A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

A következő 50+ éves Táncdalfesztivál-bulin már Kovács Kati is fellép!

2018 januárjában hatalmas sikert aratott az „50 éves a Táncdalfesztivál” koncert, melynek az Aréna adott otthont. A teltházas buli végén a közönség egy emberként szavazta meg a folytatást.
 
Egy hét világzene a jubiláló Kobuciban

Egy hét világzene a jubiláló Kobuciban

Világzenei héttel ünnepli jubileumi, tizedik évadát az óbudai árnyas fák alatt meghúzódó Kobuci Kert. Augusztus 13. és 19. között a Boban Marković Orkestar, a Besh o droM, a Zuboly vagy éppen a Fanfara Complexa mellett a műfaj számos hazai kiválósága és fiatal formációk is...
 
 
A hídon már swing is volt! (Szabihíd/FB)

Kihagyhatatlan program a Szabihídon: közösségi tánc Earth Wind& Fire-re

Július 29-re igazi közösségi tánccal készülnek a lezárt Szabadság hídon (budai hídfő!!!) előre megtanulható koreográfiával – a Szabihíd és a Jamland szervezésében.
 
MTI Fotó: Mónus Márton

Lementünk hídba: a Szabihíd zenés programjai

A Szabadság hidat a mostani hétvége urán 21-22-én, 28-29-én és augusztus 4-5-én zárják le, ahol ezeken a napokon a kulturális programokat tartanak. Itt a programlista!
 
Majka, a maszkos tesók és a twerkes lányok

Majka, a maszkos tesók és a twerkes lányok

Majka (és Curtis) pár napja fullos bulit tartott a Parkban. A rajongók még alig ocsúdtak fel, itt is van egy újabb hír vele kapcsolatban.
 
Fotó: tertanc.hu

Vasárnap újra ingyenes TérTáncKoncert a Bazilikánál!

Már csak néhány nap, és újra TérTáncKoncert Fischer Ivánnal és a Budapesti Fesztiválzenekarral. A világhírű együttes új helyszínen, a Szent István-bazilika előtti téren zenél június 17-én 19 órától.
 
 
Szóljon hangosan az ének... (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd )

Addig éneklünk, amíg csak élünk!

Soltész Rezső két lapnak is interjút adott abból az alkalomból, hogy szombaton volt az Arénában az 50 éves a Táncdalfesztivál című rendezvény. Ezekből szemezgettünk.
 
Fotó: Wikipédia

Új magyar világrekord születhet ma!

A Csili Művelődési Központ hatalmas banzájt rendez szilveszterkor, a buli keretében 100 órás tánccal szeretnék magukat beírni a Guinness-rekordok könyvébe – írta a Blikk.
 
Dance Theatre of Harlem

Különleges táncszínházi előadás érkezik a Müpába

Először lép fel Magyarországon a 20. század úttörőjének számító balett-társulat, a Dance Theatre of Harlem. Az amerikai táncegyüttes európai turnéjának részeként érkezik a Müpába, ahol november 23-24-én két különböző tematikájú esttel is megörvendezteti a hazai...
 
50 éves a táncdalfesztivál!

50 éves a táncdalfesztivál!

Az 1967-68-as Fesztivál 50 éves évfordulóján nagyszabású színpadi show keretében idézik meg a magyar könnyűzene aranykorát. A táncdalfesztiválok óta nem hallott, eredeti hangszerelésben élvezhetik majd a legendás slágereket, melyek annak idején több mint tízmillió példányban...
 
Fotó: Miskolci Balett

A filmtörténet egyik legnagyobb alkotásából készült táncjáték Miskolcon

"I think this is the beginning of a beautiful friendship" – ezt az idézetet sokan a Macskajajnak tulajdonítják, holott eredetileg a Casablanca című film zárómondata. A Casablanca pedig – Szabó István, filmrendező szerint, és mi hiszünk neki – a filmtörténet egyik legnagyobb alkotása...
 
Ingyenes rocky tánctanítás!

Ingyenes rocky tánctanítás!

A szegedi JATE Klubban ingyenes rock&roll tánctanítással hangolják a népet a szombati bulikra.
 
A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15. szülinapjukat

A falu rosszai koncerttel és új klippel ünneplik 15....

Egy minden bizonnyal eszeveszett bulit rendez május 31-én a Budapest Parkban a Bohemian Betyars, s eme jeles napon évek óta állandó tettestársuk, a...
 
Koncert naptár
Töltsd fel az oldalrakoncerted, helyszíned, zenekarod

Koncz Zsuzsa az Arénában: Jelbeszéd 2.0

Az énekesnő tizennegyedszer lép a Sportaréna színpadára, legutóbb tavaly adott ott koncertet – április 13-án a közelmúltban készült Koncz Zsuzsa-albumok, így a Tündérország, a Vadvilág és a Szabadnak születtél dalai csendülnek fel a Jelbeszéd 2.0 elnevezésű koncert égisze alatt.

Először koncertezik Magyarországon a Take That

Európai turnéjuk alkalmával a This Life című, novemberben megjelenő vadiúj albumukat a magyar közönségnek is bemutatják. A jelenleg trió felállásban tevékenykedő együttes – Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata – több mint harmincéves pályafutása során először jön hozzánk, 2024. július 3-án friss lendülettel veszik be...

Lara maga az őserő

Tegnap este Budapesten, az MVM Dome-ban zárta világkörüli turnéját a csodálatos Lara Fabian.

Csak ő...

Falusi Mariann neve többször is felbukkan a koncertkínálatunkban, leginkább Sárik Péterrel, olykor Presser Gáborral egy színpadon emlegetjük, de ő az egyik sztárja a Menopauza című zenés darabnak is. De most csak róla van szó, el is meséli:
Új koncertek