Digitálisan felújítva kerül a mozikba a Kopaszkutya

Digitálisan felújítva kerül a mozikba a Kopaszkutya

Február 10-től rövid időre visszatér a mozivásznakra Szomjas György zenés kultuszfilmje, a Földes László Hobo, Schuster Lóránt, Deák Bill Gyula és Póka Egon főszereplésével 1981-ben bemutatott Kopaszkutya.
 
Póka Egon és Szappanos György posztumusz Artisjus-díjat kapott

Póka Egon és Szappanos György posztumusz Artisjus-díjat kapott

Tizenegy előadóművész és ugyanennyi zenetanár részesül idén az Artisjus elismerésében, a kitüntetések átadására ma kerül sor.
 
 
Fotó: Julia Volk (Pexels)

A Várkert Bazárban lehet majd elbúcsúzni Póka Egontól

A közelmúltban 68 évesen elhunyt basszusgitáros, Póka Egon emléke előtt tisztelegnek október 1-jén 10 órakor, a zene világnapján a Várkert Bazár Öntőház udvarán.
 
Hivatalosan is megsemmisítik Pécsen a tangózást tiltó rendeletet

Hivatalosan is megsemmisítik Pécsen a tangózást tiltó rendeletet

A szeptember 22. és 26. között zajló, idén 30. alkalommal megrendezendő Pécsi Napok fesztiválon a koncertek mellett megrendezik a Pécsi Tangó Ünnepet és a 25. Európai Bordalfesztivált is.
 
Fotó: Póka Egon Experience

Kőbánya, az ország és a blues szegényebb lett egy legendával: meghalt Póka Egon

A magyar blues legendás alakja hatvankilenc éves volt.
 
Fo: Horváth Judit

A Paddy and The Rats egyik tagja is közreműködik Pokorny Lia évadnyitó előadásában

Szeptember 6-án Pokorny Lia LIAison című estjével indul a Centrál Színház 2021/22-es évada. A koncerten Babicsek Bernát harmonikajátéka segíti az érzelmek végtelen hullámzását...
 
 
Püspökvári koncertek a gyerekekért

Püspökvári koncertek a gyerekekért

Idén 2. alkalommal rendezik meg a Vár a Püspökvár – Koncertek a szabad ég alatt! jótékonysági koncert sorozatot, amelynek bevételéből a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász nardai gyermektáborát támogatják.
 
Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Gyertyaúsztatással, koncertekkel ünnepli a Dunát Szentendre

Július 17-én – már 13. alkalommal – kerül sor a helyi hagyományokra épülő Szentendrei Ister Napokra, amely számos, a Duna köré szerveződő vízi és vízparti programot kínál a helybelieknek és az odalátogatóknak.
 
100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

100 magyar zenekar: nagyon készül a nyár zárására a SZIN

A hazai zenekarok legnagyobb találkozója lesz idén a Szegedi Ifjúsági Napok. A szervezők eddig mintegy 100 magyar zenekart és előadót jelentettek be, de még jövögetnek majd új nevek. A SZIN idén egy napot még rá is húz, az így ötnapos buli augusztus 25-29 között lesz, a szegedi...
 
Egy nappal hosszabb lesz a SZIN

Egy nappal hosszabb lesz a SZIN

A Szegedi Ifjúsági Napok bejelentette, augusztus 25-től a szegedi Partfürdő újra megtelhet fesztiválozókkal. Ráadásul a szervezők egy nappal meghosszabbítják a rendezvényt.
 
Fotó: SZIN

Várd a május végét: akkor dönt a SZIN

Ne dőljetek be: a közösségi oldalakon keringő esemény a számos hasonló rendezvényt kipécéző csalók mesterkedése, mai közleményük szerint kivárják a hónap végét.
 
Ha elkezdesz kommenteket olvasni Facebookon...

Ha elkezdesz kommenteket olvasni Facebookon...

Megjelent a Carson Coma legújabb dala, a ‘Pók’. A Fonogram-díjas zenekar ezúttal az előítéletek pusztító hatásáról, a kommentek fájó nyilairól és az elfogadás fontosságáról készített egy dalt, amihez a klipet az Ezüst Medve-díjas színésznő, Kizlinger Lilla rendezett. 
 
Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a Dögkeselyűvel: mostantól a Körútnak is van saját zenéje

Amikor az Eszkimó asszony békében elvan a...

A Nagykörút, mint egy csatorna, körbeöleli a tágabb értelemben vett belvárost. Hogy a Körút identitás is lehet, sőt: dalok is születhetnek...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de korlátozott számban a napijegyek is olcsóbbá válnak.

Ma jelenik meg a Furiosa: A Mad Max Saga filmzenei albuma

A Mad Max-franchise előzményfilmjének zenéje a tervek szerint 2024. május 17-én jelenik meg digitálisan a WaterTower Records gondozásában. A soundtrack vinyl és CD formátumban is elérhető lesz, de kizárólag előrendelés útján.
Új koncertek