Nyerj egy zongorát – Presser Gábor alá is írja!

Nyerj egy zongorát – Presser Gábor alá is írja!

A Rolanddal most Nyerj egy DP-90SE-PW típusú zongorát lehet nyerni (zongoraszékkel!) Presser Gábor aláírásával, valamint egy páros belépőt a 1508. koncertjére a Budapest Sportarénába.
 
Bor, kenyér, tűzijáték és sztárfellépők a Plázson a héten

Bor, kenyér, tűzijáték és sztárfellépők a Plázson a héten

Idén is megrendezik Siófokon a nyári szezon legnagyobb ingyenes eseményét, az augusztus 20-i nemzeti ünnephez kötődő Bor és Kenyér Ünnepét. Augusztus 16-tól 20-ig koncertek, gyerekprogramok és vásárosok várják az érdeklődőket a kikötőben. Fellép többek között Tóth Vera, Deák...
 
 
A Queen- és a Titanic-musical Szegeden

A Queen- és a Titanic-musical Szegeden

Két vendégjáték mellett hat saját produkciót tűz műsorára 2019-ben a Szegedi Szabadtéri Játékok - közölte a fesztivál igazgatója hétfőn a Tisza-parti városban.
 
Fotó:  Boban Marković Orkestar/FB

Új programhelyszín plusz fellépőcsere a FEZENen

Újabb programhelyszínnel bővül a FEZEN fesztivál, én így már végleg leszámolhatunk azzal a tévhittel, hogy Fehérvárra csak a kemény rockerek járnak bulizni.
 
Vígjátékok és zenés előadások szilveszterkor a fővárosban

Vígjátékok és zenés előadások szilveszterkor a fővárosban

Vígjátékokkal, zenés előadásokkal, különleges szilveszteri produkciókkal várják a fővárosi színházak az év utolsó napján a közönséget.
 
Pár kattintás, és ott lehetsz Ed Sheeran ausztriai koncertjén. Tényleg!

Pár kattintás, és ott lehetsz Ed Sheeran ausztriai koncertjén. Tényleg!

Ed Sheeran idén már túl van egy telt házas arénaturnén, és a 2018-as koncertsorozatára is szinte minden jegy elkelt. Ausztriai koncertjére azonban pár embert elvisz magyarországi kiadója...
 
 
 Országos online zenei játék indul

Országos online zenei játék indul

Kodály nyomában címmel szórakoztató, kulturális elemeket tartalmazó országos online zenei játék indul október 2-án, melynek középpontjában a 135 éves született és 50 éve elhunyt zeneszerző öröksége áll.
 
A margitszigeti szökőkút idei setlistje

A margitszigeti szökőkút idei setlistje

Az első fagyokig zenél nekünk a szökőkút, az üzemidő délelőtt 11-kor kezdődik, és a XIII. kerületi lakók nyugalma érdekében a zenei...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz városban játszanak majd, Bécstől Londonon át Münchenig.

16 éve nem írtak új dalokat – ma megjelent a KFT új albuma

16 év után új albummal jelentkezett a KFT: ma megjelent a "Még mit nem" című 6 dalos lemez, melyről két szerzeményt Laár András, hármat Bornai Tibor és egyet Márton András jegyez.
Új koncertek