Novemberben jön a Simply Red!

Megjelent a Budapesten is koncertező Simply Red új albuma

Tegnap megjelent a zenekar Blue Eyed Soul című új albuma, amelyet megturnéztatnak Európában. A megállóhelyek között ott van Budapest is.
 
Kék bakeliten jelent meg a SoLaTi első albuma

Kék bakeliten jelent meg a SoLaTi első albuma

A Solati Music 2016-ban alapította az elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. Az együttes főként r'n'b és soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, sajátos formavilággal szólal meg.
 
 
Fotó: Zuza Krajewska

Az ezer személyiségű Adam Naas októberben érkezik az Akváriumba

Október 21-én Budapesten ad koncertet a francia könnyűzene legújabb szenzációja, a pofátlanul fiatal, mégis érett férfiak zenei bölcsességével bíró Adam Naas. Ideje megismerkedni az ősszel az Akváriumba érkező sztárral.
 
Fotó: Soul Kitchen/ Instagram

Jon Bon Jovi nem fánkozót nyitott...

Jon Bon Jovi a második olyan éttermét nyitja meg, ahol a szegény emberek ingyen ehetnek – olvastuk az Ezt nézd meg című blogon.
 
A fotó illusztráció (by Brett Sayles from Pexels)

Alba Regia Feszt: Ezek a pincészetek kínálnak bort a zene mellé

Az Alba Regia Feszten két színpadon váltják egymást a jobbnál jobb jazz, funk-soul és egyéb fúziós stílusokat képviselő zenekarok három napon keresztül – augusztus 1-3-ig. A 12 koncert ingyen megtekinthető, miközben minőségi borokat lehet kóstolni.
 
A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

A Maffiózók színésze az Akvárium Klubban lép fel zenekarával

Steven Van Zandt, művésznevén Little Steven augusztus 15-én zenekarával, a Disciples of Soul-lal érkezik az Akvárium Klubba, hogy idén megjelent Summer of Sorcery című, az elmúlt 20 év legjobb anyagait tartalmazó albumukról élőben is eljátsszanak párat a közönségnek.
 
 
Leslie Mandoki külföldi turnéra viszi a „Magyar képek” progresszív rock-koncertsorozatot

Leslie Mandoki külföldi turnéra viszi a „Magyar képek” progresszív rock-koncertsorozatot

A Fonogram Életműdíjas és a Magyar Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett magyar zenész-producer októberben és novemberben Hamburgon, Münchenen, Dortmundon és Berlinen átívelően mutatja be nagyszabású koncertsorozatát a ManDoki Soulmates zenekarában muzsikáló legendák élén.
 
Fotó: ZAZ Facebook

Nemsokára itt lesz ZAZ!

Amikor megjelent a legújabb klipje és megosztottuk a FB-on, azt írtuk oda kísérőszövegként: lécci, lécci, valaki hozza el Magyarországra,...! Köszi, Park!
 
Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Ingyenes fesztivál a Gozsdu Udvarban

Június 4-én és 5-én első alkalommal kerül megrendezésre a belváros szívében a Gozsdu Jazz Fesztivál, ahol olyan neves előadókkal találkozhatunk, mint Malek Andrea, Szőke Nikoletta vagy a Swing á la Django. Ráadásul ingyenes!
 
A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

A szíriai lakodalmastól a Glastonburyig: Omar Souleyman ismét Budapestre jön

Omar Souleyman a kefiával és a sötét napszemüveggel igazi jelenség, ehhez jön még az elektronikával kevert szíriai zenéje, amivel már a Glastonburyn is fellépett. Tavaly a To Syria With Love című lemezével lépett fel a Dürer Kertben, most az A38-ra érkezik.
 
Bonnie Tyler, Havasi Balázs, és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajon

Bonnie Tyler, Havasi Balázs és Rúzsa Magdi is koncertezik idén nyáron Tokajban

Idén nyáron újra rengeteg programmal vár mindenkit a Tokaj Fesztiválkatlan! A kínálatban a zenei programok mellett lesznek színházi darabok, és különféle előadások is. Külföldi sztárvendégként pedig érkezik Bonnie Tyler!
 
Malek Andi nagykoncerttel készül az ünnepekre

Malek Andi nagykoncerttel készül az ünnepekre

Malek Andi és Jáger Bandi Soulistic névre keresztelt formációja december 7-én lesz látható a MOM Kulturális központban, ahol a saját szerzemények mellett ezúttal karácsonyi dalok is helyet kapnak a repertoárban.
 
Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Azahriah nem zárja skatulyába magát. Vagy de?

Skatulya I. címmel megjelent Azahriah új albuma, amelyet az egyik legnépszerűbb hazai dalszerző-előadó májusi tripla Puskás Aréna-koncertjéhez...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

Budapesten zárja tavaszi turnéját Dan Patlansky

A kiváló dél-afrikai blues rock gitáros immáron hatodik alkalommal tér vissza fővárosunkba. Dan Patlansky tavaszi turnéjának zárókoncertjére az Analog Music Hall koncerttermében kerül sor most szombaton (április 20.).

75 helyszín, 300 program: teljes a SopronFest kínálata

A SopronFest vérbeli „urbán fesztivál”, mert a soproni utcák, terek, klubok, éttermek, kávézók, illetve a fő helyszín, a Lővérek különleges hangulattal és pezsgő élettel telik meg május 11. és 19. között: városszerte közel 100 helyszínen 300 program várja a helyieket és a fesztiválozó turistákat az egész országból.
Új koncertek