A BFZ a Zene éjszakájá/ BFZ FB

Szomorú hírt kaptunk a Budapesti Fesztiválzenekartól

A BFZ arról értesített minket, hogy a megszűnt taót kompenzálni hivatott többlettámogatásból 200 millió forintban részesül, mely összeg az együttes esetében az utóbbi évek taotámogatás-átlagának kevesebb mint 50 százaléka. Szorosabbra húzzák az övet – s ennek jó pár remek...
 
megnyitott a Vörösmarty téri Téli Fesztivál és Vásár

Megnyitott a Vörösmarty téri Téli Fesztivál és Vásár

A Budapesti Téli Fesztivál és Vásár gazdag gasztronómiai választékkal, kézműves és iparművészeti termékekkel, ünnepi műsorokkal várja a látogatókat január 1-ig a megújult Vörösmarty téren, valamint a Deák és a Fővám téren.
 
 
Fotó: Recirquel/Kristály (Nagy Attila)

Hókirálynő ismét birtokba veszi a Müpa külterét

Lassan már hagyománnyá válik, hogy a tél közeledtével a Müpa is ünnepi készülődésbe kezd. Idén november 30-án nyitja meg kapuit a Müpa Kultúr Kültér, ahol az épület mellett felhúzott sátorban a legkülönfélébb programok és előadások várják az egész családot, a...
 
Illusztráció: mult-kor.hu

A koncertjegyhez múzeumi belépő is jár: ünnepel a Nemzeti Múzeum

Koncertsorozattal és tematikus tárlatvezetésekkel ünnepli alapítását a Magyar Nemzeti Múzeum november 15. és 17. között.
 
Törölték a Saxon összes 2019-re tervezett koncertjét

Törölték a Saxon összes 2019-re tervezett koncertjét

A Hammerworld értesülése szerint a legendás brit metalzenekar lemondta az összes idén még hátralévő koncertjét, mert a frontembernek, Biff Byfordnak azonnali szívműtétre van szüksége
 
Fotó: Nikolaj Lund (classicfm.com)

Nem mesél: muzsikál az erdő a Körösök völgyében

Gyulán és térségében, valamint Püspökfürdőn várja az érdeklődőket szeptember 27. és 29. között a Muzsikál az erdő a Körösök völgyében elnevezésű rendezvény, amelyen erdei koncertek, szakvezetéses erdei séták és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket.
 
 
Libafesztivál Kiskunfélegyházán, szilvanapok Szarvason

Libafesztivál Kiskunfélegyházán, szilvanapok Szarvason

Szeptember 6-án és 7-én Kiskunfélegyházán sok lúd disznót győz, a Szarvasi Szilvanapokon pedig a kulináris élményeken túl koncertekkel és gyermekprogramokkal várják a látogatókat szeptember 6-tól 8-ig.
 
Fotó: Kurcsák István

Hatvan muzsikus útnak indul: ingyen zenél országszerte a Fesztiválzenekar

Egy hangos amerikai turnésiker, majd egy koppenhágai és egy meranói fellépés után ingyenes koncertsorozattal nyitja a hazai szezont a Budapesti Fesztiválzenekar.
 
 Fotó: Eneida Nieves/Pexels

Nem vicc: ez az élőben legtöbbet játszott magyar dal!

Több mint 22 ezer könnyű- és komolyzenei rendezvényt tartottak tavaly országszerte az Artisjus statisztikái szerint. Az élőben legtöbbször játszott dal a Hungária együttes régi slágere, a Csókkirály volt.
 
600 ingyenes szabadtéri minikoncerttel zenél Budapest

600 ingyenes szabadtéri minikoncerttel zenél nekünk Budapest

A Magyar Nemzeti Múzeum, a Millenáris park, a budai Vár Hollós kapuja, a Hegyvidéki Kulturális Szalon kávézó-terasza, a Március 15. tér és a Szépművészeti Múzeum is új helyszínként kapcsolódott be idén a Zenélő Budapest sorozatba, amely mintegy 600 ingyenes szabadtéri...
 
Megteltek a koncertkompok a Balatonon

Megteltek a koncertkompok – de NAGYON sok program van még a BALATONon!

Május 24-én a Zamárdi MOL Nagyon Balaton Teraszon José Padilla fellépésével és a Punnany Massif telt házas kompkoncertjével hivatalosan is elrajtolt a MOL Nagyon Balaton rendezvénysorozat.
 
Fotó: Nagy J. Zsuzsa/Koncert.hu

Tippeld meg, hány könnyűzenei koncert volt 2017-ben Magyarországon!

Megjelent a ProArt harmadik, átfogó zeneipari jelentése. Alul belinkeljük az egészet, figyelmeztetünk: tele van számokkal, de ezek a számok igen beszédesek és sokatmondók. Utóbbit szó szerint kell érteni.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek