Fotó: pexels.com

Egy dolog jó a rádiókban: hogy nem hallom őket

Három dolog lehetséges: akik vesznek lemezeket, azok nem hallgatnak rádiót; akik hallgatnak rádiót, azok nem vesznek lemezeket; a rádiók szerkesztői lemezeket sem vesznek és rádiót sem hallgatnak. Még a saját adójukat sem.
 
Necc Party

Ez necces lesz! Ráadásul az Arénában...

Az új évtized első nagy durranása minden bizonnyal a Spanish Wax duónak köszönhető, ugyanis az ország legkedveltebb házibulija a Necc Party április 30-án egy éjszakára az Arénába költözik.
 
 
Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg az ELTE Lágymányosi Campusánál a finom falatokkal, és koncertekkel tarkított Hal és Vadfesztivált, ahol idén a mulatós, és a retró lesz középpontban.
 
Fotó: Fortepan

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!
 
Fotó: Fortepan

Erre táncoltak a Balatonon a 60-70-es években

Talán akadnak olvasóink között még olyanok, akik ezekre a zenékre buliztak1966 és -76 között a balatoni éjszakában – és ezekre adtak le szavazatot nyílt levelezőlapon. Esetleg mutasd meg anyukádnak :) A Tó-retró blog írását tesszük közzé.
 
Thomas Anders és a Korda házaspár is a FEZENen bulizik idén nyáron

A Korda-házaspár és a fél Modern Talking is a FEZEN-en bulizik idén nyáron

Feszegeti a saját határait, egyben tovább is borzolja az ős-FEZENesek idegrendszerét a fehérvári fesztivál szervezőgárdája, ugyanis idén nyáron ők is ráfekszenek retro-hullámra. Ennek köszönhető, hogy az egykori Modern Talking-tag, Thomas Anders és Korda György is a fellépők közé...
 
 
Fotó: fenyomiklos.hu

Fenyő Miklós ad ingyenes koncertet Angyalföld szülinapi buliján

Fenyő-koncert, angyalföldi retró, utcazenei fesztivál és házibuli is szerepel a XIII. kerület májusi zenei programtervében.
 
Ismét retro fesztivál lesz Egerben

Ismét retro fesztivál lesz Egerben

Immáron a második – felbuzdulva a tavalyi sikereken, nyáron ismét megrendezik a Bolyki völgy legnagyobb retropartiját augusztus 19-én, a Bolyki Pincészetben.
 
10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

Nemrég egy másik popmágus, Quincy Jones lépett fel az Arénában, 2019. május 15-én pedig a diszkó keresztapja – vagy az elektronikus tánczene megalapítója – , a 78 éves, többszörös Oscar- és Grammy-díjas Giorgio Moroder dallamai töltik be az ország legnagyobb koncerttermét.
 
A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

2018 januárjában hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, melynek az Aréna adott otthont. A teltházas buli végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást.
 
Októbertől újra hármat kívánhatunk Dévényi Tibi bácsitól

Októbertől újra hármat kívánhatunk Dévényi Tibi bácsitól

Nagyon úgy tűnik, hogy nem tudunk megszabadulni a retro-korszaktól, hisz a Poptarisznya után egy másik legendás műsor tér vissza a múltból, ez pedig nem más, mint a Dévényi Tibi bácsi nevével összeforrt Három kívánság.
 
Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek