Menopauza 1170x180

Milyen lehet a blues íze? Hobo és Bill a debreceni ZAMAT Fesztiválon

2019/09/19  ·   Fesztivál   ·  Labancz Andrea

A Debreceni ZAMAT Fesztivál 2019-ben kilencedik alkalommal várja a finom ízek és a minőségi szórakozás kedvelőit a Nagyerdei Stadion északi rendezvényterén, illetve a HALL-ban, ahol többek közt a Hooligans, valamint Hobo + Bill kapitány közös koncertje is megtekinthető.

Fotó: Zamat Fesztivál

Idén szeptember 20-22. között kóstolhatják végig az érdeklődők Debrecen legismertebb éttermeinek gasztronómiai különlegességeit és az ország legízletesebb pálinkáit, a hagyományos ízek mellett a streed food konyha különlegességei is főszerepet kapnak. A hangulatot ezúttal is Magyarország legnépszerűbb zenekarai és előadói biztosítják majd.

A fesztivál minden bizonnyal legcsábítóbb programja a már hagyományos „Debreceni páros kolbász töltő & hagyományőrző versenyt”, melyre csapatok jelentkezését várják. A részvétel alapvető feltétele, hogy a jelentkező csapat páros debreceni kolbászt készít, melyet az eredeti receptúra szerint nem darálhat, kizárólag vághat!

Mindemellett kivonulnak a helyszínre a legmenőbb helyi éttermek, és persze lesz streetfood is kellő mennyiségben. A finom ételek mellé pedig a legkedveltebb hazai pálinkafőzdék kínálnak szomjoltót, de a borosok se maradnak kortyolni való nélkül.

A zenei programokról pedig olyan előadók gondoskodnak majd, mint Vajda István bárzongorista, a Hooligans, Pély Barna, az ABBA Tribute Show, a Kelet Brass Band, vagy Hobo és Deák Bill Gyula, akik közös műsorral állnak majd színpadra.

Részletes programbontás ide kattintva: Debreceni Zamat Fesztivál

Debreczeni ZAMAT Fesztivál, 2019, koncert, gasztronómia, Nagyerdei Stadion, Hall, Hobo, Deák Bill Gyula, Hooligans, ABBA Tribute Show

 

 

Szólj hozzá!


40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000 lótuszvirág Szegeden

40 színpadi program, 140 fellépő és közel 1000...

Közép-Európa legnagyobb virágzó indiailótusz-állománya (Nelumbo nucifera) mellett a Távol-Kelet íz-, illat- és dallamvilágát bemutató...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

The Most Wuthering Heights Day Ever: Budapesten is eltáncolják Kate Bush videóklipjét

Piros ruha, fekete öv, varázslat, jókedv! A The Most Wuthering Heights Day Ever egy olyan esemény, amelyet a világ különböző pontjain tartanak, s melyen a résztvevők újratáncolják Kate Bush 1978-as „Wuthering Heights” című dalának videóklipjét. Július végén szoktak lenni ezek a különleges táncesemények, mert az énekesnő...

A közönség feje felett csúszhatsz a Balatonba: STRAND fesztivál 2024

25 helyszínen közel 200 program: augusztus 22-én nyitja meg kapuit Zamárdiban a 12. STRAND Fesztivál, ahol felépül a Balaton legmagasabb tornya – innen aztán a közönség feje felett lehet majd belecsúszni a tóba.
Új koncertek