FatimaYolSoul – saját zenekart alapított Mohamed Fatima

Megalapította élete első saját zenekarát Mohamed Fatima, aki a színpadon csupa olyan emberrel veszi körül magát, akikkel együtt nőtt fel a nyolcadik kerületben, és akik mind a hazai zenei élet kiválóságai.

FatimaYolSoul – saját zenekart alapított Mohamed Fatima
Örömzenére készülünk” – a Müpában ünnepel a Malek Andi Soulistic

Örömzenére készülünk” – a Müpában ünnepel a Malek Andi Soulistic

Idén hatéves a Malek Andi Soulistic, melynek köszönhetően ma már más fogalmunk van arról, hogyan szól a lélek zenéje. A születésnapi jubileumi koncert november 19-én lesz a MÜPA elegáns falai közt.Ennek apropóján a készülődésről kérdeztük Jáger Bandi zenekarvezetőt.
 
Better call soul: A Főnök különleges albummal tér vissza

Better call soul: a Főnök különleges albummal tér vissza

Bruce Springsteen bejelentette legújabb albumának megjelenését, az ”Only The Strong Survive” november 11-én jön ki, és nem szokványos dalokat tartalmaz.
 
 
Őrség, Vadása-tó, dombok, vizek, erdők: ez a Road Movie-sorozat tizenötödik dala

Őrség, Vadása-tó, dombok, vizek, erdők: ez a Road Movie-sorozat tizenötödik dala

A Road Movie videoklip-sorozat legújabb klipjében a Soulwave zenekar visz minket haza a hegyháti dombok közé, ahol felnőttek, és ahova mindig hazatérnek. A Sorstalan a Road Movie-sorozat tizenötödik dala.
 
Lélekmentő album a Depeche Mode frontemberétől

Lélekmentő album a Depeche Mode frontemberétől

Már minden digitális platformon elérhető Dave Gahan Soulsavers-szel közös, ”Imposter” című albuma.
 
A szaharai rockzene Európába jön

A szaharai rockzene Európába jön

Az Mdou Moctar jelenlegi és jövőbeli rajongóinak jó hír, hogy az új album érkezése mellett egy amerikai turnét és egy európai körutat is bejelentettek a srácok.
 
A blueskedvelőknek fesztivált hoz a Mikulás: emlékkoncert, születésnap, búcsúfellépés

Emlékkoncert, születésnap, búcsúfellépés – A blueskedvelőknek fesztivált hoz a Mikulás

December 4. és 6. között rendezik meg a 28. paksi Gastroblues Fesztivált – zárt körben, élő televíziós és internetes közvetítéssel.
 
 
Városmajori Szabadtéri Színpad

Rengeteg zene a Városmajori Szabadtéri Színpad hétvégén induló programjában

Bár a járvány miatti korlátozások kissé átalakították a Városmajori Szabadtéri Színpad 2020-as évadát, így is lesz miből válogatni, ha egy jó színházi, vagy zenei élményt nyújtó programot keres az ember.
 
Fotó: lockerseefesten.de

Ha lesz idén nyár, a Black Eyed Peas dala lesz az egyik slágere

A hatszoros Grammy-díjas csapat Fergie 2017-es távozását követően sem anyátlanodott el, sőt, talán ragyogóbb formában van, mint valaha. És ezt vadi új dalával is bizonyítja az újra négy tagú banda.
 
Újpesti Karácsonyi Vásár

Carbonfools, Tolvai Reni, Caramel: koncertek az újpesti karácsonyi vásárban

November 29. és december 23. között, 4 hétvégén át tart a koncertekkel tarkított Karácsonyi Vásár Újpesten a Szent István téren, ahol egy ideiglenes jégpályával is készülnek a szervezők. A programok természetesen ingyenesen látogathatók.
 
Te vagy önmagad legrosszabb ellensége – a fura holland fiúk új klipje

Megjelent a fura holland fiúk új EP-je

Az öt, radikálisan különböző személyiségből álló banda, a rock, soul, pop és indie vezérelte zenéjű holland DI-RECT első komolyabb európai hódítására készül, előtte pedig egy új klipet és EP-t is megjelentetett. A kislemezt beharangozó videó, a Nothing To Lose arról szól,...
 
Novemberben jön a Simply Red!

Megjelent a Budapesten is koncertező Simply Red új albuma

Tegnap megjelent a zenekar Blue Eyed Soul című új albuma, amelyet megturnéztatnak Európában. A megállóhelyek között ott van Budapest is.
 
Kék bakeliten jelent meg a SoLaTi első albuma

Kék bakeliten jelent meg a SoLaTi első albuma

A Solati Music 2016-ban alapította az elismert jazz-zongorista, Tzumo Árpád. Az együttes főként r'n'b és soul stílusban, a jazz harmóniakészletét is felhasználva, sajátos formavilággal szólal meg.
 
KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

KoreaON 2024: az acapellától a fergeteges K-pop buliig

Idén 5 éves a KoreaON kulturális fesztivál, ami évről évre megújuló programsorozattal jelentkezik. Májusban a Comic Con vendégrendezvényeként...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Egyetlen alkalommal újra megjelenik nyomtatásban a PESTI EST

Április 4-én (...) kerül a mozikba a rendszerváltás körüli időszakot felelevenítő Kék Pelikan című film. A bemutató kampányának részeként a filmet forgalmazó JUNI11 Distribution életre kelti a kilencvenes évek és az ezredforduló legendás programmagazinját – írja a Magyar Narancs.

Új tagot keres a Szent Efrém Férfikar

Ha hiszed, ha nem, a férfikar bejelentett, főállású énekest keres. A félig-meddig családi zenekarból ugyanis kiszáll Bubnó Márk – őt egy különleges koncerttel búcsúztatják, az eseményt csatoltuk.
Új koncertek