Azt tudtátok, hogy a karaoke feltalálója Nobel-békedíjat kapott?

Bevalljuk, mi nem, egészen addig, amíg a MU Színház posztja szembe nem jött velünk. Azért várjuk ki a végét ezzel a Nobel-díjjal... :)

Fotó: Japánspecialista
A Sziget fesztivál elfogadta az Electric Castle kihívását

A Sziget elfogadta az Electric Castle kihívását: dalra fakadt a fesztivál crew

A bonchidai fesztivál szervezői összeraktak egy "home office" karaoké videót, amelyen a munkatársak dalolják el otthonról a Stand by me-t.
 
Sziget szombat

Sziget szombat - A locsolókocsi nyert, a The National vesztett

Szombati napunkon is barangoltunk egy kicsit, hogy minden kis szegletbe bekukkantsunk. Irgalmatlan hőség, egy kis chill a Lumiban, ingyen fagyi a rendőrségen, ingyen locsolás a tűzoltóktól, mini kerék a Vurstliban, cirkusz, koncertek – és a pecsételős játék végeredménye.
 
 
Fotó: YouTube

Ariana Grande a Titanic után átült James Corden autójába is

A beszólogatásairól híres amerikai énekesnő duplázott James Cordennél, ugyanis első körben a Titanic című film rövidített változatával szórakoztatta a nagyérdeműt, majd ezek után a legendás dalolászós kocsiban eresztette ki nem mindennapi hangját.
 
Fotó: Late Late Show Instagr

Paul McCartney megríkatta az autóban dalolászó James Cordent - IS

A 76 éves, de még mindig bomba-formában lévő Sir James Paul McCartney is beült az angol James Corden autójába, amiből természetesen egy újabb izgalmas, és olykor megható műsor készült a Carpool Karaoke gyűjteménybe.
 
Mindenki számára elérhetővé tették a Linkin Parkos Carpool Karaoke videót, amit még Chesterrel forgattak le

Mindenki számára elérhetővé tették a Linkin Parkos Carpool Karaoke videót, amit még Chesterrel forgattak le

Mindenki megnyugtatására, a videó azzal indul, hogy az együttes és Chester Bennington családjának beleegyezésével jelenik meg. A felvételre július 14-én, az énekes halála előtti héten került sor. A tervek szerint az Apple TV közvetítette volna, de a banda ingyenesen elérhetővé tette...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek