Ez a fotó csak illusztráció!

A Led Zeppelinről neveztek el egy új békafajt

A Led Zeppelin brit zenekarról neveztek el egy Ecuadorban talált új békafajt: az Ecuador és Peru között húzódó Cordillera del Cóndor hegyvonulaton felfedezett faj a Pristimantis ledzeppelin nevet kapta.
 
Fotó: Animal Cannibals

Ez volt az az Animal Cannibals-szám, amiért Császár Elődöt kirúgták

A duó egy negyed évszázados felvételt dob a piacra, amit a '90-es évek végén nem tudtak bemutatni, mert túl szókimondónak találták.
 
 
HVG: Lefújták angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

HVG: Lefújták az angliai Download és a barcelonai Primavera Sound fesztiválokat

A 2020-as után a világjárvány miatt másodszor is lefújják az angliai Donington Parkban meg (nem) rendezett, a jellemzően a rock és a metál legnagyobb neveit felsorakoztató Download fesztivált, és ugyanígy jártak el a populárisabb fellépőkről ismert barcelonai Primavera Sound fesztivál...
 
Fotó: ASS/FB

Itt hagytál a nincsenben – Elhunyt az Anima Sound System alapító tagja

Németh Tamás halálhírét a zenekar jelentette be a Facebook-oldalán.
 
Idén elég szomorkás a hangulatuk a nagy márkák karácsonyi kisfilmjeinek

Idén elég lehangolók a nagy márkák karácsonyi kisfilmjei

Onnan tudjuk, hogy ideje tervet készíteni karácsonyra, hogy kijönnek a "nagyok" ünnepi imázsfilmjei. Ez már egy külön műfaj lett – azt sem tudtuk még, mit árul a John Lewis (mindent is), amikor már szenzációszámba mentek a különleges alkalomra készült reklámszpotjai.
 
Ma van a takarítás világnapja – a Kannibálok takarítónőjével ünnepeljünk!

Ma van a takarítás világnapja – Takarítónőőő jeee!

Az Animal Cannibals Takarítónő című slágerén nem fog az idő vasfoga, egy felfrissítés azonban sohasem árt, főleg akkor, ha az illető hölgy immáron 25 éve suvickol.
 
 
Johnny Rottenre nehéz évek várnak

Johnny Rottenre nehéz évek várnak

A Sex Pistols és a Public Image Ltd frontembere innentől fogva minden idejét a feleségével tölti: Nora Forster, akivel 35 éves házasok, sajnos Alzheimer-kórban szenved.
 
Fotó: Szelei Róbert (Pexels)

A Kannibálok grillezve szeretik

Az Animal Cannibals egy új nyári tracket készített a karantén alatt – hogy, hogy nem, a grillezés és a bográcsozás lett a témája.
 
Szintet lépett a karanténvideó

Szintet lépett a karanténvideó

Óriási szerencse, hogy a karantén nem vette el a zenészek kedvét az alkotómunkától. Újdonságaink közt szerepel hagyományos karanténvideó, de annak továbbfejlesztett, már-már karaoke-jellegű verziója is!
 
Kerekdomb

Kerekdomb fesztivál: leköltözik Tállyára a Fővárosi Rapcirkusz

Rángatja az élet a fesztivált: tavaly pénzhiány miatt az utolsó pillanatban le kellett mondani, most meg... hiszen tudjuk.
 
Qka MC-nek ma van a szülinapja – az ünnepeléshez te is kellesz!

Qka MC-nek ma van a szülinapja – az ünnepeléshez te is kellesz!

A Kannibálok azt találták ki, hogy összekötnek három dolgot a ünnep alkalmából: a Takarítónő című számukat, a koronavírus-helyzetet és a jótékonyságot.
 
Újabb remix készült az Anima Sound System 68 című számából

Újabb remix készült az Anima Sound System 68 című számából

Az Anima Sound System több mint 20 éves, legendás dalából Kubányi Bálint készített vadonatúj remixet és videót. A helyenként amatőr vágóra hajazó és kissé didaktikusnak tűnő képi világ összességében felemlegeti az emberiség legutóbbi években felhalmozódott összes nagyobb...
 
Nevezz meg negyven magyar slágert!

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja október 4-5-6-a lesz.(FRISSÍTVE)

Eldrogozott évek, átivott hónapok – most vége

Emlékszünk rá... Amikor teljesen szétcsúszva állt a színpadon, és felrohant egy rajongója, hogy dühösen megpróbáljon elzavarni mindenkit, hogy ne nézzék őt... így... Bérczesi Robi első, teljes egészében józanul írt dala most egy videóklip kíséretében debütál.
Új koncertek