Csernus doktor is Zamárdiban STRANDol

Csernus doktor is Zamárdiban STRANDol

Alig egy hónap, és Zamárdi utcáit ismét ellepi a fesztiválozó tömeg. Az egyik legélhetőbb rendezvény is próbál felzárkózni a többiekhez, így az értékes zenei felhozatal után az egyéb szórakozási lehetőségeket kínáló programok kerültek a középpontba.
 
Fotó:  Barlangfürdő**** és Barlang Aquaterápia

Pénteken Strandok Éjszakája!

Idén is megrendezik, immár 9. alkalommal a Strandok éjszakáját július 27-én.Minden bizodalmunk a jó időben van!
 
 
Fotó: Lovepie photography/ Babel Sound FB

Húsz ország zenészei ingyen koncerteznek Balatonbogláron

Mások mellett Ras Muhamad, Heida Björg, a Banda Zeitun, Ibrahima Cissokho, a Rembetiko, Bilal Karaman, Akash Bhatt és a Vrelo is koncertet ad a Babel Sound Fesztiválon. A világzenei eseményt július 16-tól 22-ig rendezik meg a balatonboglári Platán Strandon.
 
 Lángos színpad is lesz a Strand Fesztiválon

Lángos színpad is lesz a Strand Fesztiválon

Új színpadnévvel és egy majdnem fullos programlistával jelentkezett az augusztus 21-26 között Zamárdi Balatonhoz legközelebb fekvő területét elfoglaló Strand Fesztivál. A névválasztásnak természetesen igen sok köze van a Balatonhoz, és úgy általában a strandolási szokásainkhoz is.
 
Elindult a közönségszavazás a Petőfi Díjra, itt vannak a jelöltek!

Elindult a közönségszavazás a Petőfi Díjra, itt vannak a jelöltek!

A Petőfi Zenei Díj indulói azok közül kerültek ki, akiknek a dalát a Petőfi Rádió 2017. március 1. és 2018. március 1. között legtöbbet játszotta.
 
Nem csendes-ülős koncertet ad Ákos Siófokon

Nem csendes-ülős koncertet ad Ákos Siófokon

A Plázson most először lép fel az ország egyik legnépszerűbb pop-rock előadója. A június 30-i koncert nem csak a kerek szülinap miatt lesz különleges: Ákos a jubileumi műsorának új verziójával érkezik Siófokra.
 
 
Fotó: Thirty Seconds to Mars Facebook

A Leto testvérek ketten folytatják a zenélést a Marssal

Új hírek keringenek a neten a Thirty Seconds to Mars oszlásával kapcsolatban. A Los Angeles-i együttes idén a Strand Fesztiválon is fellép majd, azonban Tomo sajnos már nem csatlakozik hozzájuk a színpadon.
 
Fotó: PLÁZS Siófok

Focivébével és Punnany-koncerttel nyit a PLÁZS

Június 16-án egy fergeteges Punnany koncerttel nyit a hely, de már 14-én ott ülhettek az óriáskivetítő előtt, a foci VB nyitómeccsén.
 
Rag'n'Bone Man a Balatonhoz is ellátogat – új nevek a Stand Fesztiválon

Rag'n'Bone Man a Balatonhoz is ellátogat – új nevek a Stand Fesztiválon

Két nemzetközi, és tucatnyi hazai névvel jelentkezett a Strand Fesztivál, így a két nagyszínpad beosztása gyakorlatilag 99 százalékos feltöltöttséggel már megtekinthető weboldalukon.
 
Az Agárdi Popstrand kitalálója büszke az első 40 évre – csak egyetlen nagy bánata van

Az Agárdi Popstrand kitalálója büszke az első 40 évre – csak egyetlen nagy bánata van

Idén nyáron ismét sztárparádéval vár a 41. évébe lépő Agárdi Popstrand, ahol a fürdőzés és napozás fáradalmait kipihenve esténként a hazai zenei színtér legnépszerűbb előadóinak és zenekarainak koncertjein tombolhatunk.
 
Foró: Robin Schulz/Instagram

Világsztár DJ a Strand fesztiválon

Robin Schulz is ott lesz a 2018. augusztus 22-én indul a 6. STRAND Fesztiválon Zamárdiban, a következő hetekben pedig további neveket ígérnek a szervezők.
 
Strand fesztivál – Most lehet, hogy miattunk kirúgnak egy biztonsági őrt...

Strand fesztivál – Most lehet, hogy miattunk kirúgnak egy biztonsági őrt...

A Strand feszt nálam a nyári szezon végét jelenti, ezért egy könnycseppet mindig elejtek, mielőtt elhagyom Zamárdit, viszont pont ezért az egyik legjobban várt rendezvény számomra. Mint minden fesztiválon, itt is volt csalódás, de inkább csak a szépre emlékezem. Merthogy abból is akadt...
 
A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A Bujtor István Filmfesztivál is elköltözik

A héten ez már a második költözködős-fesztiválos hírünk, a másik a cikk végén. Másfél évtized után Balatonszemesről Keszthelyre teszi át...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Loreena McKennitt ismét elhozza Budapestre a kelta zene varázslatos világát

A többszörösen díjazott kanadai énekesnő és dalszerző – 2004-ben megkapta a Kanada Rendjét, és 2013-ban Franciaország Nemzeti Művészetek és Levéltárak Lovagja lett – 2024-ben 24 állomásos tavaszi európai turnéja keretén belül Budapestre is ellátogat, március 24-én érkezik az MVM Dome-ba.

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Az Oasis debütáló lemezét hozza el Liam Gallagher a Szigetre

Újabb fellépőket jelentett be a Sziget. A most közzétett majd' 50 előadó között szerepel Liam Gallagher, generációjának egyik legsokszínűbb és legsikeresebb előadója, az idénre új albumot is ígérő Halsey, a 8 Grammy-t birtokló Skrillex, a 21. század egyik legkiemelkedőbb pop’n’soul énekesnője, Janelle Monáe, az idei Brit...

Kalóztól kongáig: öt jó koncert a közelgő Budapest Ritmo fesztiválon

A Bartók Tavasz Nemzetközi Művészeti Hetek keretében megvalósuló Budapest Ritmo idén is igazi zene csemegékkel szolgál. A már bemutatott fellépőkön kívül – link a cikk végén – további ajánlatokat teszünk régi/új izgalmas előadók felfedezésére.
Új koncertek