Fotó: Live Aid, 1985

A Queen gitárosa elérkezettnek látja az időt egy második Live Aid koncertre

Brian May abbéli reményét fejezte ki, hogy az 1985-ös legendás monstre koncerthez hasonló megmozdulás támogatni tudná a klímaváltozás elleni harcot.
 
Sokat köszönhet a primavera fesztiválnak a magyar zenekar

Sokat köszönhet a Primavera fesztiválnak a magyar zenekar

A Belau (a Kedves Péter és Buzás Krisztián által alkotott elektronikus zenei produkció) az Essence májusi debütálása óta igazán impozáns eredményeket tudhat maga mögött, hazai és nemzetközi viszonylatokban egyaránt – köszönhetően a HOTS-nak is. Meg persze maguknak...
 
 
Megérkezett a Fish! album második fele, tele feldolgozásokkal

Megérkezett a Fish! album második fele, tele feldolgozásokkal

Megjött végre az idén 20 éves Fish! zenekar rég várt Felemás című albumának másik fele, amin olyan ismert zenekarok dalait értelmezték újra a fiúk, mint a Kozmix, a Heaven Street Seven, az Animal Cannibals vagy az Auróra.
 
Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic for dcp

Drake új rekordot írt a Billboard Music Awards történetében

Május elsején adták át az idei Billboard Music Awards szobrocskákat a nyerteseknek Las Vegas-ban, ahol az abszolut győztes az amerikai rapper Drake lett a maga 12 első helyével. Ez a szám egyben új rekord is a BMA történetében. Soha senki nem nyert még ennyi szobrot egyazon évben!
 
Fotó: Nem Adom Fel/FB

20 éves a Nemadomfel együttes - Jubileumi buli az Akváriumban

Szülinapi bulira készül Magyarország legkedveltebb sérült emberekből álló csapata, a Nem Adom Fel együttes. A május 8-i jeles eseményen jó néhány sztárvendég is felbukkan majd a színpadon.
 
Enigma

A szende, az önimádó és a táncoslábú - Enigma koncerten jártunk

Vasárnap este tettünk egy rövid időutazást az Enigma formációnak köszönhetően, akik óriási vastaps kíséretében és fülig érő szájjal hagyták el a színpadot. Egy nem tervezett ráadás dal és néhány rögtönzött autogram kiosztása után.
 
 
Fotó: Animal Cannibals/FB

Az Animal Cannibals az Operába megy

Az évad 21 premierje között 13 opera, 7 balett és 1 prózai mű, 6 ős- és 5 magyarországi bemutató szerepel – közölte az Operaház hétfői budapesti sajtótájékoztatóján az intézmény főigazgatója.
 
Fotó: Animal Cannibals/FB

333 példányban jelenik meg az Animal Cannibals új albuma

Ricsipí és Qka MC egy korongra 5 CD-nyi anyagot pakolt fel: az eddigi legjobb Animal Cannibals felvételeket gyűjtötték össze, "Az eddigi legyobbak" címmel.
 
Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

Fővárosi Rapcirkusz – világszám!

A Budapest Park nyolcadik évadában egy egészen egyedülálló, korszakokon és stílusokon átívelő, grandiózus all star koncert lesz április 25-én, ahol a hiphop szcéna krémje mutatja meg magát nagyzenekaros kísérettel.
 
Két magyar zenekar is fellép a Primavera Soundon

Két magyar zenekar is fellép a Primavera Soundon

A nemzetközi tehetségeket bemutató programja részeként két magyar zenekart, a Mayberian Sansküllotsot és a Belaut is meghívták a barcelonai Primavera Soundra.
 
Fitó: Animal Cannibals/FB

Megkapták a magukét: Máté Péter-díjasok lettek a Kannibálok (is)

Egy éve, 2018. március 15-én adták át az első Máté Péter-díjakat, amellyel – sok más művészeti ág képviselői mellett – a könnyűzenei és dzsesszművészeket kívánták elismerni.
 
John Lennon, Yoko Ono – IMAGINE: újrakeverve visszatér a mozikba

John Lennon-est lesz a Pólus Moziban

John Lennon és Yoko Ono sajátos látványvilágú zenés filmje, az IMAGINE digiálisan felújított képpel és 5.1-ben újrakevert hanggal rövid időre világszerte visszatért a mozikba.
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek