Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

2020/07/17  ·   Bulvár   ·  koncert.hu

"Ennél azért jobb hazugságot érdemeltünk volna" – mondta a Blikknek a zenész.

Fluor kimondta, amit most sokan gondolnak – és új klipjük is van

"Csalódott vagyok, és tehetetlen düh van bennem. Azt elfogadom, hogy veszélyhelyzet van, mi sem szeretnénk, hogy egy Wellhello-koncert után valaki megbetegedjen, ne adj isten meghaljon, de igazságtalannak tartom, hogy közben focimeccseket lehet rendezni. Azt érzem, hogy borzasztó béna magyarázat ezt az egészet az alkoholfogyasztásra fogni. Ennél azért jobb hazugságot érdemeltünk volna" – így hangzott egészben a gondolat.

A lap még megszólaltatja a Neoton két frontemberét (illetve egy frontember, egy frontasszony), Csepregi Éva érthetően csalódott, Végvári Ádám pedig majdnem tüntetést szervezett.

De hogy visszatérjünk a Wellhellora, a Road Movie új epizódjában velük vonatozhatunk a Balaton felé.

A videó a Balaton északi partjának természeti szépségein visz végig, felvillantva néhány igazán egyedi, eldugott helyszínt is.

"Fél tinikoromat balatoni vonatozással töltöttem. Több szerelmemmel indultunk úgy útra, hogy az első vonatra jegyet veszünk, és megyünk, ameddig megyünk. A Wellhello történetében is nagy szerepe van a Balatonnak. 2005-ben itt találkoztunk először Diazzal, majd 2013-ban vonaton költöztettünk le egy egész stúdiót, hogy megírjuk a legfontosabb dalaink, és elindítsuk a Wellhello karrierjét. Ezzel a dallal így visszatérünk a kezdetekhez és kalapot emelünk az elmúlt hat év előtt" –  mondta Fluor Tomi.

„A magyar emberek 90%-át legalább egy pozitív emlék köti a Balatonhoz, mi is sokat köszönhetünk neki! Nekem már gyerekkoromban fontos szerepet játszott, számos nyarat töltöttem el a Mamám telkén" – tette hozzá Diaz.

A Bárhová a hetedik a Road Movie magyar tájakat végigjáró sorozatában. 2019 augusztusában a Balaton túlpartján, Fonyódon indult az országjárás a Margaret Island dalával. A sorozatból megismerhettük Rúzsa Magdi vajdasági szülőföldjét, a hiperkarmás Bérczesi Robi és a tragikusan elhunyt Medgyesi Ferenc „Pite" komlói fiatalságának kulisszáit, a Bagossy Brothers Company, a Kelemen Kabátban és a Balahalouisiana világát, a klipek rendezői között olyan nevekkel, mint Miki357, Árpa Attila és Szimler Bálint.

 

 

 

 

Gulyás Gergely, kormányinfó, alkohol, piálás, koncertek, fesztiválok, Road Movie

 

 

Szólj hozzá!


Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek