Péter Bence nyitja majd a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

Három musicallel és egy rendhagyó koncerttel várja a nézőket a Dóm téren következő évadában a Szegedi Szabadtéri Játékok. Az évad nyitányaként egy különleges koncertet hallhat a közönség, Péter Bence mára világhírűvé vált zeneszerző, zongoraművész és a Szegedi Szimfonikus Zenekar a klasszikus, a pop és a rockzene határait feszegető feldolgozásokat játszik majd

Fotó: Péter Bence/FB
A fotó illusztráció: Hangár Könnyűzenei Központ

Közös zenélésre várnak mindenkit pénteken Veszprémben

A Hangjáték elnevezésű zenei program küldetése, hogy minél többen éljék át a zene adta örömöt. A zene világnapja alkalmából lesz népdaléneklés és a hangszeres zenével is ismerkedhetnek a látogatók
 
Fotó: Botka László/FB

Ajándékkoncerttel nyitják meg a Szegedi Szabadtéri Játékok Dóm téri programját

A Szegedi Szimfonikus Zenekar hagyományos ajándékkoncertjével indul a Szegedi Szabadtéri Játékok programja július 1-jén a Dóm téren.
 
 
Fotó: Mária evangéliuma

Augusztus 15-ig zenétől lesz hangos Debrecen

Ma kezdődik a Debreceni Ünnepi Játékok programsorozata, amelynek nyitóeseményeként Mozart A varázsfuvola című operáját mutatják be Gemza Péter rendezésében a debreceni Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. Az augusztus 15-ig tartó programsorozat eseményeinek a Nagyerdei Szabadtéri Színpad...
 
Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Megérkezett a Szuperkoncert hivatalos aftermovie-ja

Azok számára, akiknek nem volt lehetősége a helyszínen tombolni vagy azoknak, akik szeretnék felidézni a koncert legjobb pillanatait: megérkezett az esemény hivatalos aftermovie-ja.
 
Fotók: Mohai Balázs/MTI

35 ezren mentek el az ingyenes szuperkoncertre

A Puskás Aréna Szoborparkban mintegy 35 ezren gyűltek össze, hogy a legismertebb hazai slágereket élvezzék - tájékoztatta a megalakulása 30. évfordulója alkalmából megtartott rendezvényről a Szerencsejáték Zrt. közleményben az MTI-t.
 
Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Rt.

Majka és Curtis, Bagossy Brothers Company: ingyenes nagykoncerttel ünnepel a Szerencsejáték Zrt.

Szeptember 25-én ünnepli 30. születésnapját a nemzeti lottótársaság: Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, valamint Lotfi Begi és meglepetésvendégei is színpadra lépnek az ingyenes Szuperkoncerten a megújult Puskás Aréna Szoborparkban
 
 
Fotó: MAO

Tűzijáték a hajóról – zene hozzá: Modern Art Orchestra

Creative Crew címmel hajón ad interaktív koncertet a Modern Art Orchestra big band augusztus 20-án és 22-én a Dunán, a zenekar által életre hívott Swingin' on the Danube Jazz Festivalon.
 
A padlás lesz az Agria Játékok nyitóelőadása

A padlás lesz az Agria Játékok nyitóelőadása

A padlás című musicallel nyitják július 3-án az egri Líceum udvarán az Agria Nyári Játékok operett- és musicalfesztivált.
 
 cottonbro fotója a Pexels oldaláról

Szerinted melyik volt az elmúlt 40 év legjobb rockalbuma?

Metal Történelem címmel a Rocker Rádió újabb játékot indított. Március 15-én elindult a szavazás 1986 legjobbjaival.
 
Elton John saját Barbie-t kapott az évfordulójára

Elton John saját Barbie babát kapott az évfordulójára

Az 50 dollárét megvásárolható babát a Mattel abból az alkalomból dobta piacra, hogy 45 éve, októberben (25-26.) volt Elton John legendás, kétnapos koncertje a Los Angeles-i Dodger Stadionban, amelyen mintegy 100 ezer ember vett részt, s akkor ez a szám minden addigi rekordot megdöntött,...
 
Fotó: Magna Cum Laude/FB

Mező Misit a Játékszínben feleltetik

Feleltetés címmel exkluzív pódiumbeszélgetés-sorozat indul a Játékszín Bock Színpadán. Szeptember 8-án 19.30-tól Mező Misi, a Magna Cum Laude zenekar frontembere lesz a vendég.
 
Fotó: YT

Robert Redford mellé KELL a Streisand!

Megérkezett a Kerekes Vica és Mátray László főszereplésével készült romantikus vígjáték, a HAB előzetese.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek