Jared Leto tényleg fölmászott az Empire State Building tetejére, hogy bejelentse a 30 Seconds To Mars budapesti koncertjét (is)?

Tényleg. Az ikonikus New York-i épület csúcsáról az Oscar-díjas színész valójában a Thirty Seconds To Mars monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világkörüli turnéját kürtölte szét, amely Latin-Amerikát, Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot is érinti. Több mint 5 év után indul most újra turnéra a csapat.

A Thirty Seconds To Mars visszatér Budapestre
Az AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A francia AIR egykori énekesnőjével kooperált a Belau

A Belau az elmúlt években komoly sikereket ért el két koncepcionális albumával. Az Európa-szerte sokat koncertező zenekar, most a sokak által ismert ’AIR’ lemez, a ’Moon Safari’ női hangjával Beth Hirsch-sel alkotott. Ennek végeredménye az ’Ethereal’ lett, amely nosztalgikus,...
 
Omar Sheriff a Dürerben  – Norvégia legnagyobb szenzációja látványos show-val érkezik Budapestre

Omar Sheriff a Dürerben – Norvégia legnagyobb szenzációja látványos show-val érkezik Budapestre

Az oslói arénát egy hónap alatt tízszer töltötték meg, tavasszal pedig Európát is beveszik: a Karpe rapduó látványos, a Quickstyle táncosaival kiegészült Omar Sheriff című showjával érkezik a Dürer Kertbe, 2023. május 24-én.
 
 
Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Hegedű Ünnepét a Pesti Vigadóban

Ötödik alkalommal rendezik meg a Magyar Hegedű Ünnepét a Pesti Vigadóban

Június 11-12-én egésznapos koncertekkel, hangszerkiállítással és hangszerbemutatókkal várják az érdeklődőket a Pesti Vigadó Északi termében.
 
Fotó: Rammstein

Mint mindenki, mi is valótlanul állítottuk, hogy jön a Rammstein

Amikor az ember annyira örül, hogy bele sem gondol a részletekbe... Pedig szólt a vészcsengő a Groupama Arénánál meg annál, hogy nem nevezték meg sehol a főszervezőt, de egy laza mozdulattal elhallgattattuk... Annyi minden megtörténhet mostanság. Illetve: pár külföldi oldalon...
 
Dolly Partont is bevonul a hírességek csarnokába, pedig nem is akarta

Dolly Parton is bevonul a hírességek csarnokába, pedig nem is akart

Rajta kívül Eminemet, a Duran Durant, Lionel Richie-t, Pat Benatart, Carly Simont és a Eurythmicset iktatják idén a clevelandi székhelyű Rock & Roll Hírességek Csarnokába.
 
Fotó: cleveland.com

Egyik szemünk sír, a másik nevet: megvannak a Hírességek Csarnokának új tagjai

Saját közlése szerint a legszínesebb beiktatott-listát tette közzé idén a The Rock & Roll Hall of Fame: elöljáróban csak annyit, bekerült Tina Turner, az Iron Maiden azonban kimaradt.
 
 
Fotó: Nova Prospect/FB

Mit érez egy zenekar a közönség nélküli koncerten?

Nova Prospect koncertfelvételét közönség bevonása nélkül szeptemberben rögzítették a kecskeméti Hírös Agóra művelődési központban az NkA Hangfoglaló által kiírt pályázat keretein belül.
 
A legjobban kereső már nem élő hírességek között 8 zenész van

A legjobban kereső már nem élő 13 híresség között 8 zenész van

Az amerikai Forbes idén is összeállította a kissé bizarr listáját, amin a tizenhárom legjobban fizetett halott híresség szerepel – a magyar Forbes is átvette a cikket, mi pedig őket idézzük.
 
 Whitney Houston halhatatlan lett

Whitney Houston halhatatlan lett

Nem mintha a dalai nem tették volna azzá, de egy gesztussal megerősítették ezt: bevonult a Rock and Roll Hírességek Csarnokába. Mivel mind a popsztár, mind lánya, Bobbi Kristina Brown tragikusan fiatalon hunyt el, anyja, a 87 éves Cissy Houston és sógornője, Pat Houston köszönték meg...
 
Ez viszont ő! Fotó: Majka/FB

Ez a csávó nem én vagyok – Visszaélnek Majka nevével a Facebookon

Valaki egy kamu profilt hozott létre a közösségi oldalon, ahol a rappernek kiadva magát garázdálkodik, többek között a koronavírusól terjeszt álhíreket – írja a Blikk.
 
Saját sziget-fesztivált rendez a Horvátországban a Thirty Seconds To Mars

Saját sziget-fesztivált rendez Horvátországban Jared Leto

2019. július 23-án a Budapest Parkban adott koncertet a Thirty Seconds To Mars. 2020-ban egyelőre egyetlen koncert szerepel a turné menüpontjukban, viszonylag közel, Sibenikben rendeznek saját fesztivált.
 
Ez a hajó is elment: lemondta budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT

Ez a hajó is elment: lemondta budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT

Lemondta közép-európai mini-turnéját, és ezzel együtt a március 17-re tervezett budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT. A tervek szerint az eseményt egy őszi időpontban fogják megtartani, a koncertre váltott jegyeket a ROCK1 jegyrendszere külön kérés nélkül visszatéríti mindenkinek....
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek