Márciusra halasztották a Grammy-gálát

Márciusra halasztották a megkopott fényű Grammy-gálát

Egyáltalán nem meglepő hír, hogy a január 31-én esedékes díjátadót áttolták március 14-re. Aztán majd meglátjuk, legfeljebb streamelik, ahogy minden mást mostanában.
 
Elhalasztotta fennállása első arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company

Elhalasztotta fennállása első önálló arénás koncertjét a Bagossy Brothers Company

Nemrég számoltunk be arról, hogy a londoni O2 Aréna újranyitása milyen biztonsági szabályok betartásával jár – ekkor merült fel bennünk, hogy vajon mi lesz az általunk ismert, még talpon levő arénás koncertekkel, többek között a BBC debütáló nagykoncertjével.
 
 
Fotó: Hobo/FB

Jövőre veletek ugyanott: Hobo nagykoncertje is elmarad idén

De nem vész el: Hobo 2020. december 28-ra, a Papp László Budapest Sportarénába meghirdetett koncertje az eredeti helyszínen, 2021. november 20-án kerül megrendezésre.
 
Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

Mi jöhet augusztus 15. után? - megszólalt Lobenwein Norbert

FAQ – magyarul GYIK. A „Gyakran Ismételt Kérdések” minden fesztivál honlapjának sokat használt menüpontja. 2020-ban jelentősen új értelmet nyert ez a link. Kérdés akad bőven, válasz már kevésbé, fesztivál meg pláne alig. Vagy mégis? Szerdán kiderül. Lobenwein Norbert írása.
 
EFOTT

Földön, vízen és a levegőben: elkészült az EFOTT-himnusz

Bár a fesztiválok szervezői már annak is örülnek, ha az előzetes tervek szerint sikerül megrendezni a 2020-as eseményeket, az EFOTT rádobott még egy lapáttal, hogy még emlékezetesebbé tegye az idei rendezvényt. Megérkezett a hivatalos himnusz Kollányi Zsuzsi, Lotfi Begi és DR BRS...
 
Kensington

Kensington: halasztják a halasztott koncertet

Egyre sanyarúbbnak tűnik ez a 2020-as év koncertek szempontjából. Nem elég, hogy a tavaszi/nyári koncertek jelentős részétől végleg elbúcsúzhatunk, most már a halasztott dátumok is kezdenek későbbre tolódni...:(
 
 
Fotó: Coliseo de Puerto Rico, José Miguel Agrelot

A Daddy Yankee-koncert is csúszik egy évet

Idén nyáron végre hazánkba is ellátogatott volna a reggaeton-király Daddy Yankee, azonban a járványnak köszönhetően erről is le kellett mondanunk. De szerencsére egy év múlva újra próbálkozik!
 
EFOTT

Retrosztárokkal erősít az EFOTT – ötöt egy csapásra!

Szerencsénkre akadnak még olyan külföldi sztárok, akiket nem rémiszt meg a járvány, és vállalják az utazással járó kockázatot. Így ma újabb névvel bővülhetett az EFOTT névsora, ahol a retrovonalat erősíti majd a 90-es évek egyik legkedveltebb fiúcsapata, a FIVE (5ive)!
 
Fotó: medium.com

Alanis Morissette : jövőre vele ugyanitt

Egyre csak üresedik a 2020-as év második felének koncertnaptára. Ezúttal a hétszeres Grammy-díjas kanadai-amerikai énekesnő, Alanis Morissette koncertje csúszik kompletten egy évet.
 
Simply Red, Deftones, Billy Talent

Simply Red, Deftones, Billy Talent – új időpontok!

Újabb három koncert esett áldozatul a járványnak, így a Deftones, a Billy Talent és a Simply Red koncertjétől is elbúcsúzhatunk idén. Jó hír viszont, hogy már megvannak a pótlások új időpontjai. 2021-re...
 
Megjött az EFOTT napi bontás!

Megjött az EFOTT napi bontása

Végre megvan a nyár végére halasztott EFOTT fellépőinek (majdnem) teljes listája. Flo Rida mellé felvonul a hazai zenei élet krémje, minden műfajból.
 
Fesztivál törlés

Egy koncerttel és egy már halasztott fesztivállal kevesebb

Reménykedtünk benne, hogy a hazai járványügyi vészhelyzet enyhülésével már nem kell több programtörlős hírrel foglalkoznunk, de sajnos szinte minden napra jut valami elszomorító poszt.
 
Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a...

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Bosnyák és magyar őrület egy dalban: Dubioza Kolektiv plusz Bohemian Betyars

Az őrületes – vagy még inkább őrült – koncertjeiről ismert Bohemian Betyars 15 éves történetében először a világ minden tájáról beenged közreműködőket saját zenei univerzumába. Ennek igazi ékköve a most megjelent Rush című dal, amelyet a Dubioza Kolektiv nem kevésbé fékezhetetlen csapatával közösen jegyeznek.

Hamarosan megjelenik Révész Sándor könyve!

A Generál és a Piramis legendás zenésze vaskos könyvet írt izgalmakkal teli életéről. Azt hiszem, sokunk nevében mondhatom, hogy vártuk ezt a kiadványt, hiszen Révész Sándor a zenekarok mellett szólóban is kiváló dalokat alkotott, ezen kívül pedig – Szepes Mária révén – a spiritualitás is az élete részévé vált.
Új koncertek