Celebek énekelnek őrült jelmezekben: jön a The Masked Singer show a tévébe

Ki rejtőzik a maszk mögött? Jön a The Masked Singer show a magyar tévébe

2020-ban egy különleges zenés showműsor érkezik az RTL Klubra – adta hírül a Sorozatwiki. A The Masked Singer 2019 elején debütált a FOX-on, jelenleg a másodszériája fut, februárban indul a harmadik szezonja.
 
Nem pont ez, de kb. ilyen (Ibanez RG421)

Szeretnél egy Ibanez gitárt? Mondjuk, mi kell hozzá!

Ahogy Lukács László a beágyazott videóban is mondja: ez egy tök f@sza gitár! :) És azé a szerencsésé lesz, akinek a nevét Sörolimpián kihúzzák.
 
 
A dalszerzők nem adtak engedélyt az ismert melódiák felhasználására a készülő Grease-sorozatban

A dalszerzők nem adtak engedélyt az ismert melódiák felhasználására a készülő Grease-sorozatban

John Travolta és Olivia Newton John 1978-as legendás musical-je visszatér a filmvászonra az HBO MAX saját gyártású sorozataként, „Grease: Rydell High” címmel.
 
Sör, csülök, Pa-dö-dő

Sör, csülök, Pa-dö-dő

Idén először tartanak Sör és Csülök Fesztivált a siófoki Fő téren szeptember 13-15. között. A legújabb gasztrofesztiválon fellép többek között az Abrakazabra és Biga, a Road és a Pa-dö-dő is.
 
Kézműves sörfesztivál és Budapest Borfesztivál a hétvégén – koncertekkel

Kézműves sörfesztivál és Budapest Borfesztivál a hétvégén – koncertekkel

Több mint 20 magyar sörfőzde közel 200 kézműves sörrel, ingyenes koncertekkel, gasztrocsemegékkel és sörfőzdei műhelybemutatókkal várják a sörösöket az óbudai Fő térre a hétvégén, mindeközben a Várban a borosok tartják évi rendes seregszemléjüket.
 
Tankcsapda vs. Kowalsky meg a Vega: kitört a kilométerháború a miskolci sörfeszt oldalán

Tankcsapda vs. Kowalsky meg a Vega: kitört egy kisebb kilométerháború a miskolci sörfeszt oldalán

Pontosabban: kilométer ÉS dátum, de az már nagyon hosszú cím lett volna... Mi is hírt adtunk arról, hogy a szeptember elejére meghirdetett sörös buli Tankcsapda koncertjét a szervezők lemondták, mert szerintük a fesztivál előtti időszakban a Tankok négy közeli helyszínen is...
 
 
Index.hu: A miskolci sörfesztiválnak nem kell a Tankcsapda

Index.hu: A miskolci sörfesztiválnak nem kell a Tankcsapda

A fesztivál szervezői döntöttek így, ezzel tudtukon kívül elsők lettek valamiben, hiszen a zenekart így (aláírt szerződés után) még nem utasította vissza fesztivál soha – írja a portál.
 
 Visszaszámlálás indul: már csak 2 hét és startol a Sörolimpia!

Visszaszámlálás indul: már csak 2 hét és startol a Sörolimpia!

Idén már 12. alkalommal kerül megrendezésre a Zorall Sörolimpia. A rendezvénynek hagyományosan az alsóörsi Pelso Camping ad otthont. Mi is – hagyományosan – ott leszünk!
 
Sztárparádé a Városligetben

Mulatási a Városligetben

Igazi mulatós bulival készülnek a szervezők az augusztus 20-ai ünnepi munkaszüneti napokra a Városligetben, ahol többek közt Kis Grófo, Kasza Tibi, Curtis, és Kökény Attila dalaira táncolhatunk majd. Természetesen mindez ingyen! :)
 
Fotó: loudersound.com

Így kerülhetsz rá egy sörös dobozra, miután kidobtak egy Slayer-koncertről

Nem ma indult a kanadai Chris LaRocque sztorija, hanem tavaly májusban, amikor is kidobták a torontói Budweiser Stage-en tartott Slayer és Anthrax-buliból, mivel be volt állva, mint a gerely... – írja a Player.hu.
 
Fotó: charlestowncitizens.org

Miattuk marad el egy fesztivál Chicagóban

Az Index értesülése szerint a Mamby on the Beach szervezői pénteken bejelentették, hogy az augusztus második felére meghirdetett fesztivál idén rajtuk kívül álló okok miatt elmarad...
 
Ahol a sör olimpiai szám, az nagyon Zorall

Ahol a sör olimpiai szám, az nagyon Zorall

Meg sem próbáljuk elhitetni, hogy elfogulatlanok vagyunk: ez lesz sorban a negyedik Sörolimpiánk... Ha valaki egy őszinte fesztiválra vágyik, ahol nem öltöznek csillámpóninak a csajok és a pasikon sincs plüss pizsama, annak Alsóörsön a helye. Plusz zene...
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek