Fotó: Index.hu

A láma dalai – de most tényleg!

Zenei albumot ad ki a Dalai Láma –adta hírül a Fidelio. Tendzin Gyaco lemezén mantrák és tanítások hallhatók.
 
SUBTONES: ma este 8-kor jótékonysági online lemezbemutató lesz!

SUBTONES: ma este 8-kor jótékonysági online lemezbemutató lesz!

Az elismert zenészekből álló dzsesszfunk csapat május 9-én szombaton 20 órától mutatja be Octopus című új anyagát az Együtt az Egészségügyért kezdeményezés keretében.
 
Fotó: Udvardi Attila

Gratulálunk a Budapest Bár alapító-vezetőjének!

Március 15-én Farkas Róbert zenész, a Budapest Bár zenekar alapítója és vezetője a Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata kitüntetésben részesült.
 
Fotó: Paramore

A Paramore énekesnője megtagadta egyik leghíresebb dalukat – joggal?

Hayley Williams szerint a “Misery Business”-nek semmi keresnivalója 2020-ban. Úgy tűnik, a Spotify megfogadta a tanácsot, ugyanis március 10-én lekerült a dal a lejátszási listáról.
 
Tudnál felelni a 30 évvel ezelőtti DJ-vizsga kérdéseire?

Tudnál felelni a 30 évvel ezelőtti DJ-vizsga kérdéseire?

Kincsesbányára bukkant a Primate.hu, amikor felfedezték a disco-story.hu oldalt. Annak idején még nem saját hatáskörben születtek a kinevezések, hanem meg kellett érte dolgozni :) Vizsgalapokat mutatunk a Dj-vizsgából – az évszám: 1991.!
 
Otthoni zenehallgatáshoz: megjelent a Budapest Bár új lemeze

Otthoni zenehallgatáshoz: itt a Budapest Bár új lemeze

Három év után, március 15-én új lemezzel jelentkezik a 2007-ben alapított supergroup, a Budapest Bár – "Ha megtehetném" címmel.
 
A lemezborító Vetlényi Zsolt festőművész munkája

Tompa késekkel jön a Kiscsillag – karcos új albumot készítettek

Három év után adott ki új albumot Lovasi András és zenekara. A 11 számot tartalmazó új albumot az együttes áprilistól országszerte klubkoncerteken mutatja be. A budapesti állomás: április 24., Akvárium klub.
 
Fotó: Koncert.hu

Karácsony James az LGT-ről mesél

A Neked írom a dalt, az Álomarcú lány és az Egy elfelejtett szó című slágerekkel megjelent Mindig magasabbra című albumot a közönség együtt hallgathatja végig a gitárossal március 19-én a Lemezjátszó Classic-esten Budapesten, a B32 Galéria és Kultúrtérben, ahol Karácsony János...
 
Hány Kelemen van Kabátban? Egy van!

Hány Kelemen van Kabátban? Egy Van!

Március 6-án az Akvárium klubban mutatja be új, EGY VAN című lemezét a Kelemen Kabátban.
 
Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi az elengedésről írt dallal jelentkezik

Dallos Bogi első lemeze három éve jelent meg, azóta több klipje látott napvilágot, valamint beturnézta az egész országot. A fiatal énekesnő most egy vadonatúj dallal jelentkezik, amely az elvesztés, elengedés és elmúlás témáit járja körbe.
 
A DAL zsűrijének nem kellettek – megtorpanás nélkül megy tovább a KIES

A DAL csak egy megálló – megtorpanás nélkül megy tovább a KIES

"Az egyetlen" című számukkal bejutottak A Dal 2020 műsorba, aztán még tovább is, grt. Most megjelenő harmadik lemezük címe pedig: "‘Nincs az a sor, amibe szívesen beállnék"... :)
 
NLE

Jól ismert slágerek és vadonatúj dalok a New Level Empire megjelenő albumán

Megtörténünk címen jelenik meg hamarosan a harmadik New Level Empire album, amelynek bemutató koncertjét március 21-én tartja a zenekar az Instantban.
 
Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri koncerthelyszínén

Elindult a szezon a Zene Háza szabadtéri...

Ha nyár – sőt, ha május és jó idő –, akkor jórészt ingyenes programokat kínál a Szabadtéri színpad a Zene Házában, egészen szeptember...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nevezz meg negyven magyar slágert!

Hogyan születtek a legendás magyar slágerek? Tényleg slágerekről van szó, amikor szó van róluk. S ez nem a szerzőkön múlt. A kötet több kérdést is felvet, de le sem tudtam tenni. S ez sokat jelent :)

Partra magyar! – bejövős fesztivál Ráckevén

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a nagy népszerűségnek örvendő ráckevei Duna-part Feszt 2024. július 4-6 között.
Új koncertek
Alpárfeszt
Alpárfeszt
Kiskunfélegyháza 
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...
Majestic Sounds...