Nem Verdi, nem Mozart, hanem Dvorák Requiemjét adják elő halottak napján a Zeneakadémián

Nem Verdi, nem Mozart, hanem Dvorák Requiemjét adják elő halottak napján a Zeneakadémián

Dvorák Requiemjét adják elő a halottak napja alkalmából a Nemzeti Filharmonikusok csütörtökön Hamar Zsolt vezényletével a Zeneakadémián.
 
Fotó: Michael Bublé/FB

Soha többé nem látjuk színpadon Michael Bublét

Legalábbis a sajtóértesülések szerint: több magyar portál is beszámolt arról, hogy a sztár interjút adott a Daily Mail Weekend-nek, amelyben bejelentette a visszavonulását. Azért az új albuma még kijön november 16-án!
 
 
Charlie és Demjén Ferenc zárja a barlangkoncerteket Fertőrákoson

Charlie és Demjén Ferenc zárja a barlangkoncerteket Fertőrákoson

A Fertőrákosi Barlanszínházban is véget ér a nyár és vele együtt az idei szezon is. Méltó évadbúcsúztatóként két legenda, Demjén Ferenc és Charlie ad közös koncertet szeptember 15-én, este 8 órai kezdettel.
 
Fotó: Benkő Laci/Omega FB

El vagyok keseredve – küldj egy ölelést Benkő Lászlónak!

Az Omega együttes billentyűse tavaly nyár óta küzd rákbetegséggel. Noha Benkő László mindvégig bizakodott a gyógyulásában, két barátja, Orbán József és Székhelyi Jó­zsef halálával azonban kissé megrendült a gyógyulásba vetett hite – olvashatjuk a Borsnak adott interjúban.
 
Fotó: metalsucks.net

Önkezével vetett véget életének a metálbanda énekesnője

43 éves korában öngyilkos lett a Huntress zenekar komoly betegségekkel küzdő frontembere, Jill Janus. A hírt a csapat menedzsere is megerősítette.
 
Elvis Costello lemondta európai turnéját

Elvis Costello lemondta európai turnéját

Rákbetegsége miatt lemondta pénteken európai turnéját Elvis Costello. A zenész egy "nagyon agresszív" tumor eltávolítása után lábadozik.
 
 
Több mint fesztivál: Kapolcska

Több mint fesztivál: Kapolcska

Tehetségkutatás, tehetségnevelés, szakmai tábor és kisfesztivál is egyben az idén már második alkalommal rendezendő Kapolcska programsorozat, ahol minden a gyerekekről és a családi fontosságáról szól. És még mindig ingyen!
 
Idén sem maradnak muzsikaszó nélkül az Állatkert lakói – és látogatói

Idén sem maradnak muzsikaszó nélkül az Állatkert lakói – és látogatói

Immáron 17. alkalommal rendezik meg a Fővárosi Állat- és Növénykertben a Zenés Állatkerti Esték programsorozatot 2018. július 4. és augusztus 22. között, szerdánként, pontban fél kilenckor.
 
Fotó: Nicola Conte/metrolyrics.com

Dolce vita a villányi dombok között: VII. Gere Jazz Fesztivál

A villányi Gere Birtokon 2018. június 8-9. között ismét megrendezik – ezúttal már hetedik alkalommal – a Gere Jazz Fesztivált. Az évente megújuló tematikának köszönhetően idén a villányi szőlők között igazi olasz hangulatban és dolce vita életérzésben lehet része azoknak,...
 
fotó: Csiszér Ágota

Jobban van Fábián Juli

A különleges hangú énekesnő pár hónapja jelentette be, hogy sajnos ismételten harcba kell szállnia a daganatos betegsége ellen.
 
George Michael-csomag rajongóknak

George Michael-csomag rajongóknak

Egy eddig kiadatlan dalverziót tartalmazó kislemez, két korábbi album új köntösben, valamint egy dokumentumfilm is megjelenik a tavaly decemberben elhunyt brit popsztártól, George Michaeltől.
 
Baby One More Time

Dalok, amiket nem azoknak írtak, akik végül elénekelték

A gyorsan változó popgyárban néhány bomba nem ott robban, ahol eredetileg tervezték. Óriási sikereket utasítottak el sztárok, aztán másoknál jól listavezető dallá váltak... .
 
HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

HangFeszt Fóton a Szent Efrém zenekarral (is)

Azért a férfikart emeltük ki, mert éppen hétfőn hallottuk őket az Artisjus-díjátadón – életünkben először. Ez a rövidke fellépés annyira...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Szerdán nyílik Tarján Zsófi kiállítása a Dantéban

Az esemény szerint a témák: popszakma, megáll az idő, repülés. A képeket meg lehet vásárolni és egy hónapig meg tudjátok nézni a helyszínen (1023 Török utca 1.).

Charlie, Margaret Island, Magna Cum Laude, Kiscsillag, Honeybeast: 20 helyszínen több mint 50 program a Gizella Napokon

Május 6. és 12. között 20 helyszínen több mint 50 ingyenes zenei, családi és gasztronómiai program várja az érdeklődőket a veszprémi Gizella Napokon.
Új koncertek