Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky
A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A Halott Pénz eddigi legnagyobb koncertjére készül a Puskás Arénában

A zenekar idén ünnepli a Halott Pénz-sztori 20 éves jubileumát – 20 éve annak, hogy Marsalkó Dávid megjelentette az első Halott Pénz-dalt. Miközben javában készülnek a stadionos ünneplésre, a stúdióban is aktívak maradtak, érkezett is egy új dal.
 
Fotó: Blahalouisiana

Ez most a Blaha-pop – 10 új dal itthonról és külföldről

A cím a Blahalouisiana új lemezének legfrissebb számára vonatkozik, de van még ott (mármint a postaládánkban), ahonnan ez jött. Ahol tudtuk, megjelöltük azt is, élőben hol és mikor hallható a dal.
 
 
Fotó: Liam Gallagher/ FB

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb...
 
Így :) Fotó: Blahalouisiana/FB

Hogy néz ki egy popzenész nyara?

Képzeletbeli mikrofonunkat a Blahalouisiana-tagok felé fordítottuk a fenti kérdéssel – ők meg evvel a dalban feleltek rá...
 
Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Mi a közös Tóth Verában, Radics Gigiben és Mihályfi Lucában?

Egyaránt zenei tehetségkutatónak köszönhetik országos ismertségüket és most mindhárom énekesnő egy közönség által odaítélt díj várományosa.
 
Mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi?

Mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi?

A Drops: című, Szabó Simon színész-rendező műsorvezetésével készülő filmes-kreatív podcast stábja hétről hétre olyan ismert emberek által összeállított saját zenei lejátszási listákat publikál, melyekkel betekintést nyújtanak abba, hogy mit hallgat szabadidejében Beton.Hofi,...
 
 
Caligula (csoda)lova bevágtat Budapestre

Caligula (csoda)lova bevágtat Budapestre

A történelemnek két nagyon híres lova van, Bukephalosz és Incinatus – az előbbi Nagy Sándoré volt, az utóbbi Caliguláé. Ha máshonnan nem, a Neoton-slágerből talán felsejlik a neve. De akik a Caligula’s Horse elnevezésű bandáért rajonganak, azok bizonyára nem ismerik ezt az...
 
Fotó: Wolves in the Throne Room

Black metal-rítusok a trónteremben

Pontosabban az Analog Music Hallban... A Wolves in the Throne Room új, "Crypt of Ancestral Knowledge" című friss kislemezét mutatja be Budapesten május 20-án, a Mortiferum és a Gaerea társaságában.
 
Fotó, forrás: Blahalouisiana

Most megnézheted, hogy készül a Blahalouisiana új dala!

A Zene Háza "Figyelem, felvétel! – élő stúdió workhop Weil András producerrel és a Blahalouisiana zenekarral" című eseményén bepillanthatsz a felvételek kulisszái mögé, és végignézheted, ahogy egy ötletből végleges dal születik.
 
A rejtélyes mexikói banda Budapest felé veszi az irányt

A rejtélyes mexikói banda Budapest felé veszi az irányt

A Brujeria tavalyi telt házas bulija után új, minden eddiginél brutálisabb lemezével tér vissza Budapestre
 
A bécsi Stephansdom orgonistája játszik karácsonykor Pannonhalmán

A Pannonhalmi Főapátság idén is orgonaszóval ünnepli a karácsonyt

2023. december 26-án a bécsi Stephansdom – Szent István-székesegyház – orgonaművésze, Konstantin Reymaier idézi meg játékával a karácsony békéjét és meghittségét a pannonhalmi Szent Márton-bazilika ősi falai között.
 
Fotó: Szkárossy Zsuzsa/Vígszínház

A dal ugyanaz marad – továbbra is generációk nőnek fel Halász Juditon

Halász Judit a magyar színészvilág és a gyermekzene megkerülhetetlen alakja, dalain számos generáció nőtt fel a mai 40-50 évesektől egészen a mostani kisgyermekekig. Igencsak régóta tart az énekesnő karácsonyi koncerteket a Vígszínházban, idén pedig mi is ellátogattunk az egyikre.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek