Fotó: Kurcsák István

A Budapesti Fesztiválzenekar ingyenes koncertjei itt!

A BFZ április ma még a New York-i Carnegie Hallban lép fel Fischer Iván vezényletével, a jövő héten (április 11. és 17. között) viszont már ingyenes koncerteket adnak Magyarország-szerte.
 
Fotó: Pexels.com

Micsoda év áll előttünk: Foo Fighters, Giorgio Moroder, Sting, Slash... és jó sokan mások!

Mások mellett a Foo Fighters, Sting, Nicki Minaj & Future, a Jethro Tull, Giorgio Moroder, Vanessa-Mae, a Muse, Tom Jones, a Slayer, a Backstreet Boys, Ed Sheeran, Chick Corea, Slash, a Dead Can Dance és Mark Knopfler is fellép jövőre Magyarországon.
 
 
Fotó: BFZ/FB

Meghallgatnád a Fesztiválzenekart ingyen?

Még véget sem ért a Budapesti Fesztiválzenekar (BFZ) kirobbanó sikerű európai turnéja, a zenekar muzsikusai Nagy-Britannia, Spanyolország és Olaszország neves fesztiváljai után máris ingyenes hazai koncertsorozatukra, a Közösségi Hétre hangolódnak. Szeptember 4. és 9. között az...
 
Esti koncertek, retró és utcabál – angyalföldi nyár

Esti koncertek, retró és utcabál – angyalföldi nyár

Azt már megszokhattuk, hogy Lipóciában komolyan veszik a nyarat, most is változatos programokkal készülnek a szervezők: igen, lesz Angyalföldi pálmafák is :)
 
Fotó: Szabó Balázs bandája /FB

Menő párosítások – ingyenes koncertek a Várkert Bazárban

Többek között Szokolay Dongó Balázs, a Dresch Vonós Quartet, Szabó Balázs és bandája várja az érdeklődőket május 11-ig a Várkert Bazár Nagytermében és a Bazaar Eclecticában a 2017-2018. évi magyar V4 elnökség alkalmából megrendezésre kerülő ingyenes koncerteken.
 
Nincs vége a nemzetközi esteknek: 2018-ban is lesznek V4 koncertek

Nincs vége a nemzetközi esteknek: 2018-ban is lesznek V4 koncertek

Elsőként január 19-én, majd február 16-tól május 11-ig 10 alkalommal lépnek színpadra a különböző zenei műfajok – a népzene, világzene és a jazz – legjelesebb képviselői a Bazaar Eclectica-ban.
 
 
A Koncert.hu ajánlja: Így telik a január második fele a Gödörben

A Koncert.hu ajánlja: Így telik a január második fele a Gödörben

Az alternatív valóság utolsó belvárosi bástyája, a Gödör Klub alaposan belehúzott az év elején, és úgy tűnik, a folytatásban sem veszik le a lábukat a gázról. Ez az a hely, ahol ha a gödörben érzed magad, minden rendben van!
 
Elindult az adventi fesztivál a macis sátorban

Elindult az adventi fesztivál a macis sátorban

Ötödik alkalommal nyitotta meg kapuit az Advent Budapesten téli fesztivál és karácsonyi vásár a Városháza parkban. A város legcsaládiasabb adventi rendezvénye idén is élmények sokaságát kínálja a látogatóknak. Az Advent Budapest téli fesztivál programdömpingje egészen december...
 
Adventi és karácsonyi koncertek

Adventi és karácsonyi koncertek

Az adventi-karácsonyi vásárok már megnyíltak, a hipermarketek polcai roskadoznak a karácsonyi díszektől és elrajtoltak a tévében az ünnepet megidéző reklámok is. Körbenéztünk, hogy milyen ünnepi hangulatú koncertekre, programokra van lehetőségünk ellátogatni decemberben.
 
Budapesti palotákban koncertezik a Magyar Kamarazenekar

Budapesti palotákban koncertezik a Magyar Kamarazenekar

Fővárosi Palotakoncertek címmel indította útjára legújabb koncertsorozatát a Magyar Kamarazenekar, amelynek keretén belül az együttes Budapest patinás palotáiban ad koncerteket 2017-2018 során, egyúttal megismerteti a közönséggel az épületek történetét, érdekességeit.
 
Fotó: Rolling Stone Australia

Ed Sheeran kezét törte, lemondta a koncertjeit – kiakadtak a rajongók

Ed Sheeran angol énekes kerékpárjáról leesve eltörte a kezét, ezért le kellett mondania a koncertjeit.
 
Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden Party Zenei-Gasztrofesztivált őszre

Ne várd a májust – áttették a Budapest Garden...

A rendezvény 2024. május 10-12. dátumon szerepelt, de a szervezők ma közleményben tudatták, hogy módosítaniuk kellett: az esemény új időpontja...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:

Senki sem tudja, kik ők – és idén sem fogjuk megtudni: Sleep Token az MVM Dome-ban

Amellett, hogy tagjai kilétét rejtély övezi, a Sleep Token híres a showszerű koncertjeiről – a zenekar első önálló bulijuk 2024. november 13-án lesz az MVM Dome-ban. Előzenekarként az amerika Bilmuri nyitja meg az estét.
Új koncertek