Három koncert, ahol beöltözve bulizhatsz márciusban

Három koncert, ahol beöltözve bulizhatsz márciusban

Bár a farsangi időszaknak már vége, márciusban újra egy kicsit bolondozhatunk: márciusban három olyan nagykoncertet is megrendeznek Budapesten, ahová kifejezetten beöltözve várják majd a közönséget.
 
Üdv a húszas évek 2.0 verziójának világturnéján: mindjárt itt a Postmodern Jukebox!

Üdv a húszas évek 2.0 verziójának világturnéján: mindjárt itt a Postmodern Jukebox!

A közelgő 2020-as évek beharangozására, a híres idővisszapörgető – vagy újrapörgető? – formáció körbe fogja járni a bolygót 2019-ben a ‘Welcome to the Twenties 2.0 Tour’ című turnéjukkal. A zenés zarándokút célja, hogy felkészítse a világot egy olyan évtizedre, amelyben...
 
 
Fotó: Miriam Alster/Flash90

Nicsak, itt az újabb Queen-film!

Április végén mutatják be ugyanis a The Show Must Go On: The Queen + Adam Lambert Story című dokumentumfilmet, amely értelemszerűen Adam Lambert és a Queen "együttélését" mutatja be.
 
Hugh Jackman belelkesedett: világkörüli koncertturnéra indul

Hugh Jackman belelkesedett: világkörüli koncertturnéra indul

Első, és azonnal világkörüli turnéjára készül Hugh Jackman: a Golden Globe-díjas ausztrál színész. A legnagyobb showman című film dalaival érkezik jövőre egyebek között Londonba, Párizsba, Hamburgba és New Yorkba.
 
Itt van ZAZ legújabb albuma!

Itt van ZAZ legújabb albuma!

A franciák csodafegyvere a napokban mutatta be legújabb albumát. Az énekesnő új anyaga a chanson, a dél-amerikai gitár, a pop, a salsa és a rock elemeinek ötvözésével született meg, a végeredmény pedig hűen tükrözi Zaz művészi hitvallását.
 
Fotó: BUSH

A zeneimádók régiós fesztiválja: BUSH

Tizennégy ország harminc zenekara mutatkozik be a Balkántól a Baltikumig a 3. Budapest Showcase Hubon (BUSH), a zeneimádók régiós fesztiválján és konferenciáján november 15-től 17-ig.
 
 
Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

Soltész Rezső ajánlja: HIFI SHOW és PROFI FOTO Kiállítás 2018

VISSZA A GYÖKEREKHEZ! – ezzel a közhellyel harangozzuk be a sorrendben 19. Szórakoztatóelektronikai, és az immár társkiállítássá érett 3. Profi Foto kiállítást, melyek idén a Hilton Budapest City hotelben kerülnek megrendezésre.
 
Így vendégeskedünk mi: bazinagy fesztiválszezon-záró koncert az Arénában

Így vendégeskedünk mi: bazinagy fesztiválszezon-záró koncert az Arénában

A NagyKoncert Aréna show 2018. szeptember 27-én lesz a Papp László Budapest Sportarénában, ahol 12 zenekar, 12 vendégművész legnagyobb és legismertebb slágerét – és az egyik legismertebb magyar dal átdolgozását viszi színpadra.
 
Fotó: YouTube

Ariana Grande a Titanic után átült James Corden autójába is

A beszólogatásairól híres amerikai énekesnő duplázott James Cordennél, ugyanis első körben a Titanic című film rövidített változatával szórakoztatta a nagyérdeműt, majd ezek után a legendás dalolászós kocsiban eresztette ki nem mindennapi hangját.
 
Fotó YouTube

Új énekessel állt színpadra a Backstreet Boys Las Vegasban

Az utóbbi időben feltűnően aktív fiúcsapat minden lehetőséget megragad, hogy középpontba kerüljön, így nem hagyták ki azt a ziccert sem, hogy kedvenc Carpool Karaoke sofőrünk, James Corden viccet csináljon egy koncertjükből.
 
Fotó: Late Late Show Instagr

Paul McCartney megríkatta az autóban dalolászó James Cordent - IS

A 76 éves, de még mindig bomba-formában lévő Sir James Paul McCartney is beült az angol James Corden autójába, amiből természetesen egy újabb izgalmas, és olykor megható műsor készült a Carpool Karaoke gyűjteménybe.
 
Fotó: sagegateshead.com

Győrben és Budapesten is lesz ABBA emlékkoncert jövő márciusban

Bár még távolinak tűnik a dátum, de érdemes feljegyezni, 2019 március 25-én Győrben, március 26-án pedig Budapesten is megtekinthetjük a világ legjobb ABBA emlékkoncertjét. Érkezik a The Show: A Tribute To ABBA névre keresztelt előadás!
 
Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

Hölgyeim és uraim, ő SLASH!

A Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators a "The River Is Rising – Rest of the World Tour ’24" keretében – 21 ország 32 városában lépnek fel...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez időzítve tett közzé.

A nő, aki kilenc nyelven énekel – jön, jön, jön Lara Fabian

Nem is olyan rég járt nálunk: 2022 októberében adott koncertet az Arénában. 2024. április 30-án egy másik helyszínen, az MVM Dome-ban fog fellépni.
Új koncertek