A fesztivál június 27. és 30. között várja az érdeklődőket, ezúttal az Érsekkertben.
 
Fotó: Fox News

Rami Malek kapta a legjobb férfi főszereplő díját

Rami Malek, a Bohém rapszódia című film főszereplője kapta a legjobb férfi alakításért járó díjat a helyi idő szerint vasárnap este a hollywoodi Dolby Színházban megrendezett 91. Oscar-gálán.
 
Fotó: Queen

Nagy buli lesz: fellép a Queen az Oscar-gálán

Kicsit nem figyelünk oda, aztán már az egész net tele van azzal, hogy a Queen – pontosabban: Queen & Adam Lambert – is fellép a vasárnapi Oscar-díjátadón.
 
Fotó: Youtube

A nagy örömködésben lelőtték az énekest

Valójában nem tudjuk, hogy sírjunk vagy nevessünk a sztorin, amit a 444.hu talált, de legyünk inkább együttérzők, hiszen zenészről van szó...
 
 
Össze kéne dobni egy negyed zongora árát!

Össze kéne dobni egy negyed zongora árát!

A Horánszky utcai hely és közösség, a Lumen Kávézó zongorára gyűjt. A gyűjtésből már van 18 nap, a kívánt összegből (600.000) forint már 446.700 összegyűlt.
 
A fotó illusztráció

Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba sütit árulnak a Bazilikánál vasárnap

Hazánk legnagyobb sztárjai fogtak össze az autizmussal élőkért a szeretet ünnepén: vasárnap a bazilika előtt tart egész napos sütivásárt az Út a Mosolyért Alapítvány Caramel, Rúzsa Magdi és Vastag Csaba segítségével.
 
Chuck Norris az Arénában!

Chuck Norris az Arénában!

Legendás akcióhős, híres színész, aki számára semmi sem lehetetlen: Chuck Norris Magyarországra érkezik feleségével, hogy részt vegyen a Baptista Szeretetszolgálat karácsonyi jótékonysági rendezvényén, a Cipősdoboz gálán november 24-én a Papp László Budapest Sportarénában....
 
Fotó:  US Embassy Budapest Twitter

Magyar nyertesei is vannak az idei Emmy-nek

Habár leginkább arról szólnak a hírek, hogy a Trónok harca című tévésorozat kapta a legtöbb Emmy-díjat idén, ennél sokkal örömtelibb, hogy magyar hangmérnök, illetve magyar származású színésznő is gazdagodott egy kis szobrocskával.
 
Jared Leto-ék összeszedték a közönségnek kiosztott zászlókat a koncert végén – STRAND feszt összefoglaló

Jared Leto-ék összeszedték a közönségnek kiosztott zászlókat a koncert végén – STRAND feszt összefoglaló

A Strand Fesztivál az én szemszögemből nézve még mindig a "low budget" megoldása a nagytestvéreknek, de azt kell mondanom, ezerszer szerethetőbb, és legfőképpen élvezhetőbb, mint például a Sziget az utóbbi években. Azt is elárulom, miért.
 
Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Programváltozás a Strand Fesztiválon: elvesztettük a frekvenciákat

Alig egy hét múlva kezdődik a Balaton legnagyobb nyárbúcsúztató fesztiválja a Strand, ahol sajnos az utolsó pillanatban is akadnak még izgalmak a fellépők terén.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek