S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

S akkor 0.31-nél feltűnik egy magyar mentő a Queen hálaklipjében

London, Cornwall és Los Angeles – Brian May, Roger Taylor és Adam Lambert. Ők vették fel a Queen szerintünk legtöbbet "alkalmazott" dalának karanténverzióját.
 
Mama kérlek

Mama, kérlek: ma estig minden megtekintés 1 forintot fial, hajrá!

Hétfőn debütált a YouTube-on Bródy János ikonikus dalának újragondolt verziója, amelyben négy hazai sztárelőadó énekel. A megtekintések pedig jótékony forintokat érnek!
 
 
Elon Musk barátnője kreatív karanténban van

Elon Musk barátnője kreatív karanténban van

Grimes ötödik albuma, a "Miss Anthropocene" február 21-én látott napvilágot. Ehhez a sikerhez hozzátesznek a látványos klipek és lyric videók is, amik – az extravagáns énekesnőt ismerve – éppoly távol állnak a megszokottól, akárcsak ő.
 
Jelentkezett a Sziget

Jelentkezett a Sziget

Amikor megláttuk az ismerős feladónevet a mailboxunkban, azt gondoltuk: és akkor most megszólalnak... Lassú volt az újrakattintásig a mozdulat, azért mégis csak a Sziget a magyar fesztiválok zászlóshajója, az embernek összeszorult a szíve, hogy na, most mondják le... Ráadásul a levél...
 
Önálló életet él Varga Miklós Európája

Önálló életet él Varga Miklós Európája

Először a Nagy Szilárd-Ragány Misa duó gondolta újra, szerintünk elég csasztuskás, maga a szöveg kissé eklektikusnak tűnik és a prozódia is sántít helyenként, de valami miatt ti szeretitek.
 
Nem a sokadik karanténklipet akarta megcsinálni a Honeybeast

Nem egy sokadik karanténklipet akart leforgatni a Honeybeast

A FB-oldalunkon már napközben bemutatott videót Budapest kiüresedett utcáin forgatták. A dal a környezetrombolásról szólt eredetileg, aztán rárakódtak az aktuális helyzetünk rétegei...
 
 
Puskás Peti dalt írt Dallos Bogiról

Puskás Peti dalt írt Dallos Bogiról

Megjelent Puskás Peti legújabb szóló dala, melyet szerelme, Dallos Bogi inspirált. A dal már a címét is tekintve egy szerelmi vallomás, a klipben pedig a februárban Balin töltött nyaralásuk élményeiből, valamint a karantén alatt megélt pillanataikból láthatunk pillanatfelvételeket.
 
Fotó: Margaret Island/FB

Ezt rakta össze a Margaret Island a balatoni karanténban

A zenekar pár hete visszavonult a Balatonhoz, de ezt a klipet még sikerült a járvány kirobbanása előtt leforgatniuk, ez magyarázza a helyszínt – egyik kedvenc angol tengerparti városukat –, Brightont.
 
A kézmosós dalok dömpingje után felüdülés egy mosogatóhimnusz

A kézmosós dalok dömpingje után felüdülés egy mosogatóhimnusz

Őszintén szólva, életünkben nem hallottunk a Car Seat Headrestről, de ahogy azt a legelején mondtuk, a karantén arra is jó, hogy megismerjünk olyan zenekarokat, előadókat, akik még a látóterünk szélét is elkerülték.
 
Mozdulj ki: gyere velünk Izlandra!

Mozdulj ki: gyere velünk Izlandra!

Jobban mondva, a Képzelt Várossal. A zenekar új klipjében, a Dissenterben Izland teljesen lakatlan területeire, már-már nem evilági tájaira kalauzol.
 
A furcsa magyar zenekar furcsa magyar klipje

A nyuszi, a szem, a disznó és a gázálarcos

A korábban Room of the Mad Robots néven ismert Mad Robots "Pareidolia" című, negyedik lemeze várhatóan áprilisban, egy zenei magazin mellékleteként kerül majd a felhasználók kezébe.
 
Fotó: ByeAlex/FB

Bye Alex (is) otthon maradt – ez lett belőle

Kicsit káoszos, hogy melyik zenész/rádióadó/bárki felhívására születnek az új dalok, de ahogy a mellékelt ábra is mutatja, nem tétlenkednek önkéntes karanténba vonult zenészeink. (Az idézetek az előadók kommentjei a saját dalukhoz/FB)
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek