Nagykoncerttel és vendégekkel ünnepli 30. születésnapját a Parno Graszt

Három évtizede robbantja a hangulatot a zseniális banda a hazai és a nemzetközi fesztiválok nagyszínpadain, zsebeli be a díjakat és toplistás helyezéseket. Az évfordulót a Budapest Park színpadán ünneplik meg július 21-én.

Fotó: Gyetvai Stúdió
 Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

Na még mit nem?! A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénzről

A jövő héten könyv jelenik meg a Halott Pénz zenekarról, amely jövőre, 2022. április 9-én nagyszabású koncerttel ünnepli 18. születésnapját a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Ma este Mirigy-live: kérdezd Tomit és Petit!

Ma este Mirigy-live: kérdezd Tomit és Petit!

Ma este 19.30-tól egy Facebook Live keretén belül az Irigy Hónaljmirigyről vagy bármiről lehet faggatni a Sipos testvéreket. Egy kérdésre azonban már sajnos tuti van felelet.
 
 
Az egészségügyben dolgozóknak dedikálta új klipjét a Magna Cum Laude

Az egészségügyben dolgozóknak dedikálta új klipjét a Magna Cum Laude

A zenekar rögzítette a 2019.02.15-i 20.Jubileumi Nagykoncertjüket a Papp László Budapest Sportarénában. Hogy mi a terv, lesz-e belőle koncert-DVD (biztos lesz), nem tudjuk, de elkezdték "egyesével" felpakolgatni a videómegosztóra a dalokat.
 
Fotó: Udvardi Attila

Gratulálunk a Budapest Bár alapító-vezetőjének!

Március 15-én Farkas Róbert zenész, a Budapest Bár zenekar alapítója és vezetője a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetésben részesült.
 
Otthoni zenehallgatáshoz: megjelent a Budapest Bár új lemeze

Otthoni zenehallgatáshoz: itt a Budapest Bár új lemeze

Három év után, március 15-én új lemezzel jelentkezik a 2007-ben alapított supergroup, a Budapest Bár – "Ha megtehetném" címmel.
 
200 dal, 14 stúdióalbum, 5 könyv, 4 válogatásalbum, 3 koncertlemez – Boldog szülinapot, Tankok!

200 dal, 14 stúdióalbum, 5 könyv, 4 válogatásalbum, 3 koncertlemez – Boldog szülinapot, Tankok!

Ma hivatalosan is 30 éves az ország egyik legismertebb rockzenekara a Tankcsapda. A nyári fesztiválok stabil nagyszínpados szereplője, albumaikat a mai napig több ezer példányban veszik meg vagy töltik le, a jubileumi évet pedig a Los Angeles-i Whisky a Go Go koncert után hat városban,...
 
 
Delhusa Gjon 45 – 10 érdekesség a zenész életéből

Delhusa Gjon 45 – 10 érdekesség a zenész életéből

Nika Se Perimeno, Csak fújt közben a szél, hegyek lánya... Az elmúlt 45 év legjobb dalaival és mindenki által dúdolt slágereivel lép színpadra Delhusa Gjon idén tavasszal, hogy megkoronázza közel fél évszázados karrierjét.
 
Fotó: Volt Fesztivál, 2018

Nehezen jött meg a siker – jubileumi koncerttel készült a VOLTra a Halott Pénz

A HP jövőre lesz 15 éves, amit egy jubileumi fesztiválshow-val ünnepelnek Sopronban.
 
HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek