Bringa, peca, strand, koncertek –  StÉGSZÍNPAD

Bringa, peca, strand, koncertek – StÉGSZÍNPAD 2020 nyár

A StÉGSZÍNPAD civil együttműködés eredményeként született meg Ráckevén. Felépítettek egy kis színpadot egy halsütöde udvarán, és elkezdtek oda koncerteket szervezni...
 
Fotó: szegeder.hu

Szegeden is lezárják a rakpartot a hétvégékre

A terv szerint szeptember végéig minden hétvégén a gyalogosoké lesz a pesti alsó rakpart Budapesten, a puding próbáját május végén tartották, és mindenkinek bejött. Most Szeged is úgy döntött, hogy augusztus végéig minden hétvégén ingyenes programok várják a szegedieket a Huszár...
 
 
Fotó: MRME

Ezek a szabadtéri rádiós koncertek időpontjai!

Zenélő Magyarország címmel háromnapos szabadtéri koncertsorozatot ad péntektől Budapesten és 12 vidéki helyszínen a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara és Énekkara.
 
Fotó: Budapesti Klasszikus Film Maraton Facebook

Ingyenes szabadtéri vetítések a Szent István téren

A Nemzeti Filmintézet jóvoltából idén is lesz Budapesti Klasszikus Film Maraton szeptember 22-28. között több fővárosi helyszínen, aminek nem titkolt célja, hogy felhívja a figyelmet a magyar filmkultúra értékeire. A 4. alkalommal megrendezendő programsorozat idén a szülinapos Zsigmond...
 
Swing a la Django

Lakótelepi koncertsorozatot indít a Swing a la Django Újpesten

Zajlik a kulturális élet Újpesten. Az ingyenes autósmozi után most ingyenes koncertekkel kedveskednek a helyi lakosoknak, amihez a szerencséseknek még csak ki se kell mozdulniuk otthonról.
 
Autósmozi

Újabb – zárt körü és ingyenes – autósmozi nyílik Budapesten

Újabb autósmozi nyílik a fővárosban júniusban, ahol klasszikus sikerfilmeket nézhetünk biztonságos körülmények közt, ráadásul ingyen! A dolog szépséghibája, hogy a szolgáltatást csak újpesti lakosok vehetik igénybe.
 
 
Szevasz, tavasz, jön a Terasz!

A tavasz jön, a Terasz sajnos nem

A koronavírus megfékezése érdekében bevezetett korlátozások miatt a 2020-as Akvárium Tavasz Terasz elmarad, és nem is kerül más időpontban megrendezésre – közölte ma az Akvárium.
 
Ingyenes koncertek lesznek a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron

Ingyenes minikoncertek a Nyugati, a Keleti és a Déli pályaudvaron

A MÁV Szimfonikus Zenekar – az Emmi „Forrás a zenének, feladat a zenésznek” program részeként – havi két alkalommal komolyzenei minikoncerteket ad a Nyugati, Keleti és Déli pályaudvaron. A zenei projekt novemberben indult, és egészen májusig tart.
 
A BFZ a Zene éjszakájá/ BFZ FB

Szomorú hírt kaptunk a Budapesti Fesztiválzenekartól

A BFZ arról értesített minket, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, mely összeg az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka. Szorosabbra húzzák az övet – s ennek jó pár remek...
 
Szeged 300

Szeged 300 – fényfestéssel és koncertekkel

Október 12-én Szeged belvárosában ingyenes koncertekkel ünnepli a város, hogy 300 éve kapta vissza királyi városi rangját. Fellép többek közt az LGT Zenevonat, a Belmondo, a Gypo Circus és a Fool Moon is.
 
Ma van a zene világnapja – ingyenes koncert lesz a Bazilikánál

Ma van a zene világnapja – ingyenes koncert lesz a Bazilikánál

Operaslágerek rézfúvós átiratait adják elő kedden a Magyar Állami Operaház Zenekarának művészei a Szent István Bazilika előtt a zene világnapján.
 
Fotó: Kurcsák István

Hatvan muzsikus útnak indul: ingyen zenél országszerte a Fesztiválzenekar

Egy hangos amerikai turnésiker, majd egy koppenhágai és egy meranói fellépés után ingyenes koncertsorozattal nyitja a hazai szezont a Budapesti Fesztiválzenekar.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek