Deja Vu fesztivál

Deja Vu fesztivál: közkívánatra új időpont, új helyszín

Üdítő kivétel az elhulló fesztivállevelek közt a szegedi retromániás Deja Vu, akiknek sikerült átszerveződni a tiltás utáni időszakra. Bár a fellépőik névsora valószínűleg változni fog.
 
Fotó: RATM/FB

A RATM 2021-re halasztotta a reunion turnét

A régóta várt RATM turné első részét (március 26. - május 20.), köztük a Coachella fesztiválost és négy kanadai koncertet már korábban elhalasztották, akkor még – ez március 16-án volt – bíztak abban, hogy a turné második fele talpon marad. Mára ez is elesett.
 
 
Veszprémi Utcazene Fesztivál + Alterába

Amit elhalasztanak: Paloznak, utcazene, Alterába

Gulyás Gergely mai bejelentése után várható volt, hogy beindul a fesztivál-mentő gépezet, és bár a nagyobb rendezvények hivatalos közleményeit még várjuk, vannak híreink a kisebbekről.
 
Fotó: Novák Viktor

Nem jönnek át az amerikai zenekarok Európába

Legalábbis ez a FEZEN tapasztalata, ami feltehetően nem fog eltérni a többi nyári fesztivál tapasztalásától, hiszen ezt már megjósolta a kormányközeli Magyar Turisztikai Ügynökség is. :(
 
Fotó: Bondoró

Majd augusztusban bondorodjatok – elhalasztották a pünkösdkor esedékes fesztivált

Az idén második évébe lépő legújabb kapolcsi fesztivál, a Bondoró is a halasztás mellett döntött. Mondanunk sem kell, hogy az eredetileg május 29-én induló összművészeti programsorozat mikor várja majd a nagyérdeműt.... (Augusztus 28-30.)
 
Riverside

A nemzeti ünnep napján játszott volna a lengyel zenekar a Barba Negrában

Március 15-én, pont a nemzeti ünnepen ÉS a hazai szigorítások kezdetén jött volna a Barba Negrába a lengyel progresszív metál nagyágyúja, a Riverside zenekar, azonban már el sem indultak... Most jött némi infó a pótlásról.
 
 
Fotó: gyulaanno.hu

A május elseje augusztus 21-én lesz a Tabánban

A Tabán Fesztivál 2020 az egészségügyi veszélyhelyzet okán nem május 1-én, hanem augusztus 21-én kerül megrendezésre – tájékoztat az esemény közösségi oldala.
 
Fotó: kolorado.hu

Új időpontban a Kolorádó Fesztivál!

Újabb hazai fesztivál döntött az időpontja halasztásáról. Ezúttal a Kolorádó Fesztivál gondolta úgy, hogy augusztusra már minden visszaáll a régi kerékvágásba.
 
Fotó: kulturpart.hu

A Városmajorban és a Margitszigeten gőzerővel egyeztetnek

Itthon egy fokkal bizakodóbbak a szervezők a nyári szezonnal kapcsolatban, int külföldön, és legtöbben kivárnak vagy eltolják a dátumaikat augusztus végére. Így van ezzel a Budapesti Nyári Fesztivál keretében működő Városmajori Szabadtéri Színpad és a Margitszigeti Szabadtéri...
 
Fotó: Ultimate Classic Rock

Tommy, rossz hírünk van: nem lesznek Mötley Crüe stadionkoncertek júniusban

Vannak a világban olyan koncertszervezők, akik biztosra mennek, és az idei turnékat már most átrakják 2021-re. Közéjük tartozik Daniel DeFonce is, aki szerint a legtöbb szakmabeli és a közönség is túlságosan optimista azzal kapcsolatban, hogy mikor indulhat be újra az élet a zenenipar...
 
Fotó: FransA (Pexels)

Fesztivállapot – Elmarad? Áthelyezik? Folyamatosan frissülő információk

Teszünk egy kísérletet arra, hogy egy felületen nyilvántartsuk, melyik fesztivál miképpen dönt idén nyáron.
 
Fotó: Everness/FB

Az Everness fesztivált is augusztus utolsó hétvégéjére rakták át

Úgy tűnik, már a hazai fesztiválszervezők sem bíznak abban, hogy a veszély júniusra elmúlik (max. a helyzet...), ugyanis egyre többen tologatják az időpontokat augusztus végére. Ezúttal a siófoki Everness fesztivál kényszerült halasztásra.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek