KISS, System Of A Down, Aerosmith: csak halasztva, nem törölve

Teljesen törölték a System Of A Down-turnét – egy halvány remény maradt

Amikor először közölték, hogy európai turnéra indulnak, azt mondtuk, á, ide úgysem. Aztán kiderült, hogy mégis. Aztán jött a vírus. Akkor még volt remény a halasztásra, mára már az sincs. Egyetlen európai koncertjüknek van új, 2021-es időpontja.
 
Veszprémi Utcazene Fesztivál

1-1 millió forint keresi gazdáját a Veszprémi Utcazene Fesztiválon

Azt már korábban is tudtuk, hogy az egyre népszerűbb Veszprémi Utcazene Fesztivál szintén augusztus végére költözik, most pedig eljött az ideje a versenyre való jelentkezésnek is!
 
 
Fotó: Kolorádó fesztivál

Augusztus vége betelt – újabb fesztivál halasztott a nyár utolsó hetére

A Kolorádó fesztivált egyszer már elhalasztották július elejére, az ismert okokból azonban újabb döntésre kényszerültek a szervezők, és a másodszori halasztás mellett tették le voksukat.
 
Fotó: VeszprémFest Facebook

VeszprémFest: van egy jó meg egy rossz hírünk...

Érkezett némi jó hír az idén szintén a halasztást választó VeszprémFest 2021-es fellépőiről. Meg egy rossz is. De azt ígérik, jövőre 7 napig áll majd a bál több helyszínen!
 
James Blunt

Nem sikerült új időpontot találni a James Blunt-koncertnek

A koncertszervezők folyamatosan dolgoznak azon, hogy az elmaradt bulikat megpróbálják egy későbbi időpontban pótolni, azonban sajnos akad olyan külföldi sztár, akiről egy időre le kell mondanunk. :(
 
Mikulással egybekötött Gastroblues Fesztivál lesz idén

Mikuláskor lesz idén a Gastroblues Fesztivál

Július első hétvégéje helyett november 30. és december 6. között rendezik meg a 28. Nemzetközi Gastroblues Fesztivált, amelyen mások mellett fellép Miller Anderson brit bluesgitáros-énekes.
 
 
EFOTT

Flo Rida nem hátrált meg: átjön Európába – ott lesz az EFOTT-on

Már a második halasztott fesztiválnál tapasztaljuk, hogy talán nem minden esetben igaz a MTÜ vezérének – nem hivatalos – álláspontja, mely szerint az idei nyáron külföldi előadó nem fog Magyarországra jönni... Flo Rida egyrészt dacol a vírusparával és útra kel, másrészt volt a...
 
Sportaréna

Augusztusban az Apostol pótkoncertjével nyit az Aréna

Az idei évben tele lett volna az Aréna naptára jobbnál jobb koncertekkel... A helyszín egyelőre üresen tátong, de az üzemeltető bízik az őszi nyitásban: Szloboda Gyula a folytatással kapcsolatban adott interjút.
 
Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Egy megy, egy marad: Harley-Davidson Open Road Fest, Alpárfeszt

Újabb két hazai fesztivál terítette ki a kártyáit a közönség asztalára: a Harley-Davidson Open Road Fest bedobta a törölközőt, az Alpárfeszt viszont még próbálkozik a halasztással.
 
EFOTT

Találd ki, mikor lesz az EFOTT!

Végre az EFOTT is döntésre jutott az idei szezonnal kapcsolatban, és a jó hír az, hogy halasztás lett a végeredmény. A rossz meg az, hogy egy időpontban lesz a szintén halasztott Fishing On Orfű fesztivállal.
 
Lady Gaga

Négy év szünet után új albummal jelentkezik Lady Gaga

Nem csak itthon zajlik a zenei élet a karantén alatt, de a külföldi sztárok is szorgoskodnak a háttérben. A színésznőként is helytálló Lady Gaga új albuma például május 29-én válik hivatalosan nyilvánossá – adta hírül az MTI.
 
Már tárgyal a Paloznaki Jazzpiknik Caro Emeralddal

Már tárgyal a Paloznaki Jazzpiknik Caro Emeralddal

Persze, nyilván a menedzsmentjével, de legalább már van miről: a szervezők úgy döntöttek, hogy megtartják a fesztivált, az új dátum: 2020. augusztus 20. és 22.
 
A hang már megvolt, most jön a fény is – 13. évadát nyitja a héten a Park

A hang már megvolt, most jön a fény is – 13....

Az április 25-én induló új évadban már igazán nem kellene semmit csinálniuk a parkosoknak, csak jó koncerteket, programokat, azt' kész, hiszen a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Új Margaret-korszak indult a Magyar Zene házában

Nemrég debütált a Margaret Island ötödik stúdióalbuma, Minden levegővétellel újra megszületünk címmel. Az aktuális koncerteken már el is hangzott egy-egy új dal, azonban a lemez teljes anyagát először április 19-én játszotta el a zenekar a Magyar Zene Házában.

Kygo-show az MVM Dome-ban

A "legtöbb belépőt értékesítő" címre jogosult dance előadó 2018 óta most először indul turnéra, és körbeviszi látványos élő show-ját világon. A 26 állomásos turné szeptember 7-én indul Commerce Cityben, majd többek között Boston, Toronto, Chicago, Berlin, Amszterdam és Párizs érintésével december 13-án, Dublinban ér...
Új koncertek