40 ezret költenek a fiatalok átlagosan egy fesztivál alatt, Krúbi a nagy kedvenc

40 ezret költenek a fiatalok átlagosan egy fesztivál alatt, Krúbi a nagy kedvenc

A fiatalok több mint fele szülői forrásból jár fesztiválozni évente jellemzően 1-2 alkalommal, melyeken egyenként átlagosan 39.312 forintot költenek el – derült ki a BME Egyetemi Napok szervezőinek megbízásából készült kutatásból (nem reprezentatív – aszerk.)
 
Teljes az Óbudai Kézműves Sörfesztivál zenei programja

Pénteken kezdődik az Óbudai Kézműves Sörfesztivál – koncertek a sör mellé

Három év kényszerű kihagyás után ismét söröket lehet kóstolni Óbudán. A sörkultúráról és a sörfőzésről szóló kiselőadások mellett koncertek is lesznek augusztus 26. és 28. között a Fő téren.
 
 
Fotó: Sőrés Zsolt/FB

Összegyűjtötték Berlin zajait

Berlin jellegzetes zajait vizsgálják kortárs zenével foglalkozó magyar és német művészek egy projektben, amelynek eredményeit egy közös hangversenyen mutatták be a német fővárosban működő magyar kulturális intézetben.
 
Fotó: ¡Nosnach

Ingyenes kolostorrom-koncert – fülemülékkel

A tavaly indult sorozat egyedi és romantikus környezetbe helyezett irodalmi ihletésű koncertekkel mutatja be Veszprém és a Balaton-felvidék egyedülállóan gazdag középkori örökségét. Az első idei esemény igazi különlegesség lesz, hiszen a ¡Nosnach és Sirokai Mátyás mellett az...
 
Egy magyar nyelvű dal szólal meg egy amerikai sorozat akciójelenetében

Egy magyar nyelvű dal szólal meg egy amerikai sorozat akciójelenetében

Pátkai Rozina Partokon című dala – Benkő Dávid zongorista (Paso, Subtones) közreműködésével – az FBI című filmsorozatban debütál április 26-án, az egyik legnézettebb amerikai televíziós csatornán, a CBS-ben.
 
Ki a Kiirály? Megvan a főszereplő a készülő Zámbó Jimmy-sorozatban

Ki a Király? Megvan a főszereplője a készülő Zámbó Jimmy-sorozatnak

Már folyik az RTL Klub tízrészes produkciójának, A Királynak a forgatása. A sorozat 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét.
 
 
Fotó: Szuterén Gasztrotér

Vacsorakoncertek a szuterénból

A Szuterén Gasztrotér egy lakásétterem, amelyet a Tóth házaspár (Rita és András) működtet házuk vadregényes kertjében és egy különálló, vendégek fogadására alkalmas beltéri helyiségben 2017 óta.
 
Lovasi Andrást legutóbb a Partizán kérdezgette, link a cikkben. Fotó: Partizán/FB

Zenészek egymás közt: Livius Lovasit faggatja

Április 7-én folytatódik a K11 Művészeti és Kulturális Központban Varga Livius (Varga Livius és a NeVa, A Kutya Vacsorája, Quimby) Zeneszín sorozata, melynek vendége ezúttal Lovasi András, a Kispál és a Borz és a Kiscsillag zenekarok frontembere, szóló előadó és többek között a...
 
Fotó: Sorbonne Sexual

Mertez X Robot Live: Beck Zoli lesz a Sorbonne Sexual előzenekara

Február 10-én, csütörtökön idei első bulijához érkezik a Mertez X Robot Live koncertsorozat: az évet a Sorbonne Sexual, az estét pedig Beck Zoli nyitja.
 
Másfél milláért megvehetted volna Liam Gallagher... csörgődobját

Másfél milláért megvehetted volna Liam Gallagher... csörgődobját

A becsült ár hétszereséért, 3600 fontért (1,5 millió forint) kelt el Liam Gallagher csörgődobja, melyet a Wonderwall című slágerben is használt.
 
Fotó: RAS-archívum

Zámbó Jimmyről szóló sorozat indul jövőre az RTL-en

A király című limitált sorozat 10 epizódban meséli majd el Zámbó Jimmy életét – mondta el Kolosi Péter programigazgató a Big Picture című online konferencián a Telex értesülése szerint. Az énekesnek 1999-ben „Karácsony Zámbó Jimmyvel” címmel saját műsora is volt az RTL Klubon.
 
Fotó: MONYO LAND

Mehetnek tovább a koncertek a MONYO LAND színpadán!

Az elmúlt hetek megpróbáltatásai után most végre jó hírrel jelentkeztek FB-oldalukon.
 
Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb tolják a szervezők a Bánkitó Fesztivált

Véget érnek a hosszú séták a sötétben: arrébb...

Nagy a mozgás: nemrég számoltunk be, hogy a Szeláví és a Bujtor fesztivál is helyet változtat (link a cikk alján), most azt a hírt kaptuk, hogy a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Slash visszatér!

Myles Kennedy & The Conspirators társaságában 2024. április 19-én lép fel az MVM Dome-ban.

artist2watch: egymillió fontos bankjegy független zenészeknek

Független hazai előadók részére indít komplex támogatási programot a WMMD. A zenei disztribútor idén összesen 6 előadónak segít az előrejutásban – a közel egymillió forint értékű támogatás többek között klipkészítésre, fotózásra és marketingkommunikációs célokra fordítható.

Akik a hátukon viszik a zenét – könyv jelent meg a rockkoncertek roadjairól

Roadlegendák, legendás roadok címmel könyv jelent meg a hazai pop-rock színtér jól ismert technikusairól, azaz a roadokról. A kiadványt szombaton mutatták be a Rockmúzeumban.
Új koncertek