Fotó: BFZ/FB

Meghallgatnád a Fesztiválzenekart ingyen?

Még véget sem ért a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kirobbanó sikerű európai turnéja, a zenekar muzsikusai Nagy-Britannia, Spanyolország és Olaszország neves fesztiváljai után máris ingyenes hazai koncertsorozatukra, a Közösségi Hétre hangolódnak. Szeptember 4. és 9. között az...
 
Fotó: tertanc.hu

Vasárnap újra ingyenes TérTáncKoncert a Bazilikánál!

Már csak néhány nap, és újra TérTáncKoncert Fischer Ivánnal és a Budapesti Fesztiválzenekarral. A világhírű együttes új helyszínen, a Szent István-bazilika előtti téren zenél június 17-én 19 órától.
 
 
Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Megérkezett a BelFeszt teljes programja

Május végén immár hagyományosan 3 napra lezárják a Szabadság tér környékét, ami ebben az időszakban a Belvárosi Fesztiválnak ad otthont. Idén május 25-27. között várják a látogatókat gyerekprogramokkal, gasztro kiállítással – és persze rengeteg zenével.
 
Fotó: Fuse TV

Elefántok lepik el a Kuplung színpadát

A Kuplung márciusi programja bővelkedik nagy öregekben és táncos mulatságokban – de bemutatkozik néhány fiatal, feltörekvő előadó is.
 
Ingyenes koncertet ad a Budapest Bár a Hold utcai piacon

Ingyenes koncertet ad a Budapest Bár a Hold utcai piacon

A koncert adatlapja minda közösségin, mind a weboldalukon meglehetősen szűkszavú, de mivel március 8-án lesz, azt sejtjük, a hölgyeket ünneplik ezzel az ingyenes koncerttel. Ha nem, majd szólnak...
 
Fotó: Szabó Balázs bandája /FB

Menő párosítások – ingyenes koncertek a Várkert Bazárban

Többek között Szokolay Dongó Balázs, a Dresch Vonós Quartet, Szabó Balázs és bandája várja az érdeklődőket május 11-ig a Várkert Bazár Nagytermében és a Bazaar Eclecticában a 2017-2018. évi magyar V4 elnökség alkalmából megrendezésre kerülő ingyenes koncerteken.
 
 
A Foo Fighters-szel és a Placebo-val is felléptek, most ingyenes koncertet adnak Budapesten

A Foo Fighters-szel és a Placebo-val is felléptek, most ingyenes koncertet adnak Budapesten

Ingyenes koncertet ad január 22-én Budapesten az egyik legnépszerűbb spanyol rockzenekar. Az L.A. a King of Beasts című turné keretében lép fel a Hard Rock Caféban.
 
Ingyenes Deák Bill-koncert Márton-napon

Ingyenes Deák Bill-koncert Márton-napon

Szent Márton egy libaólban próbált elrejtőzni, amikor püspökké akarták megválasztani, de a ludak elárulták gágogásukkal... Azt nem tudjuk, Bill kapitány kit leplez majd le, de az tuti, hogy nem gágogni fog.
 
Mókuskerék: Szirtes Edina és vendégei a Bazaar Eclectica-ban

Mókuskerék: Szirtes Edina és vendégei a Bazaar Eclectica-ban

A V4 koncertsorozat keretében november 3-án Szirtes Edina Mókus és a Szirtes Vonósnégyes valamint Rohmann Ditta csellóművész lép színpadra a Bazaar Eclectica-ban (Várkert Bazár/Öntőház udvar). Meghívott vendég Rohmann Ditta és Lengyelország egyik legnépszerűbb jazz zenésze, Wojtek...
 
Augusztus Huszadika – ingyenes koncertek a Clark Ádám téren

Augusztus Huszadika – ingyenes koncertek a Clark Ádám téren

Az idén az Augusztus Huszadika névre keresztelt ünnepi rendezvénysorozat könnyűzenei epizódja hagyományosan a Clark Ádám téren zajlik majd.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek