Ingyenes Omega-koncert lesz Csepelen?

Ingyenes Omega-koncert lesz Csepelen?

Azért van a kérdőjel a címben, mert meglehetősen kevés információt közölt a zenekar, amikor létrehozta az "Omega – Csepel" című eseményt a FB-on.
 
fotó: UP Újpesti rendezvénytér Facebook

Fel a teraszra! – Remek ingyenes koncertek Újpesten

Új koncertsorozatot indított az UP Újpesti Rendezvénytér Terasz Live! címmel. A szombatonként jelentkező ingyenes rendezvényeken olyan előadók váltják egymást a színpadon, mint Dresch Mihály, Szirtes Edina Mókus, Micheller Myrtill, a ToSoDa Projekt, a Richie and the Mops, a Chameleon Jazz...
 
 
Szabadságkoncert

Ingyenes Szabadságkoncert a Hősök terén

2019. június 16-án lesz 30 éve annak, hogy az 56-os forradalom mártírjai megkaphatták a nekik kijáró végtisztességet. Ezért ezen a napon ingyenes Szabadságkoncertet tartanak a Hősök terén, ahol fellép többek közt a Beatrice, Vikidál Gyula, a KFT és Varga Miklós is.
 
Fotó: Újbuda

Háromnapos minifesztivál a Gárdonyi téren

A III. Gárdonyi Piknik immáron három napon át várja az érdeklődőket, így május 30-án, június 6-án és 13-án is lesznek programok. Fellép a Budapest Jazz Orchestra, a Harcsa Veronika-Gyémánt Bálint duó és a Creme de la Pop is. Az ingyenes fesztivál célja a közösségépítés és a...
 
Te is gyűlölöd a YouTube-reklámokat? van egy jó hírünk!

Te is gyűlölöd a YouTube-reklámokat? Van egy jó hírünk!

Az eddigi legidegesítőbb tapasztalatunk a meditációs videó többszöri megszakítása reklámokkal... lazulj el, ha tudsz :) De a lejátszási listákat megszakító hirdetések is az agyunkra mennek. Rövidesen viszont – s YouTube Music Premium szolgáltatással – reklámmentesen, a háttérben...
 
Fotó: Kurcsák István

A Budapesti Fesztiválzenekar ingyenes koncertjei itt!

A BFZ április ma még a New York-i Carnegie Hallban lép fel Fischer Iván vezényletével, a jövő héten (április 11. és 17. között) viszont már ingyenes koncerteket adnak Magyarország-szerte.
 
 
Fotó: 24.hu

Deák Bill Gyula, Csík zenekar és Irie Maffia koncert is lesz Óbuda Napján

Május 2-4. között rengeteg koncerttel, kiállítással, bemutatóval, vetélkedővel és gasztro-örömökkel vár mindenkit a hagyományos Óbuda Napja rendezvénysorozat, ahová a belépés természetesen továbbra is díjtalan.
 
A Nazareth ingyenes koncertet ad Vácon

A Nazareth ingyenes koncertet ad Vácon

Ismét Magyarországon játszik a a több mint 50 éve működő skót zenekar, a Nazareth, mely a rockzene egyik első úttörője. Július 19-én a Váci Világi Vigalom keretében lépnek fel a Duna-parti városban, egy ingyenes koncert keretében, a József Attila sétányon.
 
David Klavins

A zongora, ahogy még sosem hallottad

Március 29-én minden a zongora körül forog, hiszen idén a Müpa is csatlakozik a Piano Day nevű világméretű kezdeményezéshez.
 
Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Nagy Feró és a Beatrice ingyenes koncertet ad Siófokon

Idén először rendeznek Márton-napi Libadalmat Siófokon. A háromnapos ingyenes fesztivál egyik fő fellépője a Beatrice lesz, amely idén ünnepelte fennállásának negyvenedik évfordulóját.
 
Tényleg lesz Sting & Shaggy ingyenes koncert a Hősök terén!

Tényleg lesz Sting & Shaggy ingyenes koncert a Hősök terén!

November 24-én este hattól nagyszabású, ingyenes szabadtéri Szuperkoncert lesz a a Hősök terén. A Hatoslottó 30. születésnapja alkalmából Sting és Shaggy szórakoztatja majd a közönséget. Magyar vendégzenekarként a Punnany Massif lép fel.
 
Ingyenes koncertet ad a brit poszt-punk legenda Budapesten

Ingyenes koncertet ad a brit poszt-punk legenda Budapesten

A nyolcvanas évek kultikus brit post-punk zenekara, a The Nightingales Budapestre látogat. November 2-án legújabb lemezük, a Perish The Thought dalait is bemutatják a magyar közönségnek. A koncerten való részvétel ingyenes, csak regisztrálni kell!
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek