Zene, színház, képzőművészet, film, irodalom, urbanisztika, gasztronómia, gyerekprogramok és vízi-, vízparti sportok egyaránt helyet kapnak a három nap alatt.

Uszályról ad koncertet a Szabó Benedek és a Galaxisok: Dunapest Fesztivál több mint 100 programmal

A Dunapest nyárzáró hétvégéjén (2018. augusztus 31. – szeptember 2) .a főváros folyó menti helyszínein száznál is több művész és előadó programjai közül lehet válogatni majd.
 
Csernus doktor is Zamárdiban STRANDol

Csernus doktor is Zamárdiban STRANDol

Alig egy hónap, és Zamárdi utcáit ismét ellepi a fesztiválozó tömeg. Az egyik legélhetőbb rendezvény is próbál felzárkózni a többiekhez, így az értékes zenei felhozatal után az egyéb szórakozási lehetőségeket kínáló programok kerültek a középpontba.
 
 
Az ember minden nap tanul valamit: Deák Bill Gyula írta a sukárezacsajt!

Az ember minden nap tanul valamit: Deák Bill Gyula írta a sukárezacsajt!

Biztos mindenki tudta eddig is, csak mi maradtunk le a dologról, nyilván Bill Kapitányra koncentráltunk eddigi életünk során, és nem a hosszú fekete hajakra.
 
 Lángos színpad is lesz a Strand Fesztiválon

Lángos színpad is lesz a Strand Fesztiválon

Új színpadnévvel és egy majdnem fullos programlistával jelentkezett az augusztus 21-26 között Zamárdi Balatonhoz legközelebb fekvő területét elfoglaló Strand Fesztivál. A névválasztásnak természetesen igen sok köze van a Balatonhoz, és úgy általában a strandolási szokásainkhoz is.
 
Fotó: Kolorádó fesztivál/FB

A Kolorádó Fesztiválra nem kell vinned mobilt!

Idén már harmadik alkalommal vonulnak el Nagykovácsi erdővel körülvett területére a Kolorádó Fesztivál szervezői, hogy összeszedjék a legjobb alternak "csúfolt" hazai és nemzetközi fellépőket, akik a természet lágy ölén szórakoztatják majd a nagyérdeműt június 13-16. között.
 
Ők kapnak életműdíjat a 60. Grammy-gálán

Ők kapnak életműdíjat a 60. Grammy-gálán

A Queen és Tina Turner is szerepel azok között a művészek között, akiket a Grammy Életműdíjjal jutalmaznak. Őket nem kell bemutatni – éppen ideje, hogy részesüljenek ebben az elismerésben.
 
 
Képes-e a zene oldani a szorongást az MRI-vizsgálat alatt?

Képes-e a zene oldani a szorongást az MRI-vizsgálat alatt?

Nagyon sokan vannak, akik a pánikrohamig is eljutnak, ha be kell feküdniük a csőbe... A zeneterapeuták most kitaláltak valamit a probléma orvoslására.
 
Fotó: COMET

Nem volt nagy keletje az idei Comet-gömböknek

2017. december 8-án adták át azt a 11 Comet gömböt a nyerteseknek, amit idén is a nagyközönség szavazott meg a szerintük arra érdemes művészeknek.
 
Fotó: Comet

A sztárpár vezeti a Comet gálát

2017-ben ismét megrendezik a Comet gálát, és a mai sajtótájékoztatón az is kiderült,itt vannak az idei jelöltek.
 
Fotó: BBC

Mi köze van a mai beugrónak Britney Spears-hez?

A Nagyszínpadon a Lóci játszik zenekaron kívül egyetlen hazai fellépőként játszik ma délután a Halott Pénz, akik az elmúlt évek során dalaikkal méltán nyerték el a nagyszínpados fellépő rangot. Utánuk az Ausztrál rap díva, Iggy Azalea érkezik, aki Rita Ora helyére ugrott be. A...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek