Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

Rossz lóra tett a Quimby billentyűse

A hatszámos Ego tréning EP mindegyik dalához külön videóval készül Balanyi Szilárd. Itt az újabb vizuál – plusz március 27-én online koncertet adnak is ad Szilárd Zaj tréning @ Csend stúdió címen.
 
Fotó: Sinco

Kösz, Covid!

A jól ismert mondás szerint, ha az élet citromot ad, készíts belőle limonádét... Bár természetesen nem akarjuk lelimonádézni a Nunki 50% munkásságát, az viszont igaz, hogy a formáció a pandémiának és a karanténnak "köszönheti" a megalakulását.
 
 
Nem csak Kevin marad egyedül karácsonykor...

Nem csak Kevin marad egyedül karácsonykor...

A Fesztivál Önkéntes Központ és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat együttműködésében az ünnepek alatt is folytatódik az a program, melyet a magányos idősek megsegítésére hívtak életre tavasszal, a pandémia kezdetekor.
 
 S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

S akkor Galambos Dorinát kilőtték az űrbe

Balanyi Szilárd nemrég jelentkezett új EP-jével, melyről a Zéró gravitáció már a harmadik videó. A dal egy vidám, rajzos klipet kapott.
 
A Kistehén rábólintott

Visszatér a Kistehén!

Egyelőre nem a Sziget fesztivál kabalafigurájaként – a legborúsabb előrejelzések szerint egyelőre még veszélyben vannak a 2021-es fesztiválok, hanem a Magyar Természetvédők Szövetsége Életigenlő petíciójának arcaként. A most induló Bólints rá! kampány keretében a Kistehén a...
 
MTV European Music Awards: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

MTV EMA: állítólag direkt nem közlik a négy magyar helyszín nevét

Ahogy arról már beszámoltunk, idén – London mellett – Budapest is a házigazdája lesz a díjkiosztónak. Az erről szóló hírünkben azt is leírtuk, hogy a közvetítésbe négy magyar helyszín fog bekapcsolódni, meg még azt is leírtuk, hogy nem árulták el, mely helyekről van szó.
 
 
Fotó: The Seattle Times

Vajon kit zavart és miért Chris Cornell szobra?

A Soundgarden és Audioslave frontembere 2017 májusában saját kézzel vetett véget életének, 52 évesen. A zenész özvegye maradandó emléket szeretett volna állítani a férjének, ezért felkért egy híres szobrászt, Nick Marrast, hogy alkossa meg Chris Cornell szobrát, amit aztán a...
 
A fotó illusztráció (Anna-bál/FB)

Az Anna-bál idén elmarad, de az OperaFüredet megtartják!

A Magyar Állami Operaház közleménye szerint, bár az Anna-bál idén elmarad, az OperaFüred elnevezésű ingyenes programsorozatot megtartják július 23-án csütörtökön és 24-én pénteken a balatonfüredi Gyógy téren
 
Petőfi Zenei Díj

Presser Gábor, Rúzsa Magdi, Nagy Feró – díjátadóval indul a STRAND fesztivál

Most, hogy végre felszabadultunk a koncertes tiltás alól, magabiztosabban nézünk az augusztusi fesztiválok felé. Szépen alakulnak a programbontások, és immáron az is biztos, hogy idén sem maradunk Petőfi Zenei Díj-gála nélkül Zamárdiban a Strandon.
 
Fotó: Posztos János/Müpa

Online könnyűzenei fesztivállal indul a Müpa Home

A megszokottól kissé eltérő módon érkezik meg a nyár a Müpába. Június 3. és 17. között a Müpa online közvetítéssorozata, a Müpa Home speciális Hey, June! kiadása az elmúlt évek legizgalmasabb magyar könnyűzenei koncertjeiből válogat.
 
Fotó: Galaxisok Facebook

Szabó Benedek eltűnt a Galaxisokból

Mostantól ne keressétek Szabó Benedek és a Galaxisokat. Szabó Benedek ugyanis lelépett: persze, csak a zenekar nevéből tűnik el, de természetesen továbbra is oszlopos tagja a csapatnak.
 
Fotó: Vasvári Tamás/MTI

Nem húzta sokáig rongálás nélkül a pécsi vasútállomás zongorája

Mindössze három nyugodt hetet élt meg a pécsi vasútállomásra adományként kihelyezett közösségi zongora. Valaki úgy gondolta, feszültséglevezetésnek tökéletes darab, így azonnal tönkre vágta a helyiek új játékszerét.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek