Egymásnak adják a kilincset a világsztárok 2024-ben

2024-ben sem kell nélkülöznünk Budapesten a világsztárokat, hiszen már biztosan bulizhatunk Lenny Kravitz, a The Rose, a Thirty Seconds To Mars és Sting koncertjére, Slash idén Myles Kennedy & The Conspirators csapatával tér vissza hozzánk, a Coldplay tripla koncertet ad a Puskás Arénában, de ugyanitt ünnepelhetjük a Halott Pénz 20 éves jubileumát is. Már 45 fellépő ismert, és még csak most indult az év.

Fotó: Fotó: Johannes Havn/Pexels
Reméljük, októberben vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

Reméljük, októberben vasbetonból lesznek majd a jolly jokerek

"A vírushelyzetre való tekintettel, sajnos ismét módosítani kellett a jubileumi koncertünk időpontját, 2021.október 24-re. Reméljük, hogy akkorra már visszatérünk a régi életünkhöz és köreinkben üdvözölhetünk benneteket. Addig is vigyázzatok magatokra!" – írták közösségi...
 
Decemberben megnyitják a londoni Arénát – koncert is lesz

Kilenc hónap szünet után decemberben megnyitják a londoni Arénát – koncert is lesz

A Lángoló értesülése szerint decemberben újra koncert lesz a londoni O2 arénában. Boris Johnson brit miniszterelnök állítólag arra számít, hogy a karácsony már egy nyugalmasabb időszak lesz.
 
 
Fotó: Ákos/FB

Idén elmarad Ákos Aréna-koncertje

Ákos dén is fellépett volna a Papp László Budapest Sportarénában, ám a rendezvény a koronavírus-járvány miatt egy évet csúszik: 2021. december 11-én lesz.
 
Fotó: Apostol/FB

Nehéz az Arénától búcsút venni – Nem lesz idén Apostol-koncert

Tízezer ember vásárolt jegyet az augusztus végi arénás nagykoncertre – nekik át kell állítani az ébresztőt 2021. március 7-re.
 
Ne ülteti le a közönségét a Republic

Nem ülteti le a közönségét a Republic

Nagy vihart kavart, hogy augusztus végén megtartják az Arénában az Apostol koncertjét – az ültetett + helyre szóló jegyes koncertek megtarthatók 500 fő felett is. Kérdés volt, hogy másnap a Republic megtartja-e a koncertjét hasonló módon, vagy ragaszkodnak a popkoncertszerű, igazi,...
 
Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

Nem marad el az Apostol-koncert az Arénában

A szervező Broadway Jegyiroda a Facebookon tette közzé, hogy a 2020. augusztus 28-án az Arénában esedékes nagykoncert nem marad el.
 
 
Döntened kell: jön a Karthago koncert-dvd

Döntened kell: jön a Karthago koncert-dvd

Július 10-én jelenik meg a Karthago fennállásának 40. évét tavaly áprilisban telt házzal ünneplő "Együtt 40 éve" jubileumi Aréna nagykoncertjének DVD hang -és videófelvétele.
 
Megtartják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Elhalasztják a Republic és az Apostol nagykoncertjét az Arénában

Egyre másra érkeznek a hírek, hogy hol, ki és mit mond le, reggel mindezekkel egy pont ellentétes közleményt hoztunk a fenti két koncerttel kapcsolatban. Azóta azonban változott a helyzet, nem is kicsit.
 
Ez lesz Bangó Margit urolsó nagykoncertje

Bangó Margit utolsó nagykoncertjén is tuti megfőzi a közönségét

A világhírű cigány- és magyarnóta-énekes 70. születésnapja alkalmából, egy utolsó nagykoncertre készül 2020. október 25-én, a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Fotó: MTI

Demjén és vendégei: Kóbor János először lép fel magyar zenész koncertjén az Omega nélkül

Demjén Ferenc két hete mindennap több órát próbál, és ez így is marad az év végi dátumig. Nem csak azért fontos számára ez a fellépés, mert a legjobb barátaival léphet fel az Arénában tizenkétezer ember előtt, de azért is, mert májusi agyvérzése után itt találkozhat először...
 
Fotó: Apostol/FB

Nem tudunk élni nélkülük – Apostol 50 az Arénában

Öt évtizedes fennállását nagykoncerttel ünnepli jövőre az Apostol együttes. A zenekar, amelynek slágereit generációk dúdolják, 2020. március 20-án a Papp László Budapest Sportarénában lép fel.
 
Fotó: MTI (1995)

Különleges gesztussal emlékezik meg Szaxi Maxiról nagykoncertjén Fenyő Miklós

Fekete Gyula, akit a közönség és a szakma Szaxi Maxiként szeretett, múlt héten távozott az égi zenekarba. Háromszor is feltűnt a Fenyő Miklós által alapított Hungáriában – a "jampi" korszakukban ragadt rá a becenév. Fenyő különleges megemlékezést tervez szombat esti...
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek