Kollár-Klemencz László, Harcsa Veronika, Maszkura és mások – ingyenes koncertsorozat a veszprémi romok tövében

Kollár-Klemencz László, Harcsa Veronika, Dresch Mihály, Pátkai Rozina, Maszkura, valamint Nyáry Krisztián és Bősze Ádám is fellép a Veszprém-Balaton 2023 Európa Kulturális Fővárosa program irodalmi Romkoncert-sorozatának 2023-as évadában.

Kollár-Klemencz László, Harcsa Veronika, Maszkura – ingyenes koncertsorozat a veszprémi romok tövében
A Cimbaliband régi slágereket csonagol újra a Fonóban: REMASTER

A Cimbaliband régi slágereket csomagol újra a Fonóban: REMASTER

A Cimbaliband legnépszerűbb műsorában régi slágereket keveriújra, igazítja saját hangzásvilágukhoz. A dalok két nagyszerű vendéggel, Maszkurával és Csorba Lócival együtt szólalnak meg a Fonóban január 28-án.
 
 Fotó: Thorn Yang (Pexels)

Goodbye, védettségi!

Hétfőtől megszűnik a kötelező maszkviselés. Plusz kivezetik a védettségi igazolványok használatára vonatkozó szabályokat* is – akármit is jelentsen ez.
 
 
Fotó: Bácskai Művelődési Központ

A medve, a medvetáncoltató, a didák és a botos: ismét lesz maszkajárás Baján

A csaknem három évtizede feledésbe merült bunyevác farsangi alakoskodó népszokást, a maszkajárást elevenítik fel február végén Baján ( MASZKAJÁRÁS- MAŠKARE). Igaz, 2020 februárjában már próbálkoztak a hagyomány újraélesztésével, de az ismert okokból 2021-ben már nem tudták...
 
Fotó: Evening Standard

A Nagy Lazítás: nem lesz kötelező az oltási igazolás és a maszkviselés – Angliában

A következő egy hétben megszűnik a koronavírus-járvány megfékezésére korábban elrendelt korlátozások zöme Angliában – jelentette be szerdán Boris Johnson brit miniszterelnök.
 
 Fotó: Wendy Wei (Pexels)

A zenés, táncos rendezvényekre nem vonatkozik az enyhítés

A kormány úgy döntött, hogy az 5,5 millió oltás elérése után védettségi igazolvány nélkül is lehet szállodákba, éttermekbe, strandokra menni, mindez a rendezvényekre nem vonatkozik majd.
 
Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a  Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Így képzeli el a zenés rendezvények újranyitását a Magyar Turisztikai Program Alapítvány

Megalakult a Magyar Turisztikai Program Alapítvány a rendezvényszakma tapasztalt és elismert szereplőinek támogatásával.
 
 
Fotó:garryknight/Foter.com

A fesztiválszövetség szerint akár kötelező fesztiválkellék is lehet a maszk idén

A Magyar Fesztiválszövetség elnöke még április 3-án adott interjút az InfoRádiónak. Márta István arról (is) beszélt, hogy folyamatosan egyeztetnek az oltási igazolvány szükségességéről, azonban a 18 év alatti korosztályt valószínűleg nem oltják be, kártyát sem kapnak majd: ha...
 
 Luca Nardone fotója a Pexels oldaláról

A nyarat is maszkban kell végigcsinálnunk?

Falus Ferenc korábbi tiszti főorvos szerint nyáron még nem szabadna megtartani a tömegrendezvényeket. A szakember az ATV-nek nyilatkozott, amit a HVG szemlézett.
 
Fotó: Greg Contreras (Pexels)

A jövő héttől a szórakozóhelyeken is kötelező lesz a maszkviselés

A kormány hétfőtől a vendéglátásra és a szórakozóhelyekre is kiterjeszti a kötelező maszkhasználatot – jelentette be a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs ügyeleti központjának vezetőhelyettese a csütörtöki online sajtótájékoztatón.
 
Fotó: Thiago Miranda/Pexels

A koncerteken is kötelező lesz maszkot viselni?

A Magyar Közlöny friss számából kiderült, hogy az új szabályozás hétfőtől lép életbe – tájékoztat a 24.hu.
 
Fotó: John Sheeran

Ed Sheeran kamaszkori demója valakinek egy lakás árát is megérte

Ötvenezer fontért (19,6 millió forint) cserélt gazdát a héten egy angliai árverésen Ed Sheeran egy kiadatlan lemeze, amelyet még kamaszkorában készített a brit popénekes.
 
Voltál már koncerten maszkban?

Voltál már koncerten maszkban? Milyen volt?

Fischer Iván, A BFZ vezetője – abból a mozarti elvből kiindulva, hogy a szükségből erényt kell kovácsolni – egy újfajta, akusztikajavító maszkot talált fel, amivel az elképzelések szerint a zenekar hangzása teltebben és szebben érvényesül majd.
 
 Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Cirque de Margaret: Co Lee-cirkusz a Kristályban

Utolsó fejezetéhez érkezik Co Lee cirkuszos epochja, amely a Cirque de L’Homme [CDL] című, tavaly februárban debütált nagylemeze óta zajlik. A...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló céget alapítottak – ez lett a Supermanagement –, ők vették a szárnyaik alá például a Wellhellót, Dzsúdlót és Azahriah-t is. A zenész-menedzser mindössze 36 éves volt.
Új koncertek