Nőnap a KKMH-ban – Kozma Orsi nélkül

A Kós Károly Művelődési Ház idén is különleges nőnapi meglepetéssel, igazi programsorozattal kedveskedik a hölgyeknek. A cikkünk eredeti címében úgy szerepelt, Kozma Orsival, de "váratlan családi esemény" miatt a koncertje elmarad, helyette Pánczél Kristóf zongorista lép fel. A többi program változatlan!

 Fotó: Karolina Grabowska (Pexels)
2020-ban 3684 magyar dalban működtek közre hölgyek

4101 női dalszerző van jelenleg Magyarországon. Éljenek!

Jeles nap van ma: ünnepelnek – illetve ünneplik őket... – a hölgyek, a Zoltánok, ezzel együtt mától – csaknem napra pontosan az egy évvel ezelőtti sajnálatos események után – két hétre részleges lezárások indulnak. Mi most mindebből a nőügyekkel foglalkozunk :)
 
Fotó: Belvárosi Piac/FB

Ingyenes Budapest Bár-koncerttel köszöntik a hölgyeket a Hold utcai piacon

2020. március 8-án este 7-kor a Belvárosi Piacon ad ingyenes koncertet a Budapest Bár.
 
 
Nők a magyar zenében

Nők a magyar zenében

A nemek közti egyenlőtlenség a zeneipar globális kihívása. Ami a magyar zenei életet illeti, évek óta 20 százalék körül alakul a női zenei alkotók aránya, jelentős többségük szövegírással foglalkozik. A 2018-ban regisztrált női dalszerzők közel 60 százaléka 30 évesnél...
 
Táncórák kezdőknek és nőnapozóknak – ingyenes lecke a Metro klubban

Táncórák kezdőknek és nőnapozóknak – ingyenes lecke a Metro klubban

Március 8-án nőnapi bulit tartanak az újranyitott budapesti Metro Klubban, ahol László Attila angol, magyar, német és svájci diplomás táncpedagógus ad majd "instrukciókat" az érdeklődőknek. A jó hangulatról a Madarak tánczenekar gondoskodik majd egy különleges zenei összeállítással.
 
Popcorn! - Nőnapi különkiadásra készülnek a fiúk

Popcorn! – Nőnapi különkiadásra készülnek a fiúk

A Chameleon Jazz Band különleges nőnapi műsorral köszönti a hölgyeket március 8-án a Montázs Art Caféban.
 
Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A Carson Coma Európa-turnéra indul

Elviszik magukkal a Kollár-Klemecz Lászlót is? A...

Az őszi, 10 állomásos Európa-turné lesz a zenekar eddigi leghosszabb külföldi koncertkörútja, két hét alatt összesen nyolc országban és tíz...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte – és most Magyarországra jön

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot Prágától Portlandig. Most a budapesti közönség is megismerheti Mr. Experience-t magát és új lemezét, az Infinite Desires-t július 11-én, az Akvárium Klubban.

Szeretnéd meghallgatni a fülemülék koncertjét?

Az idén is megrendezik a Fülemülék éjszakája országos rendezvénysorozatot; április második felétől május végéig országszerte számos helyszínen várják a madarászok az érdeklődőket, hogy egy késő délutáni, kora esti séta keretében hallgassák a fülemülék koncertjét.
Új koncertek