Fotó: Spanyol Lovasiskola

Szimfonikus zenekar kíséretében vágtat be a Spanyol Lovasiskola az Arénába

Egy évvel a Bécsi Spanyol Lovasiskola fantasztikus előadása után ismét a lovaké lesz a főszerep a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Emeli Sandé senkivel sem összetéveszthető hangja élőben, Budapesten!

Emeli Sandé senkivel sem összetéveszthető hangja élőben, Budapesten!

Emeli Sandé először ad koncertet Budapesten. A magyar rajongók 2018. február 18-án, a Papp László Budapest Sportarénában láthatják-hallhatják a brit soul és R&B énekes-dalszerzőt.
 
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Damon Albarn és képzelt barátai megtáncoltatták az Arénát: Gorillaz

A jövőre kereken huszadik évét ünneplő félig virtuális Gorillaz zenekar mindent megtett azért, hogy hétfő este abban a szűk másfél órában csak a zenére koncentráljunk. Pedig nem volt könnyű dolguk.
 
Koncz Zsuzsa Aréna-koncertje már DVD-n is látható-hallható

Koncz Zsuzsa Aréna-koncertje már DVD-n is látható-hallható

Koncz Zsuzsa nagykoncertjeit mindig páratlan érdeklődés övezi – a könnyűzene aktív legendája legutóbb 2017. márciusában lépett fel Magyarország legnagyobb színpadán. A szuperkoncertről most a Hungaroton gondozásában jelent meg igényes hang- és képminőségű DVD.
 
Fotó: MTI

Angyali lányok mennyei haknija az Arénában: Celtic Woman

A szerkesztőségből elmenni ketten egy koncertre azért jó, mert van az embernek egyfajta kontrollja. Alapvetően Vali írta a cikket, a szerkesztő csak beleugat néha, ez dőlt betűvel írtuk... A cím pedig onnan jön, hogy a produkció alcíme: Voices of Angels volt.
 
Győzike visszatér: óriási mulatási az Arénában

Győzike visszatér: óriási mulatási az Arénában

A Mulat az Aréna második koncertsorozatán a legnagyobb magyar mulatós sztárok az ország legnagyobb színpadán szórakoztatják a közönséget.
 
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

Mozi széles vásznon – James Newton Howard 30 esztendeje dallamokban

Az éhezők viadala, Micsoda nő, Wyatt Earp, Francia csók, Álljon meg a nászmenet, Az ördög ügyvédje, Oltári nő, Hófehér és a vadász, A sebezhetetlen, Pán Péter, King Kong, Batman, Demóna, Véres gyémánt – és még vagy 100 ismert és kevésbé ismert film, amit egyetlen név köt...
 
Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

Csodás dalok, tökéletes összhang, kiváló közönség – felejthetetlen élmény volt a Queen-koncert

A legendás brit zenekar Freddie Mercury 1991-es halála után több mint 20 évvel megtette frontemberének Adam Lambert énekest, akivel, úgy tűnik, remekül kijönnek, hiszen immáron 5. éve turnéznak együtt. Az eredeti felállásból ketten zenélnek még a bandában: a szólógitáros Brian May...
 
Fotó: Mohai Balázs/MTI

A primadonna tisztelgése a királynő előtt - Adam Lambert és a Queen felrobbantotta az Arénát

Óriási buli volt szombat este az Arénában, ahol a rég várt Queen zenekar Adam Lambert társaságában szó szerint bebizonyította, hogy van élet a halál után!
 
Lesz még egy Enrique Iglesias koncert!

Lesz még egy Enrique Iglesias koncert!

A 2018. március 11-re meghirdetett Enrique Iglesias koncertre a jegyek 4 nap alatt elfogytak.
 
Miért nem lett futball-legenda Balázs Fecó?

Miért nem lett futball-legenda Balázs Fecó?

Focistának készült, de egy sérülés miatt lett belőle végül zongorista. Az utóbbi időben aggasztó hírek jöttek egészségi állapotáról, ám most a Korállal életműkoncertre készül. Az ATV Heti Naplója Balázs Fecónál járt.
 
Majka & Curtis: márciusban egy nagyot Arénáznak

Majka & Curtis: márciusban egy nagyot Arénáznak

Számos telt házas klubkoncert és megannyi nagyszínpados fesztivál fellépést követően MAJKA és CURTIS 2018. március 17-én először lép fel a Papp László Budapest Sportarénában.
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek