Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Már nem csak a diákok, a tanárok is kedvezménnyel mehetnek a SZIN-re

Gesztus értékű akciót is hirdetett a Tisza-parti fesztivál: év végéig a tavalyi áron dobják piacra a diákbérleteket és ezzel a kedvezménnyel ezúttal a tanárok is élhetnek. SZIN jövőre augusztus 23-26 között jelentkezik, a megszokott helyszínen, az Újszegedi Partfürdőn.
 
Fotó innen: codigoespagueti.com

Ed Sheerant elnyelte az új Pokémon-univerzum

S nem csak azért, mert ő szerezte a hamarosan megjelenő Pokémon Scarlet és Pokémon Violet című Nintendo Switch november 18-án érkező főcímdalát...
 
 
 40 ezret költenek a fiatalok átlagosan egy fesztivál alatt, Krúbi a nagy kedvenc

40 ezret költenek a fiatalok átlagosan egy fesztivál alatt, Krúbi a nagy kedvenc

A fiatalok több mint fele szülői forrásból jár fesztiválozni évente jellemzően 1-2 alkalommal, melyeken egyenként átlagosan 39.312 forintot költenek el – derült ki a BME Egyetemi Napok szervezőinek megbízásából készült kutatásból (nem reprezentatív – aszerk.)
 
Fotó: SZIN Facebook

A SZIN az egyik legszerethetőbb fesztivállá érett az évek során

Ez volt az 54. alkalom, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok keretében fesztivált rendeztek a városban, és mint ahogy azt az előzetes érdeklődési hullám is előre jelezte, az idei rendezvény a végeredményt tekintve igencsak sikeresnek bizonyult. Mi pedig egyre inkább rajongóivá válunk!
 
Fotó: SZIN

Szegeden zárni a nyarat menő: 70+1 új név a SZIN fellépőlistáján

Egy nagy nemzetközi kedvenccel és mintegy hetven hazai fellépővel bővült a legnagyobb nyárzáró fesztivál fellépőinek sora. A korábban bejelentett sztárok – Jason Derulo, Rag'n'Bone Man, Tom Grennan, Alle Farben vagy A7S – mellé ezúttal a belga Joyhauser duó csatlakozott.
 
Fotó: SZIN

Minden napra jut valami zenei csemege a SZIN-en

Már elérhető a napi programbontás a Szegedi Ifjúsági Napok rendezvénysorozatra, ahol idén olyan külföldi sztárok váltják majd egymást a színpadokon, mint az egyedi hangú Rag'n'Bone Man, a ska-punk nagyágyú Russkaja, az angol énekes és dalszerző Tom Grennan, a német DJ fenomén Alle...
 
 
Fotó: Carson Coma/FB

Sziget 2022: nagyszínpados a Bagossy Brothers Company, a Random Trip, a Carson Coma és Azahriah

Megjöttek a magyarok a Szigetre. Mármint a fellépők névsora. A szervezők az előadókkal együtt újragondolták a Sziget magyar zenei koncepcióját és kínálatát.
 
Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Idén nem tudják megrendezni az AlteRábát – de van másik!

Minden évben 35-50 zenekarnak adtak fellépési lehetőséget, de 2022-ben az ismert okból nem tudják megrendezni a fesztivált. Most támogatókat keresnek, olyan mecénásokat, akik hisznek bennük és akiknek fontos a kultúra. De nem múlik el a nyár nélkülük!
 
Legrand-esttel indul a Zsidó Művészeti Napok

Legrand-esttel indul a Zsidó Művészeti Napok

Öt helyszínen összesen tizenegy, erre az alkalomra készült különleges produkciót láthat a közönség az idei Zsidó Művészeti Napokon (ZsiMü) május 19-től június 9-ig.
 
A VOLT magyar fellépőinek ábécéje

A VOLT magyar fellépőinek ábécéje

Megérkeztek a magyar nevek is a Telekom VOLT Fesztiválra, első körben rögtön mintegy 60 fellépőt jelentettek be a szervezők.
 
RockMobil – így jótékonykodik a Tankcsapda

RockMobil – így jótékonykodik a Tankcsapda

Ez itt a reklám helye lesz, normál esetben nem közölnénk a hírt, bármennyire is tiszteljük a benne szereplő zenekarokat – de mindannyian tisztában vagyunk azzal, hogy napjainkat és a mögöttünk levő két évet a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetnénk normálisnak.
 
Ez a fotó kint van a zenész oldalán is!!!

BRÉKING: Rag'n'Bone Man Szegedre jön!

A napfény városa februárban is átmelegíti a szívünket, még azokét is, akiket a V-day őrülete hidegen hagy: a Tisza-parti fesztiválra érkezik a nyáron – mások mellett – Jason Derulo, Rag'n'Bone Man, Tom Grennan és Alle Farben.
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek