Így lehet túszokat szabadítani tűsarkúban: a Halestorm nem fogja vissza magát

Hogy lehet túszokat szabadítani tűsarkúban? A Halestorm megmutatja

Megjelent a Halestorm legújabb videója “Vicious” című dalukhoz, mely a 2018-as, azonos nevű lemezükön található. Hát, Lzzy Hale énekesnővel nem szívesen találkoznánk egy sötét utcában...
 
Fotó: Zséda/FB

Zséda a német DAL-ban fog zsűrizni

Zséda jövő héten Berlinbe utazik a német Dal forgatására, ugyanis zsűri lesz az élő show-ban – értesült a 24.hu.
 
 
Neked mekkora az ökológiai lábnyomod? Új klippel jelentkezett a Cloud 9+

Neked mekkora az ökológiai lábnyomod? Új klippel jelentkezett a Cloud 9+

Noha utánozhatatlan hangulatban zúznak a bulijaikon, a számukra fontos üzeneteket sem hanyagolják, így a legfrissebb újdonságuk, a Closer to the Edge is egy komoly problémát boncolgat.
 
Fotó: Pexels.com

A karácsonyi depi ellen

November eleje óta "ömlik ránk" a karácsony, ennek részeként a közösségi médiában is boldog, nagy családokat, rengeteg ajándékot megörökítő képeket látunk, és ezek képesek elbizonytalanítani egy egyedülállót, illetve torzult énképhez vezetnek – nyilatkozta Makai Gábor...
 
Sötét, nyúlós, esős – mint ez a mai nap

Sötét, nyúlós, esős – mint ez a mai nap

Aki valami nagyon pozitívra vágyik, az talán kihagyhatja a budapesti The Royal Freak Out új videóját, amit a Poison című dalukhoz készítettek. A többieknek ajánljuk figyelmébe, mert azért egyáltalán nem melankolikus, lehet, hogy van, akit ez dob fel :)
 
Így néz ki a Bohém Rapszódia 8 perc alatt 42-szer

Így néz ki a Bohém Rapszódia 8 perc alatt 42-szer

Hallottad már a Queen leghíresebb dalát, a Bohemian Rhapsody-t Johnny Cash, David Bowie, Frank Sinatra, Kenny G, Bruno Mars vagy Skrillex stílusában előadva? Nem? Akkor mindenképpen érdemes megnézned Ten Second Songs legújabb videóját! :)
 
 
A vérfagyasztó kampány után megérkezett a Bring Me The Horizon-dal, album- és turnébejelentés!

A vérfagyasztó kampány után megérkezett a Bring Me The Horizon-dal, album- és turnébejelentés!

Végre visszatértek, bár a dalt hosszas várakozás és találgatás előzte meg, tekintve a hátborzongató beharangozó plakátokra...
 
A Szigeten kívül is zajlik az élet: új magyar klipek

A Szigeten kívül is zajlik az élet: új magyar klipek

Reméljük, a 150 ezer Szigetre érkezett külföldi közül sokan megtekintik gyönyörű fővárosunkat is, ajánlónkból két dal is Budapestről szól.
 
Ezek a srácok szirénekkel alszanak

Ezek a srácok szirénekkel alszanak

A Sleeping With Sirens új nyári dallal rukkolt elő! Úgy tűnik, hogy idén nyáron nyugisan tolják, legalábbis egyértelműen erre utal az új daluk.
 
Fotó innen: https://www.youtube.com/watch?v=iQlXCinbEe8 – Érdemes megnézni!

Mick Jagger szólóban nyomul – ő még csak most 74

Július 27-én jelent meg Mick Jagger két új dala, rögtön videoklippel együtt. A Gotta Get A Grip és az England Lost egy nappal azután vált láthatóvá, hogy a Rolling Stones énekese 74. születésnapját ünnepelte.
 
Betörtek hozzájuk, dalt csináltak belőle

Betörtek hozzájuk, dalt csináltak belőle

A 2016-os Egyszervoltholnemvolt című debütáló EP után elkészült az Einstand zenekar Srenk című szerzeménye, ami egy néhány hónappal korábban történt eseményt dolgoz fel, amikor a srácokhoz betörtek.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek