Vadonatúj klippel jelentkezett a Zanzibar

Zanzibar 20. a Hajón

A Zanzibar zenekar ebben az évben ünnepli a 20. születésnapját, amelynek megkoronázása egy igazán különleges, forró hangulatú születésnapi klubkoncert lesz az A38-on 2019. december 1-én.
 
Fotó: BEKVART/FB

Érkezik a Bekvart-baba – egy darabig nem látjuk Lovas Rozit a színész-zenekarban

A BEKVART decemberben kétszer látható és hallható Budapesten: december 6-án egy akusztikus koncerttel készülnek a Városháza parkban, majd december 29-én a tradicionálisnak mondható évzáró koncertre kerül sor az Úri Muri pincéjében. A zenekar egyetlen hölgytagja, Lovas Rozi tavasszal...
 
 
Nem csak a Coldplay, a noÁR is felemelte a hangját

Nem csak a Coldplay, a noÁR is felemelte a hangját

A noÁR régi adósságunk, már korábban is szerettünk volna írni róluk, tudjátok, ők azok, akik demonstratíve lemondták a voltos fellépésüket a nyáron. Most új klippel jöttek ki, amelyben a klímaváltozást próbálják kiemelni a szlogenek harcából.
 
Plüsshorror a S.U.N. fesztiválon – és ez nem humbug. Vagy de...

Plüsshorror a S.U.N. fesztiválon – és ez nem humbug. Vagy de...

Mivel ez nem a Neflix legújabb sorozata, el merjük árulni a film végét: napnyugtakor elássák a macit a domboldalon. A Humbugs új klipje két legyet üt egy csapásra: nemcsak a zenekart népszerűsíti, hanem a S.U.N. fesztivált is, mert a képsorok láttán az embernek kedve támad jövőre...
 
Puskás Peti rajong a Stranger Things filmsorozatért

Puskás Peti rajong a Stranger Things filmsorozatért

Olyannyira, hogy az elsők között nézi meg az új évadokat, sőt a The Biebers koncertek elején minden alkalommal lemegy a főcímzene, ráadásul új klipje is a nagy népszerűségnek örvendő sorozat képi világát idézi meg.
 
Vissza a 80-as évekbe – itt a Mötley Crüe vadonatúj szövegvideója

Az ördög bújt a Mötley Crüe vadonatúj klipjébe

A Mötley Crüe egy olyan animációs klippel rukkolt elő, amelyhez hozzákevertek egy jó adag retro stílust meg egy raklap sátánt. A "Ride With The Devil" ezen felül tele van bujasággal és az ikonikus együttes fotóival.
 
 
A United-alapító áRON kihúzta a fiókot Szakonyi Milánnal

A United-alapító áRON kihúzta a fiókot Szakonyi Milánnal

Romhányi Áron zeneszerző, zongorista, a United együttes alapító tagja és Szakonyi Milán énekes "Fiókok" címmel jelentették meg legújabb dalukat.
 
Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

Rúzsa Magdi hazalátogatott szülőfalujába

A Facebook oldalunkon tegnap mutattuk meg Rúzsa Magdi új klipjét – most a történetét is hozzáadjuk...
 
Neked mi a legszebb tévedésed? A Magashegyinek ez...

Duplázik a Magashegyi Underground az A38 hajón

Dupla koncertet ad a Magashegyi Underground november 1-jén és 2-án az újbudai A38 hajón.
 
James  Blunt visszatért az alapokhoz

James Blunt visszatért az alapokhoz

A 2020 áprilisában hazánkba is ellátogató brit zenész immáron harmadik dalát mutatja be hamarosan megjelenő „Once Upon A Mind" című stúdióalbumáról. Blunt ezen visszatér az alapokhoz, az elektronikus hangzásvilág után megrendítő szólamokkal és felemelő dalokkal is készül...
 
Ezek a legjobb magyar klipek

Ezek a legjobb magyar klipek

Csütörtök este az Akváriumban kiderült, hogy kik készítették az elmúlt év legmenőbb zenei videóit. A 04. Magyar Klipszemlén Hajós András és Fluor vezénylésével harminc szakmabelit díjaztak. A fődíjjal járó pénzt, sikert, csillogást a Carson Coma vitte el.
 
Fotó: pexels.com

Holnap este kiderül, melyik a legjobb magyar klip

Az Akvárium Klubban osztják ki a legjobb magyar klipeknek járó díjakat a 4. Magyar Klipszemlén, október 10-én. A díjátadó gála mellett akusztikus koncertekkel és egy bazinagy klipszemlés afterrel is várják az érdeklődőket.
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek