Fotó: pexels

Van-e nálatok alkohol? 10 híres magyar piálós zene (focimeccsekhez)

Mit van mit tenni: be kell vallanunk, hogy – tetézve abbéli bűnünket, hogy nem igazán vonzódunk a magyar focihoz – otthon vagyunk az alkoholban tocsogó magyar dalok témájában. Tudjuk, szégyen ez ránk nézve, de igyekszünk jóvá tenni: a hétvégén majd ̶f̶e̶l̶m̶e̶g̶y̶ü̶n̶k̶...
 
Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

"Ennél azért jobb hazugságot érdemeltünk volna" – mondta a Blikknek a zenész.
 
 
Kitartanak a nyárvégi fesztiválok

Kitartanak a nyárvégi fesztiválok

Egymás után jelennek meg a fesztiválok posztjai, amelyek tudatják, hogy igen, látták/hallották a kormányinfót, tudomásul vették, hogy a bárdot a fejük fölött hagyták, de a remény hal meg utoljára: nem fújják le a fesztivált.
 
Fotó: Sziget 2019.
 
A fotó illusztráció

A Barba Negra kiáltványa

Tessenek a kiáltvány szót idézőjelbe tenni gondolatban, mi nem tudjuk, mert berág ránk a rendszer... De ne túl nagy idézőjelbe, olyan "épphogy" méretűbe, mert azért valahol az a műfaj.
 
Ma 11-kor bejelentenek valamit...

Ma 11-kor bejelentenek valamit...

Vasárnap délelőtt 11-kor jelenti be Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a járvány terjedésének megelőzése érdekében hozott kormányzati döntéseket – írja a HVG.
 
 
Billie Eilish Gucci-maszkban (South China Mornig Post)

Járványhelyzet: nem zárható ki, hogy ma ismét szigorít a kormány

A 24.hu értesülése szerint a koronavírus volt a fő téma a szerdai kormányülésen.
 
A Tankcsapda nagy visszhangot kiváltott autós koncertje Debrecenben (MTI fotó)

Döntött a kormány: indulhatnak az autós koncertek

Nem fogunk belelépni a (Tank)csapdába, tehát pusztán közöljük, hogy a mai kormányinfón elhangzott:"Azonnali hatállyal indulhatnak az autós koncertek". Tehát, ami a pünkösdi hétvége lecsengésével tiltott lett, most kiszabadult a piros körből.
 
Amit lehet a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Amit szabad a Tankcsapdának, azt nem lehet Péter Szabó Szilviának

Két dolgot kell előre tudni a dolog megértéséhez (vagy, ha az nem is megy, akkor a képbe kerüléshez): május 19-én írtuk meg, hogy a Tankcsapda 2 db autós koncertet fog tartani. Tegnap meg azt, hogy a kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását – s ez az...
 
A fotó illusztráció

A kormány egyetlen hétvégére engedélyezte az autós koncertek megtartását

A 444! szúrta ki, hogy a csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent egy kormányrendelet, ami engedélyezi, hogy a járványhelyzet ellenére a hétvégén autós könnyűzenei koncerteket tartsanak.
 
Fotó: Charles Clore park, tel-Aviv 2020.05.21./Instagram

Június elejétől-közepétől indulhatnának a kisebb rendezvények

Akármit is jelentsen ez. Mert azt nem tudjuk, beleértik-e a koncerteket, csak azt, hogy például a szabadtéri vásárok jogszabályszerűen NEM minősülnek rendezvénynek, meg azt is, hogy vidéken már 200 fő alatt bulizhatnak egy esküvőn... Nem mondjuk, hogy értjük, de ez van.
 
A Mancs nem találja azt a dokumentumot, ami miatt lemondták a nyári fesztiválokat

A Mancs nem találja azt a dokumentumot, ami miatt lemondták a nyári fesztiválokat

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az április 30-i Kormányinfón jelentette be, hogy augusztus 15-ig nem lehet megtartani az 500 főnél nagyobb rendezvényeket.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek