Megvan Rag'n'Bone Man előzenekara!

Megvan Rag'n'Bone Man előzenekara!

Ahogy az egész európai turnén, úgy nálunk is az Alberta Cross nevű banda melegíti be a közönséget majd Rag'n'Bone Man színpadra lépése előtt.
 
Talpra, magyar! Rockmusical az Arénában

Talpra, magyar! Rockmusical az Arénában

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc 170. évfordulóját egy látványos rockmusicallal ünnepelhetjük meg a Papp László Budapest Sportarénában. Március 15-én új szemszögből ismerhetjük meg a történelmi eseményt többek között Kiss Ramóna, Oláh Ibolya, Xantus Barbara, Varga...
 
 
Fotó: Instagram

My Sunshine: Enrique Iglesiasék megmutatták az ikreiket

Enrique Iglesias felesége, Anna Kournikova még decemberben adott életet Nicholas nevű kisfiuknak és Lucy nevű kislányuknak – az Instagram közvetítésével most a nagyközönség is megpillanthatta a csöppségeket.
 
Fotó: Freddie/FB

Freddie lép majd fel az Arénában Emeli Sandé előtt

Freddie és zenekara melegíti be a közönséget a világhírű brit soul és R&B énekesnő, Emeli Sandé február 18-i budapesti koncertje előtt a Papp László Budapest Sportarénában.
 
Az Ederlezitől Magyarország legnagyobb színpadáig: Rúzsa Magdi az Arénában – kétszer is

Az Ederlezitől Magyarország legnagyobb színpadáig: Rúzsa Magdi az Arénában – kétszer is

2018. február 23-án és 24-én az Arénában ereszti ki gyönyörű hangját a friss házas Rúzsa Magdi. A dupla előadásra szépen fogynak a jegyek így ajánlott gyorsan vásárolni, ha nem akartok lemaradni!
 
Fotó: playbackplayback.com

10 dolog, amit biztos nem tudtál James Bluntról

A brit énekes-dalszerző 2020.04.01-én lép fel a Papp László Budapest Sportaréna színpadán, új lemezének turnéja során. A Once Upon A Mind című hatodik stúdióalbuma 2019 őszén jelenik meg. Összegyűjtöttünk néhány érdekességet közelgő koncertje kapcsán.
 
 
 A Trónok harca egyéves szünetet tart

A Trónok harca egyéves szünetet tart

A Trónok harca befejező évadát 2019-ben láthatják a nézők. Addig is itt lesz nekünk A trónok harca gigakoncert.
 
Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

Mindenhol magyarul énekelnek, így fogadták el őket Európa-szerte – OMEGA

55 éve bizonyítják újra és újra, hogy különleges helyet foglalnak el zenei életünkben. Minden jelzőt elmondtak már az Omegáról, mégsem tudjuk pontosan, mi a titok, van-e egyáltalán? A választ 2017. december 28-án a Papp László Budapest Sportarénában, egy nagy jubileumi koncert...
 
10 év után Lenny Kravitz ismét Budapesten!

10 év után Lenny Kravitz ismét Budapesten!

Lenny Kravitz bejelentette következő, 2018 nyarán Európán átguruló turnéját – az állomások között Budapest is szerepel: június 3.-án lép fel az Arénában. A turné mellet új lemezének megjelenését is bejelentette, amely 2018 tavaszára várható.
 
A zenekar és Lendvai Csócsi József prímás

Hungarikum az Arénában: 10 év után nagykoncertet ad a 100 Tagú Cigányzenekar

2018. február 25-én 19 órától a Papp László Budapest Sportarénában ad fővárosi évadnyitó koncertet a 100 Tagú Cigányzenekar.
 
Budapestre jön a Judas Priest!

Budapestre jön a Judas Priest!

A Judas Priest bejelentette jövő júniusban kezdődő, vadonatúj európai turnéját, amely az új albumuk, a Firepower megjelenéséhez kapcsolódik. Az állomások sorában Budapest is szerepel – a turné 2018. július 24-én érkezik az Arénába.
 
Rúzsa Magdi ráadás koncertet ad az Arénában

Rúzsa Magdi ráadás koncertet ad az Arénában

Ahogy a Koncert.hu adatbázisában is szerepel, Rúzsa Magdi-nagykoncert lesz a Budapest Arénában 2018. február 24-én, szombaton este 8 órakor.
 
SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel ünnepli meg Szeged napját

SZIN 2024: a fesztivál 521 kedvezményes bérlettel...

A SZIN kedvezményes belépőkkel ünnepli Szeged Napját. A jeles dátumra utalva 521 igen kedvezményes SZIN-bérlet várja majd gazdáját, de...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

A Kobuciban bukkan fel a pasi, aki megtalálta Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját

Idén már kilencedik alkalommal rendezik meg Budapesten az országos Beatles találkozót. Az esemény június 16-án lesz az óbudai Kobuci Kertben, a találkozó fővédnöke pedig az a Nick Wass, akinek vezetésével idén Angliában megtalálták Paul McCartney elveszettnek hitt első basszusgitárját.

Énekesnők a nagyvilágból, avagy Palya Bea görög selyme

Palya Bea müpás koncertsorozatának alkalmain 2015 óta elbűvölőbbnél elbűvölőbb énekeseket láthattunk és láthatunk a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyteremben. Idén a görög apától és francia anyától származó, párizsi Dafne Kritharas lesz a magyar énekes vendége.
Új koncertek