Először jelent meg a nagyközönség előtt a bottal járó Sir Elton John – nem is akármilyen indokból

A brit becsületrend, az Order of the Companions of Honour tagjává avatta szerdán a brit trónörökös Sir Elton Johnt. Ezt nem lehet csak úgy lemondani, mint egy fellépést, egy igazi brit még a betegágyából is, akár kúszva is elmegy a ceremóniára :)

Műtétje óta először jelent meg a nagyközönség előtt Sir Elton John – nem is akármilyen indokból
A zene ünnepe 2018-ban (thelocal.fr)

Liberte! 15 hónap után a franciáknál is indulhatnak a zenés, táncos rendezvények

Több mint egy évig tartó leállás után Franciaországban június 30-tól álló közönséggel is engedélyezett koncertek rendezése, július 9-től pedig kinyithatnak a diszkók.
 
Fotó: Bohemian Betyars/FB

Pogó a nappaliban: Bohemian Betyars-koncert csak neked, ha megrendeled!

Azt már megírtuk, hogy Copy Contól rendelhetsz saját, személyre szabott nótát, most egy nagy lépéssel saját – természetesen online – koncerted is lehet a Dalok Bentre kezdeményezés jóvoltából.
 
 
Fotó: Cleyton Ewerton/Pexels

Új trend alakulgat: piamentes bulik, színjózan partizók

A 24.hu szerint ez is Amerikából indult el, ahol a fiatalok egy csoportja a józan élet mellett tette le a voksát, részben vagy teljesen kizárva az alkoholt az életükből.
 
A fotó illusztráció (Trinity Kubassek/Pexels)

Táncolj a Balaton közepén: a bulihajók menetrendje itt!

A bulihajók egész nyáron közlekednek a balatoni hajókikötőkből, a zenei kínálatban retro és mai slágerek is szerepelnek.
 
Mivel foglalkozik most Soltész Rezső?

Mivel foglalkozik most Soltész Rezső?

18 esztendeje hagyomány már, hogy ősszel találkozót hirdetnek egymásnak az otthoni szórakoztatás hívei, akik kíváncsiak az audió- és videó újdonságokra. A „Szóljon hangosan az ének!" és más slágerek előadója 18 évvel ezelőtt szervezte az első ilyen kiállítást, s a siker...
 
Egy igazi élményhétvége Budapesten: 18. AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW + 2. PROFI FOTO kiállítás

Egy igazi élményhétvége Budapesten: 18. AUDIO VIDEO TREND & HI-FI SHOW + 2. PROFI FOTO kiállítás

Immár hagyománynak számít, hogy karácsony közeledtével a szórakoztató elektronika iránt érdeklődőknek lehetőségük nyílik arra, hogy megtekintsék, meghallgassák azokat az audio és video újdonságokat, amiket az ipar és a kereskedelem a közelgő karácsonyi vásárra kínál.
 
Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte –  és most Magyarországra jön

Nem az a tipikus sztár, de milliók rajonganak érte...

Donny Benét, az ausztrál synth-funk zenész kopaszodó fejével, hódító bajuszával és fehér zakójával 2011 óta tartja lázban a világot...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

EGYÜTT A ROCK&ROLL-ért – 3 napos fesztivál koncertekkel Budapest szívében

A Rocky Monday Közhasznú Egyesület 2024. április 26-28. között, a VI. ker. Dessewffy utca 39 előtti szakaszon immáron negyedik alkalommal szervezi meg az "EGYÜTT A ROCK & ROLL-ért" elnevezésű zenés fesztiválját.

Amikor mindenki szerző a zenekarban – idén is izgalmas témákkal jön a Dalszerző Expo

Idén hetedik alkalommal szervezi meg az Artisjus a DEX Songwriting Expót. A rendezvényt 2018-ban indította el a szerzői egyesület azzal a céllal, hogy hiánypótló kezdeményezésként támogassa az információmegosztást és kapcsolatépítést a dalszerzői közösségen belül, valamint lehetőséget teremtsen a szakmai fejlődésre.
Új koncertek