Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat

Pályázatot hirdet zenekarok számára a Budapest Open Road Days 2024 fesztivál. A nyertes az idén 35. jubileumát ünneplő Tankcsapda előzenekaraként lép fel június 29-én a Műegyetem rakparton megrendezésre kerülő Budapest Open Road Days fesztivál nagyszínpadán.

Előzenekart keresnek a Tankcsapdának – pályázat
Illusztráció: NightCafe képnegerátor

Nemzeti dalok: több száz előadó gondolta úgy, hogy Petőfi menő

"Felhők" címmel könnyűzenei pályázatot írt ki 2023-ban a Petőfi Kulturális Ügynökség. A költő születésének 200. évfordulójára több mint 700 pályamű érkezett.
 
A fotó illusztráció.

Válassz egy magyar zenei előadót, és tervezd meg az új merchét!

Az Inkdoo csapata pályázatot írt ki, melynek során bárki megtervezheti egy magyar előadó új merchét – póló, sapka, vászontáska –, a határidő október 31.
 
 
DVTK-stadion, Rockfesztivál (1973.) Fortepan / Urbán Tamás

Ittál-e almabort fesztiválon?

A Volt egyszer egy beatkorszak-blog szerkesztősége, a 2020-as „Hogyha hallom én, minden az enyém!", illetve az egy évvel később, "Filléres emlékeink" címmel kiírt pályázatok sikerén felbuzdulva harmadszor is közös emlékezésre hívja a hazai beat, pop és rock rajongóit. A kiírás...
 
Fotó: BFZ/FB

A Budapesti Fesztiválzenekar megvalósítja az álmod

Amennyiben az a vágyad, hogy a a BFZ mutassa be – Fischer Iván vezényletével – a darabodat egy nagyszabású szabadtéri koncerten.
 
Rap pályázatot hirdetett a Tiszamenti Regionális Vízművek

Rap pályázatot hirdetett a Tiszamenti Regionális Vízművek

A zenei pályázatra a TRV Zrt. szolgáltatási területén* élő általános iskolák felső tagozatos diákjai, valamint a középiskolások jelentkezését várják, "Kincsünk a víz" témában.
 
Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

Lobog a szélben! Exkluzív Korda-koncert a repülőtéren – videópályázattal

A Budapest Airport a Korda-Balázs házaspár bevonásával videópályázatot hirdet: a legjobban sikerült Reptér-videók készítői nyolcadmagukkal nyerhetnek belépőket egy zárt körű repülőtéri koncertre, amelynek az 1. Terminál lesz a helyszíne.
 
 
Lévay Jenő A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak (részlet)

Megvannak a Cseh Tamás művészeti pályázat győztesei

A pályázat első díját Lévay Jenő "A telihold dalai - Egyszer használatos homokóra Cseh Tamásnak" című alkotása nyerte, a második helyen Tóth Xénia "Bárány az üres lakásban" című fotográfiája végzett, a harmadik pedig Mayer István "Cseh Tamás" című domborműve lett.
 
Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Három páros Sziget-napijegy is van a Budapest Parkos rajzpályázat díjai között

Igaz, már csak 2023-ban lehet beváltani, mert a pályamunkák leadási határideje 2022. augusztus 30. A zsűri által legjobbnak ítélt öt pályaművet elárverezik, és a befolyt összeget öt hátrányos helyzetű óvoda játszóudvarának fejlesztésére fordítják majd. De ez még mind semmi...
 
Fotó: Zsolnay Fényfesztivál / Zsolnay Light Festival

Fotópályázat a Zsolnay Fényfesztiválon!

A Zsolnay Fényfesztivál látványos fényalkotásai, épületfestései és produkciói minden fotós számára páratlan lehetőséget kínálnak művészi és kreatív fotók készítésére.
 
Fotó: LFK

Gyerekeknek írt ki rajzpályázatot a Liszt Ferenc Kamarazenekar

A tavalyi nagy sikerre való tekintettel idén is meghirdeti Mesélő hangjegyek című rajzpályázatát általános iskolás gyermekeknek a Liszt Ferenc Kamarazenekar. A pályázatra ezúttal Svendsen, Mozart és Bizet egy-egy híres zeneműve által ihletett rajzokat várnak elektronikus úton június...
 
Hangmérnökök csatája

A 18-23 évesek játszanak: Hangmérnökök Csatája

A májusban megrendezésre kerülő miXit! nem más, mint egy, a fiatalok igényeihez illeszkedő hangkeverési verseny, amelyet a Szent György Hang- és Filmművészeti Technikum hívott életre, amely az egyetlen hazai iskola, ahol saját hangstúdióval, a szakma megbecsült, elismert hangmérnökei,...
 
Cseh Tamás grafikája

Cseh Tamás pályázatot írtak ki – ezúttal nem zene!

Cseh Tamás szellemi hagyatékához kapcsolódó képzőművészeti alkotásokra írt ki pályázatot a Budai Vároltalmazó Közalapítvány.
 
Elhunyt a Supermanagement társalapítója és tulajdonosa, Ferich Balázs

Elhunyt a Supermanagement társalapítója és...

Ferich Balázs neve onnan is ismerős lehet nektek, hogy a Blind Myself basszusgitárosa volt, majd amikor Tóth Gergővel kis kanyarok után önálló...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Pulóveres nyitóhétvége a Kobuciban

Homeopátia, homeopátia... Reméljük sem efféle, sem egyéb gyógyhatású szerekre nem szorulnak majd azok, akik részt vesznek a ma nyitó Kobuci Kert startprogramjain.

A fák almái: James McCartney és Sean Ono Lennon összeálltak egy dalra

Paul McCartney egyetlen fia és John Lennon kisebbik fia április 12-én, pénteken jelentette meg első kollabjukat, a "Primrose Hill"-t.
Új koncertek