Ma kezdődik a 27. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a 26. FEZEN Fesztivál!

Ma kezdődik a buli Fehérvár legfelkapottabb fesztiválján, ahol a legnagyobb húzónév idén egyértelműen a The Black Eyed Peas csapata, de emellett rengeteg más koncert és persze játékok is várják a vendégeket, értékes nyereményekért cserébe. :)
 
Fotó: Azahriah/FB

A 2022-ben 122 milliószor streamelt Azahriaht mindösszesen 6.774-szer lehetett hallani a rádiókban

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) azt vizsgálta, hogy mely előadók és zeneszámok voltak a legnépszerűbbek a Spotify-on és a YouTube-on. Érdekes jelenség, hogy a zenei streamingplatform legsikeresebbjei közül egyetlen zenekar sem került be a rádiós top20-ba.
 
 
Timothée Chalamet főszereplésével készül film Bob Dylan életéről

Timothée Chalamet főszereplésével készül film Bob Dylan életéről

A Complete Unknown címen futó produkció forgatása augusztusban kezdődik – értesült a hvg.hu.
 
A Glastonbury árnyékos oldala

A Glastonbury árnyékos oldala

Egyre-bukkannak fel a videók az idei fesztivál nagy neveivel: a felvételek hatalmas bulikról, remek koncertekről tanúskodnak. A szervezők azonban nem a jóleső fáradtság érzésével keltek fel a fesztivál utolsó napján...
 
Visszajöttek a srácok –  Comeback Kid koncertbeszámoló

Visszajöttek a srácok – Comeback Kid koncertbeszámoló

Az idei nyár kétségkívül eddigi legforróbb napjának estjén lépett színpadra a kanadai Comeback Kid hardcore-punk csapat, és hazai bemelegítői a Wishes, valamint a Lightchaser. Habár az Analog Music Hall zárt falai közt nyugalmi helyzetben is 2 perc alatt leizzadta magát mindenki, a...
 
Fotó: Jordanne Oletic

Comeback Kid: hosszú kihagyás után visszatérnek a srácok Budapestre

Új lemezével érkezik a kanadai Comeback Kid Budapestre, a ’Heavy Steps’ című tavaly megjelent albumukat végre élőben is élvezhetjük június 19-én, az Analog Music Hallban.
 
 
Fotó: ValMar

Az Úristen uralta tavaly a rádiókat

Több mint 12 ezerszer játszották le 2022-ben a hazai rádiók a Szikora Róbert közreműködésével készült ValMar szerzeményt. A legnépszerűbb dalok közül viszont csak hat íródott ebben az évtizedben - derült ki a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) legfrissebb...
 
A Halestorm társaságában érkezik Budapestre a Black Veil Brides

A Halestorm társaságában érkezik Budapestre a Black Veil Brides

2023 őszén európai turnéra indul a zenekar, melynek budapesti megállója november 20-án lesz a Budapest Arénában.
 
Visszatér a kezdetekhez Járai Márk

Visszatér a kezdetekhez Járai Márk

A Halott Pénz énekesének karrierje Veszprémben indult, ezért is szereti annyira a várost, ahol örömmel lép fel az Európa Kulturális Fővárosa évében is. A zenekar az egész szezont végigkoncertezi, legközelebb például május 26-án, a Gyárkert színpadán láthatja őket a közönség.
 
Kollár-Klemencz László, Harcsa Veronika, Maszkura – ingyenes koncertsorozat a veszprémi romok tövében

Kollár-Klemencz László, Harcsa Veronika, Maszkura és mások – ingyenes koncertsorozat a veszprémi romok tövében

Kollár-Klemencz László, Harcsa Veronika, Dresch Mihály, Pátkai Rozina, Maszkura, valamint Nyáry Krisztián és Bősze Ádám is fellép a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program irodalmi Romkoncert-sorozatának 2023-as évadában.
 
Fotó: Maël BALLAND/pexels.com

Kopogd le a fán

A zene és a ritmus segít, hogy mi mindenben, napestig sorolhatnánk, most a legújabb "gyógyhatására" térünk ki: az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar (PPK) kutatói új módszert dolgoztak ki a ritmusérzék felmérésére, amely előre jelzi a gyerekek olvasási és helyesírási...
 
Az Anima Sound Systemtől Veréb Tamásig: több mint húsz magyar zenész kampányol a hallásért

Az Anima Sound Systemtől Veréb Tamásig: több mint húsz magyar zenész csatlakozott a kampányhoz

A Civilút Alapítvány a hallás világnapja alkalmából elindított egy kampányt, melyben a fogyatékkal és nehezítettséggel élő előadóművészekre és a zenehallgatás élményére hívja fel a figyelmet.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek