Ez a hajó is elment: lemondta budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT

Ez a hajó is elment: lemondta budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT

Lemondta közép-európai mini-turnéját, és ezzel együtt a március 17-re tervezett budapesti koncertjét a DIRTY SHIRT. A tervek szerint az eseményt egy őszi időpontban fogják megtartani, a koncertre váltott jegyeket a ROCK1 jegyrendszere külön kérés nélkül visszatéríti mindenkinek....
 
Román-magyar crossover a Back Stage Pubban

Román-magyar crossover a Back Stage Pubban

Önálló turnéval tér vissza hazánkba a román-magyar tagságú hardcore/folk metal/crossover zenekar, a Dirty Shirt. Vendégük a hasonló stílust képviselő RUMPROOF lesz.
 
 
A Depeche Mode bejutott, a Motörhead maradt a küszöbön - Íme Rock & Roll Hírességek Csarnokának új lakói

A Depeche Mode bejutott, a Motörhead maradt a küszöbön – A Rock & Roll Hírességek Csarnokának új lakói

Idén is változatos mezőnyből került ki az a hat szerencsés előadó vagy zenekar, akik mostantól a legendás Rock & Roll Hírességek Csarnokának népes lakosságát gazdagítják. De vannak meglepő vesztesei is a szavazásnak...
 
Szabad a színpad! –  10 előadó jutott a döntőbe

Szabad a színpad! – 10 előadó jutott a döntőbe

Az erzsébetvárosi EröMŰVHÁZ Nonprofit Kft. a K11 Művészeti és Kulturális Központ szervezésében tehetségkutató pályázatot írt ki Budapesten működő, feltörekvő, fiatal (30+) zenekarok és előadók részére.
 
A klasszik műsor Hajós Andrással

Heti hetes – zenész módra

A Fülesbagoly blog YouTube csatornáján hétről hétre ismert magyar zenészek kommentálnak aktuális zenei híreket. Az első részben terítékre kerül a klipszemle, az online zaklatás, a bakelit újbóli felvirágzása és a zenei lopás is.
 
A Depeche Mode, a Motörhead, és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

A Depeche Mode, a Motörhead, a Nine Inch Nails és Whitney Houston is bekerülhet a Hírességek Csarnokába

Október van, tehát ideje volt összeállítani azt a 16 fős mezőnyt a 2020-as Rock & Roll Hall of Fame szavazáshoz, amelyben olyan előadókkal, zenekarokkal találkozhatunk, mint a Depeche Mode, a Nine Inch Nails, a The Notorious B.I.G., a Judas Priest, Whitney Houston vagy a Kraftwerk.
 
 
Billie Eilish nem érzi magát biztonságban, mióta híres lett

Billie Eilish nem érzi magát biztonságban, mióta híres lett

Az énekesnő mesélt depressziójáról és önbántalmazó gondolatairól is. Billie Eilish azt is nyilatkozta, hogy a hírnév miatt nem érzi magát jól otthon, mivel úgy érzi, nem biztonságos...
 
Játszd hangosan – a rock and roll előtt tiszteleg a New York-i Metropolitan Museum

Játszd hangosan – a rock and roll előtt tiszteleg a New York-i Metropolitan Museum

Először rendez kizárólag rock and roll hangszerekből nagyszabású kiállítást a New York-i Metropolitan Museum. Az elmúlt nyolc évtizedből származó, körülbelül 130 hangszer április 8-tól lesz látható a Play It Loud: Instruments of Rock & Roll (Játszd hangosan: A Rock & Roll...
 
Akvárium

Szevasz, tavasz, itt a terasz! Ingyenes koncertek az Akváriumban

Áprilisban újra nyílik az Akvárium Tavasz Terasz zenedoboza, ahol összesen 20 előadó gondoskodik majd arról, hogy esténként kellemes muzsikaszó mellett kortyolgathassuk italainkat. Az idei év két külföldi húzóneve Laura Gibson és a Meute.
 
Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Nem, a Sex Pistols énekese nem halt meg

Hacsak abba nem lehet belehalni, hogy az emberről "deadly" hoaxot gyártanak... Ez történt ugyanis John Lydonnal, aka Johnny Rotten.
 
Ez a 17 külföldi elóadó már tuti itt lesz 2019-ben

Ez a 15 külföldi előadó már tuti itt lesz 2019-ben

A New Beat 2019-ben is a legkülönfélébb stílusú zenekarokat szállítja a budapesti éjszakába, a Seafrettől kezdve, TOMMY CASH lemezbemutató koncertjén át egészen a Budapest Parkban fellépő Thirty Secons To Mars, Sum41 vagy éppen a frissen bejelentett Architects koncertjéig.
 
Összeállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es osztálya

Felállt a Rock and Roll Hírességek Csarnokának 2019-es hadosztálya

Lezárult a szavazás, és már nyilvánossá is vált, kik azok a szerencsések, akik 2019-ben ünnepélyes keretek közt kerülnek majd be a Rock & Roll Hall of Fame megbecsült tagjai közé. A vesztesek pedig jövőre újra próbálkozhatnak.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek