Fotó: pexels.com

Egy dolog jó a rádiókban: hogy nem hallom őket

Három dolog lehetséges: akik vesznek lemezeket, azok nem hallgatnak rádiót; akik hallgatnak rádiót, azok nem vesznek lemezeket; a rádiók szerkesztői lemezeket sem vesznek és rádiót sem hallgatnak. Még a saját adójukat sem.
 
Necc Party

Ez necces lesz! Ráadásul az Arénában...

Az új évtized első nagy durranása minden bizonnyal a Spanish Wax duónak köszönhető, ugyanis az ország legkedveltebb házibulija a Necc Party április 30-án egy éjszakára az Arénába költözik.
 
 
Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Bazinagy retró buli lesz a III. Hal és Vadfesztiválon!

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg az ELTE Lágymányosi Campusánál a finom falatokkal, és koncertekkel tarkított Hal és Vadfesztivált, ahol idén a mulatós, és a retró lesz középpontban.
 
Fotó: Fortepan

És már Bambi is kapható!

Nem tévesztettük el a szöveget: arról van szó, hogy a nagy retróhullám immáron betört az üdítőital-piacra is: újra kapható lesz a Bambi!
 
Fotó: Fortepan

Erre táncoltak a Balatonon a 60-70-es években

Talán akadnak olvasóink között még olyanok, akik ezekre a zenékre buliztak1966 és -76 között a balatoni éjszakában – és ezekre adtak le szavazatot nyílt levelezőlapon. Esetleg mutasd meg anyukádnak :) A Tó-retró blog írását tesszük közzé.
 
Thomas Anders és a Korda házaspár is a FEZENen bulizik idén nyáron

A Korda-házaspár és a fél Modern Talking is a FEZEN-en bulizik idén nyáron

Feszegeti a saját határait, egyben tovább is borzolja az ős-FEZENesek idegrendszerét a fehérvári fesztivál szervezőgárdája, ugyanis idén nyáron ők is ráfekszenek retro-hullámra. Ennek köszönhető, hogy az egykori Modern Talking-tag, Thomas Anders és Korda György is a fellépők közé...
 
 
Fotó: fenyomiklos.hu

Fenyő Miklós ad ingyenes koncertet Angyalföld szülinapi buliján

Fenyő-koncert, angyalföldi retró, utcazenei fesztivál és házibuli is szerepel a XIII. kerület májusi zenei programtervében.
 
Ismét retro fesztivál lesz Egerben

Ismét retro fesztivál lesz Egerben

Immáron a második – felbuzdulva a tavalyi sikereken, nyáron ismét megrendezik a Bolyki völgy legnagyobb retropartiját augusztus 19-én, a Bolyki Pincészetben.
 
10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

10 felejthetetlen dal Giorgio Morodertől

Nemrég egy másik popmágus, Quincy Jones lépett fel az Arénában, 2019. május 15-én pedig a diszkó keresztapja – vagy az elektronikus tánczene megalapítója – , a 78 éves, többszörös Oscar- és Grammy-díjas Giorgio Moroder dallamai töltik be az ország legnagyobb koncerttermét.
 
A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

2018 januárjában hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, melynek az Aréna adott otthont. A teltházas buli végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást.
 
Októbertől újra hármat kívánhatunk Dévényi Tibi bácsitól

Októbertől újra hármat kívánhatunk Dévényi Tibi bácsitól

Nagyon úgy tűnik, hogy nem tudunk megszabadulni a retro-korszaktól, hisz a Poptarisznya után egy másik legendás műsor tér vissza a múltból, ez pedig nem más, mint a Dévényi Tibi bácsi nevével összeforrt Három kívánság.
 
Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Éljen a retró: az aranykorszakot idéző koncertek és relikviák 35 héten keresztül!

Szeptember 29-től visszatérnek a 70-es, 80-as, 90-es évek hazai kedvencei az Aréna Corner színpadára, hogy hétvégente visszahozzák nekünk az "aranykorszakot". Legalábbis zenei téren. Sztár-relikviák kiállítása, video disco és a kor legendás alakjai egy helyen.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek